PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – tekenen

22 maart 2015

Het is lente! En weekend, dus wat willen we nog meer. Als nu het weer ook nog even mee gaat werken ben ik helemaal blij. We hadden wat gezondheid betreft een kwakkelend weekje. Eerst was het Lise die snotterig werd en even later deed ik vrolijk mee. Gelukkig hebben we nog best behoorlijk wat gedaan, dus kijk snel mee!

snap1

Zondag begonnen we relaxed met een paar afleveringen Kipper op Netflix. Tussen de middag maakte ik pantosti’s hawaii voor M en ik en Lise heeft er ook wat van geproefd. Daarna zijn we naar Ballorig geweest samen met mijn broertje. Helaas kon ik er geen foto’s maken, omdat het geheugen van mijn telefoon weer eens vol was… Balen!

Maandag werd Lise wakker met spuug in haar bedje. We hebben haar de hele nacht niet gehoord, maar ze had dus wel overgegeven. Arm ding… Ik bracht haar naar oma en opa, waar ze toch gewoon heel vrolijk speelde en goed dronk en at. Gelukkig! Ondertussen ging ik flink aan de slag, want er moest geleerd worden.

Dinsdagochtend had ik examen Ethiek. Ik kende de stof redelijk goed, maar er was sprake van een technische storing bij NTI waardoor ik na vraag 4 uit het programma werd gegooid. Ik moest toen een tijdje wachten bij de receptie van het testcenter en mocht het daarna nogmaals proberen. Gelukkig ging toen alles goed, maar ik was wel m’n concentratie kwijt én steeds bang dat het weer mis zou gaan. De uitslag is nog niet binnen, maar ik duim natuurlijk heel hard voor een voldoende!

Die middag heb ik Lise verwend met lekker veel aandacht. We zijn gaan wandelen in het zonnetje, hebben naar de eendjes gekeken en zijn even naar de Action geweest. Heerlijk gevoel altijd, als je van een examen af bent en weer lekker even je eigen ding kunt doen.

snap2

Woensdagochtend deden we rustig aan, want Lise had nog steeds een klein beetje verhoging. Ze vond wel even uit hoe ze de rits van de kussenhoes open kon doen. Na haar slaapje fietste ik met Lise én de buggy naar mijn broertje. Hij heeft sinds kort een nieuwe plek en die kwamen we even bekijken. We zijn ook nog even gaan wandelen met Lise en daarna mocht ze Finding Nemo kijken samen met Piep onder het genot van een koekje.

snap3

Donderdag moesten er wat boodschapjes worden gedaan. Ik nam Lise mee en stapte ook heel even HEMA binnen, waar ik dit leuke badpakje zag. Ik kocht het niet, want twijfelde teveel. Wat vind jij? We kochten bij Blokker ook waskrijtjes van Bruynzeel. Ik ontdekte namelijk laatst dat Lise al snapt dat je een pen kunt gebruiken om te tekenen. Ze had ook meteen door wat ze met de krijtjes kon doen en vond dat heel leuk!

Er lag ook nog een pakketje van OTTO op me te wachten. Een nieuwe zomerjas! Je ziet het niet zo heel goed op de foto, maar het is een beige trenchcoat met zwarte mouwen en een capuchon. Hij zit als gegoten en ik ben er erg blij mee.

snap4

Vrijdag was Lise bij de gastouder. Nadat ik thuis het nodige werk had verzet, fietste ik even naar de stad. Ik moest voor twee verjaardagen nog cadeautjes kopen en wilde ook de nieuwe Zara even van binnen bekijken. Uiteraard kon ik er niet vertrekken zonder een paar leuke zomeritems voor Lise…

Zaterdagochtend ging ik met M en Lise naar het Feel Good & Shop Event in Veghel, waar je nog een apart artikel over kunt verwachten. Ik deed er wat leuke contacten op en kocht dit stoere broekje voor Lise. Zoals je ziet is ze weer behoorlijk verwend de afgelopen week.

En nu is het dus zondag! Hopelijk heb jij ook een leuke week achter de rug?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.