PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – terug bij Lise

5 april 2015

Vorig weekend bracht ik met M door in het mooie Antwerpen. De vlogs en het artikel dat er nog aankomt, laten genoeg zien van wat we daar gedaan hebben. Ik hou het hier dus bij een paar fotootjes. De eerste is een ongelooflijk lekkere cocktail die ik dronk op de eerste avond. Zaterdag overdag ontving ik de foto van Lise, die hier trots in de box staat bij opa en oma. Wat lijkt ze groot he? Op zaterdagavond trokken we onze nieuw geshopte kleding aan en gingen lekker uit eten.

snap1

Zondagavond waren we gelukkig net op tijd thuis, zodat mijn vader Lise kon komen brengen. Zij had gelukkig ook een heel fijn weekend bij opa en oma gehad. We waren zo blij haar weer te zien! Helaas was het na een flesje al snel bedtijd.

snap2

Maandag was het natuurlijk knuffeldag! Het was fijn Lise weer om me heen te hebben. ’s Middags ben ik met haar nog even bij m’n moeder langsgegaan om te vertellen over ons weekend en om te horen hoe ze het gehad hadden met Lise. Als avondeten hadden we enchiladas. Lise vond vooral de maiskorreltjes erg lekker en pakte die heel geconcentreerd één voor één van haar bord. Toen ze de fles dronk, kroop ik gezellig tegen haar aan op de bank.

snap3

Toen ik dinsdag wakker werd, zag ik in mijn mail dat het examen Ethiek was nagekeken. Tot mijn grote schrik had ik een 3,8. Balen! Dat was echt slechter dan ik had verwacht. Nu moet ik dus weer aan de bak voor de herkansing, die ik snel hoop te kunnen doen. Hij is inmiddels gepland en het wordt 28 april. Dat was de eerstvolgende mogelijkheid…

Woensdagochtend bracht ik Lise zoals elke week naar mijn ouders. Toen ik even bleef voor een kopje koffie, kwamen mijn oom en tante langs en even later stapte ook nog mijn broertje binnen. Het was zo gezellig dat ik besloot even te blijven. Mijn broertje vroeg of ik nog even mee de hond ging uitlaten en voor ik het wist was het lunchtijd en vroeg mijn moeder of ik een boterhammetje mee at. Uiteindelijk kwam ik om half drie (!) thuis en had ik nog net tijd om even wat in huis te doen, voordat mijn vader Lise kwam brengen. Ach, zo’n dagje moet af en toe kunnen toch?

Toen M thuis was van zijn werk aten we met z’n drietjes en maakten daarna nog wat leuke foto’s. Lise was zo lekker vrolijk! Het was woensdag ook 1 april en ik besloot een 1 april-grap uit te halen op mijn blog. Toen ik de grap die avond uit de doeken deed op Instagram en Facebook, werd het gezellig druk hier!

snap4

Ik had het goede voornemen donderdagochtend te gaan bodypumpen. Woensdagavond had ik mijn spullen al klaargelegd, want als ik ’s ochtends met Lise naar de sportschool moet, is het altijd haasten geblazen. We zouden om tien voor negen de deur uit moeten. Om half negen schrok ik wakker. Blijkbaar had M als een malle liggen snoozen (de wekker gaat altijd om half acht) en heb ik dat totaal niet in de gaten gehad. Tot zover mijn goede voornemen. We zijn lekker thuis gebleven, maar ’s middags nog wel even wandelend een boodschapje gaan doen. Het uurtje dat ik daarmee kwijt ben zie ik nooit als sporten, maar het is natuurlijk wel beweging.

Vrijdag ging Lise naar de gastouder en had ik een flinke to do list liggen. Ik was productief bezig, maar kon me er nog niet goed toe zetten weer met Ethiek te beginnen. ’s Middags kwam de postbode met een leuk pakketje. Door een Instagramfoto van Manon, ontdekte ik een dag eerder de More Initials ketting van Lucardi en besloot er online meteen eentje voor mezelf te bestellen. Uiteraard met de ‘L’ van Lise eraan. Ben er super blij mee! ’s Avonds had ik koorrepetitie en nam ik het nieuwe koorshirt mee naar huis. Leuk geworden he?

snap5

En gisteren, zaterdag, waren we in de ochtend lekker met z’n drietjes thuis. Lise vermaakte zich goed met haar speelgoed. ’s Middags hadden we de verjaardag van Lise’s neefje die drie jaar is geworden. Ze wilde het liefst bij ons blijven zitten en kreeg een lekker koekje om op te knabbelen.

Dat was het weer voor deze week. Ik wens je hele fijne en gezellige Paasdagen toe!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.