PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – the BIG 3-0!

8 maart 2015

Goedemiddag, inmiddels! Het artikel komt vandaag wat later online dan gebruikelijk en dat heeft alles te maken met gisteren, toen M en ik allebei onze verjaardag vierden. We zijn maar vier dagen uit elkaar jarig, dus het is niet meer dan logisch om dan samen een feestje te geven! Maar laten we snel kijken wat de afgelopen week in petto had.

snap1

Vorige week zondag startten we rustig op en ben ik ’s middags in mijn eentje de weekboodschappen gaan doen, terwijl M thuis bleef bij Lise. Na haar slaapje en boterham gingen we op bezoek bij mijn vriendin en haar vriend, die sinds kort een nieuw huis hebben. Het zag er prachtig uit en we hebben gezellig samen gegeten. Lise gedroeg zich echt perfect. Zo fijn! Toen ze iets na zevenen ‘bed’, ‘bed’ begon te zeggen, leek het ons een mooie tijd om naar huis te gaan. Daar mocht ze op de bank onder een dekentje eerst nog een klein flesje drinken.

snap2

Maandag was een ‘gewone’ dag thuis. Aan het eind van de middag besloot ik met Lise een klein wandelingetje te maken. Het was alleen toch wat kouder dan gedacht. Nadat we twee eendjes gespot hadden en Lise ’tatataat’ (= kwaakwaakwaak) had geroepen, gingen we snel weer naar huis. Dinsdag was ook een rustige dag, waarop Lise lekker speelde en de postbode het shirt van Billy & Lilly kwam brengen, dat ik online had besteld. Ik had het al gespot op de Negenmaandenbeurs, maar daar hadden ze het niet (meer) in Lise’s maat. Nu heeft ze dus een stoer shirt met haar eigen letter!

snap3

Woensdag bracht ik Lise naar mijn ouders en ging ik snel de stad in om twee broeken te scoren bij WE. Daar is nu de actie 50% korting op de tweede jeans. Ik koop mijn jeans bijna altijd daar, omdat ze de perfecte pasvorm hebben voor mijn figuur. Ik kon wel weer wat nieuwe broeken gebruiken, dus de actie kwam als geroepen! Ik kocht een lichtgrijze skinny en een mooie blauwe met hoge taille. Samen voor 60 euro. Blij mee!

snap4

Donderdag was de grote dag: ik was jarig! En ben 30 geworden. Vind het nog steeds een hele leeftijd, maar ach… het is eigenlijk ook gewoon maar een getalletje. Gelukkig schatte de gastouder van Lise me deze week nog gewoon 23… Ik wilde graag naar de Efteling met M en Lise, mijn ouders en mijn broertje. Gelukkig vonden zij dat ook een goed idee en zo geschiedde. Binnenkort volgt nog een (video)verslagje van deze te gekke dag!

snap5

Vrijdagochtend kwam een vriendin langs die sinds kort in Spanje woont en voor een weekje in Nederland was. Ze had een cadeautje voor me meegenomen uit Spanje: echte tapasschaaltjes. Heel lief! En ook leuk weer even bijgekletst te hebben. Helaas was Lise bij de gastouder, dus die ziet ze een volgende keer pas weer. Vrijdag heb ik verder besteed aan opruimen, schoonmaken en boodschappen doen voor ons feestje zaterdag. ’s Avonds ging ik met mijn moeder (nog voor haar verjaardag) naar ‘The Sound of Music’. Dat was echt boven verwachting leuk en mooi!

Zaterdag, gisteren dus, vierden we dus onze verjaardag. ’s Middags kwam er familie en wat vrienden langs. Lise had haar mooie L-shirt aan en toen het bezoek weg was probeerde ik een echt mini-paardenstaartje in haar haar te maken en dat lukte! Voor ’s avonds hadden we ook nog vrienden uitgenodigd, maar om de een of andere reden bleek de helft niet op de hoogte en de andere helft niet te kunnen. Uiteindelijk kwamen er nog wel twee mensen die ik ken van koor langs en daar hebben we de hele avond mee zitten kletsen. Ook gezellig!

Vandaag is de eerste echte lentedag en natuurlijk gaan wij daarvan profiteren! Het plan is om te gaan Geocachen hier in de buurt. Lekker buiten zijn is het enige wat ik wil als het zulk lekker weer is.

Ik wens je een heerlijke zonnige zondag toe!

3 Comments

 • Reply Marijke - easydailyfood 8 maart 2015 at 13:10

  Klinkt als een lekker weekje! Zelf ben ik in mei toe aan de big 3-0 haha.

 • Reply angelique 9 maart 2015 at 18:59

  Wat een heerlijke week!

 • Reply Lieke 9 maart 2015 at 20:33

  Lijkt me een heerlijk weekje zeg! 🙂

  Liefs Lieke
  http://robust-posch.blogspot.nl

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.