PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – tuigje, tandjes en troubles

3 augustus 2014

Het is weer zondag! Tijd om de afgelopen week met je door te nemen. Nou en ik kan wel zeggen dat het een bewogen weekje was, haha! Lees je mee?

week31

Vorig weekend kochten we in de stad een tuigje om te gebruiken in Lise’s Tripp Trapp. Al sinds ze daarin mag gaat ze namelijk staan en ik vond dat toch wat gevaarlijk worden. We hebben het originele Stokke tuigje gekocht. Veel duurder dan de simpele tuigjes die je bij Prenatal of Kruidvat kunt kopen, maar uiteindelijk ben ik blij dat we ervoor gekozen hebben. Het is een degelijk tuigje dat ook nog eens goed matcht met de stoel. Zondag ‘installeerde’ M het tuigje en mocht Lise er voor het eerst vastgemaakt in zitten. Hoewel ik dacht dat ze het maar niks zou vinden, vond ze het eigenlijk meteen prima. Fijn! Op de foto kijkt ze trouwens wel een beetje vreemd omdat ze veel honger had toen, haha.

Maandag pakte ik een vers studieboek uit de kast. Ik verkondigde al euforisch op Instagram dat dit het laatste vak van het tweede jaar was, maar ik kwam er vandaag achter dat ik een vak over het hoofd heb gezien. Daarnaast moet ik ook nog vrijstelling krijgen voor twee vakken, maar ik denk dat dat wel goed gaat komen. Het boek behandelt trouwens alles omtrent de klinische psychologie. Erg interessant vind ik!

Dinsdag ontdekte ik dat Lise’s eerste tandje doorkomt! Wat was dat een leuk moment, ik voelde echt een hard scherp stukje op haar tandvlees. Ik wilde in mijn enthousiasme meteen een foto maken van het tandje en de Milestone Card, maar dat was duidelijk makkelijker gezegd dan gedaan… Binnenkort nog maar eens proberen!

Woensdag ontdekte ik dat ik een nieuwe mijlpaal bereikt had: 600 subscribers op YouTube! Ik ben echt zo blij elke keer als ik zie dat het aantal abonnees gestegen is. Iedereen super bedankt voor het kijken van mijn video’s!

Voor het artikel 36 weken in, 36 weken uit maakte ik foto’s in de spiegel, net zoals ik tijdens mijn hele zwangerschap heb gedaan. Deze foto heeft het uiteindelijk niet gehaald tot het artikel, maar ik vind het wel leuk te zien dat het buikje hier (bijna) weg is.

Het was de hele week weer enorm warm en dus echt korte-broeken-weer! Op de foto heb ik een van mijn favoriete korte broekjes aan. Het is een grijze jeans die ik jaren geleden kocht bij H&M. Zit echt zo fijn en is met bijna alles te combineren.

Donderdag was een enorme pechdag. Mijn site vloog eruit omdat mijn hostingpakket niet berekend was op het aantal bezoekers dat ik deze maand heb gehad. Wat op zich positief is natuurlijk, maar zo voelde dat donderdag niet! Tot overmaat van ramp kreeg ik bovendien mijn MacBook niet opgestart. Dat kon er ook nog wel bij…

Vrijdag ging het alweer een stuk beter. Na Lise’s middagslaapje besloot ik met haar het park in te gaan. Ze kreeg haar fruithap lekker buiten op een kleedje in het gras. En interessant dat ze het vond! Vooral van alle hondjes die voorbij kwamen was ze erg onder de indruk.

Toen we uitgepicknickt waren, gingen we snel terug naar huis. Toen M uit zijn werk kwam sprong ik onder de douche. Ik had die avond afgesproken met een vriendin om lekker bij te kletsen onder het genot van heerlijke tapas! Het was een erg gezellige avond!

Zoals je ziet eindigt de week dit keer op vrijdag in plaats van zaterdag. De reden daarvoor is dat ik me zaterdag alles behalve goed voelde. Ik vermoed dat ik misschien wat verkeerds had gegeten bij de tapas, maar m’n vriendin heeft (gelukkig) nergens last van. Ach, na een nachtje goed slapen voel ik me hopelijk weer helemaal fit!

Hoe was jouw week? Heb je van het zomerse weer genoten of vind je het eigenlijk te warm en blijf je zoveel mogelijk binnen? Ik wens je een fijne zondag!

1 reactie

  • Reply Mieke 4 augustus 2014 at 05:59

    Wat een lieve photobomb op de foto van je jeansshort. 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.