PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Twee playdates!

5 oktober 2014

Happy Sunday! Tijd voor een terugblik op de afgelopen week. Het was wederom mooi weer en dus zijn we lekker veel buiten geweest. Ook heeft Lise maar liefst twee keer met een ander kindje gespeeld en kon ik lekker bijkletsen met vriendinnen!

week40

Zaterdag ging ik met m’n moeder en tante naar Haarlem. Mama en ik gaan elk jaar een weekendje ergens naartoe. Dit jaar besloten we naar Haarlem te gaan en vroegen we m’n tante ook mee. Zij houdt ook wel van shoppen, dus dat kwam goed uit want we hebben zo ongeveer de hele zaterdag gewinkeld. Ik kocht onder andere een super schattige pop voor Lise bij Dille & Kamille.

We sliepen in Haarlem in een fijn hotel vlakbij het station. Zondag gingen we eerst naar museum Het Dolhuys, wat gezien mijn studie erg interessant was! We hebben er echt een paar uur rondgelopen, waardoor we helaas nog maar weinig tijd hadden om te shoppen. Wel hebben we nog even thee gedronken en cheesecake gegeten bij ‘Bij Babette’, een erg leuk zaakje met de lekkerste taarten en heel veel smaakjes thee.

Weer thuis was ik natuurlijk heel blij om Lise eindelijk weer te kunnen knuffelen. Maandag genoot ik daarom extra van haar. En ze kreeg een van de speldjes in die mijn moeder voor haar had gekocht in Haarlem. Zo schattig!

Dinsdag had ik met een vriendin en haar zoontje afgesproken. Ik fietste met Lise naar haar toe want het was heerlijk weer. Het was gezellig en fijn om even bij te kletsen, al was het leeftijdverschil tussen de kindjes iets te groot om echt met elkaar te kunnen spelen.

Woensdag was het veel te mooi weer om de hele dag binnen te blijven en gingen we wederom op pad. Ik wandelde met Lise even naar de stad, omdat ik nog wat dingetjes nodig had. Die avond net voordat we zelf naar bed wilden gaan, hoorden we Lise ‘kletsen’ in haar bedje. Wat bleek? Een poepluier! Nadat we haar verschoond hadden, mocht ze gezellig even met ons kroelen in het grote bed. Maar eigenlijk was ze daar toch een beetje te moe voor 😉

Donderdag had ik opnieuw afgesproken met een vriendin. Zij heeft een dochtertje dat 7 maanden ouder is dan Lise en het wordt steeds leuker om de meisjes samen te zien spelen! We lunchten eerst bij mij thuis en liepen toen nog even door de stad. Waar beide meisjes een ballon kregen.

Vrijdag was een bijzondere dag. Lise was namelijk uitgenodigd voor haar eerste echte bruiloft! In de trouwzaal in het gemeentehuis van Den Bosch, waar M en ik ruim drie jaar geleden zelf trouwden, trouwde een studievriendin van mij met haar verloofde. Lise sliep tijdens de ceremonie. Daarna gingen we met z’n drietjes het centrum in om lekker te lunchen en later op de middag waren we uitgenodigd voor bruidstaart en een gezellige borrel. Waar Lise zich echt uitstekend gedroeg!

Dat was het alweer voor deze week! Ik vond het erg leuk, maar ook best druk. Volgende week iets minder afspraken, want ik moet flink aan de studie voor een belangrijk examen dat eraan zit te komen. Ik wens je nog een hele fijne zondag! 

4 Comments

 • Reply Joyce 5 oktober 2014 at 10:28

  Klinkt als een fijne week, en wat leuk haar eerste bruiloft!
  Fijne zondag 🙂

  • Reply moonoloog 6 oktober 2014 at 09:30

   Dat was het zeker! Inderdaad heel speciaal, zo’n eerste bruiloft. Vond het ook erg leuk om haar speciaal daarvoor netjes aan te kleden 🙂

 • Reply Martine 5 oktober 2014 at 14:56

  Leuke pics, wat is Lise toch een schatje! Vooral die met het strikje in haar haar, instant cuteness!

  • Reply moonoloog 6 oktober 2014 at 09:31

   Thanks! Haha ja, ik vind het ook nog steeds zo leuk staan. Zeker omdat ze nog niet zulk lang haar heeft 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.