PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – tandenpoetsen, date night en kermis

10 augustus 2014

Het is weer zondag en dus tijd voor een nieuw weekoverzicht in foto’s, ofwel ‘Snapshot Sunday’! Kijk en lees snel hoe mijn afgelopen week is geweest.

week32

Zondagmiddag had ik dienst bij de Kindertelefoon. Toen ik klaar was, appte M dat hij met Lise in de stad was en stelde voor ergens een hapje te gaan eten. Dat leek me leuk! Het werd Happy Italy, een nieuw restaurant hier in Eindhoven en een echte aanrader. Lise was zo moe dat ze in slaap viel. Later heeft ze haar hapje nog gehad.

Maandag moest ik opnieuw aan de slag voor de Kindertelefoon en ging Lise een dagje naar mijn ouders. Na afloop van mijn dienst ruilde ik mijn oude MacBook Air in voor een MacBook Pro en was ik de rest van de dag bezig met het installeren daarvan. ’s Avonds poetsten we voor het eerst Lise’s tanden voordat ze naar bed ging. Mijlpaal! Ze vond het wel interessant en vooral de tandpasta erg lekker, haha.

Dinsdag viel er leuke post op de deurmat! Een lid van de Project Life-Facebookgroep was zo lief om mij wat van haar dubbele kaartjes toe te sturen. Op de foto heb ik ze allemaal even op een rijtje gelegd zodat ik ze goed kon bekijken. Ik ben er erg blij mee en kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Woensdag ontving ik een bestelling van H&M. Daarbij zat ook een kussentje van H&M Home dat ik kocht voor op Lise’s kamertje. Ik zette het op haar bed en was er meteen helemaal blij mee. En zij ook geloof ik.

Woensdagavond net voordat we naar bed gingen had M niet zo’n fijne mededeling: er zat een muis in onze slaapkamer. Nou, ik wist niet meer waar ik het zoeken moest! Helaas moest ik wel helpen het beestje te vangen, dus doodsbang en met kippenvel ben ik mee gaan zoeken. Helaas vonden we het beestje niet meer en zijn we uiteindelijk rond 1.00 uur toch maar gaan slapen. Donderdagmiddag kwam mijn moeder een muisvriendelijke val brengen. Toen ze een kopje thee bleef drinken zagen we het muisje opeens beneden! Het was nog maar een heel kleintje en hij bleef heel stil zitten. Held als m’n moeder is, heeft ze hem met een kommetje en stukje plastic weten te vangen en buiten ergens ver weg in het park weer vrijgelaten. Sindsdien hebben we gelukkig geen muis meer gezien.

Vrijdagavond hadden M en ik date night! Lise was bij opa en oma en wij gingen lekker sushi eten en daarna nog even naar de kermis. Helaas was het heel slecht weer, waardoor we wat langer in het restaurant zijn blijven zitten en rond tien uur pas op het kermisterrein waren. Daar was het behoorlijk uitgestorven, maar gelukkig kwamen mijn broertje en zijn vriendin nog gezellig langs en hebben we toch nog lol gehad.

Zaterdagochtend konden we eigenlijk heerlijk uitslapen, maar ik was rond half negen klaar wakker. Ik wist dat er om kwart voor tien een Bodypumples gegeven zou worden en kreeg dat niet meer uit m’n hoofd. Ik besloot te gaan en dat voelde super goed! Daarna gingen we Lise halen en samen met mijn ouders en broertje weer naar de kermis. Met Lise ging ik in de draaimolen en ik kreeg mijn vader zelfs zo ver om samen in de octopus te gaan! Het was een erg leuke middag.

Dat was mijn afgelopen week alweer! Hoe was jouw week? Fijne zondag nog!

11 Comments

 • Reply Nicole 10 augustus 2014 at 08:49

  Leuk de kermis!
  En muizen ben ik eigenlijk niet echt bang voor, maar spinnen wel!

 • Reply irene 10 augustus 2014 at 18:41

  Leuk weekje! 🙂 & leuke site 🙂 liefs irene

  http://www.madebyirenelouise.blogspot.com

  • Reply Monique 14 augustus 2014 at 22:57

   Dankjewel Irene, ook voor het compliment!

 • Reply Mieke 10 augustus 2014 at 19:57

  Fijn weekje weer zo te lezen! Zo leuk he, die eerste tandjes poetsen. 🙂
  Het kussentje van H&M is super leuk!

  • Reply Monique 14 augustus 2014 at 22:57

   Ja geweldig! Ik had verwacht dat ze het niet leuk zou vinden, maar ze laat het goed toe. Ben ook erg blij met dat kussentje ja 🙂

 • Reply Andrea 10 augustus 2014 at 18:15

  Wij hadden ook een muis op bezoek! 😀
  De tuindeur stond open, hij kwam een rondje lopen en ging vervolgens weer naar buiten alsof het de normaalste zaak van de wereld is, mijn vriend en ik keken elkaar stomverbaasd aan 😀 😀

 • Reply Miranda 10 augustus 2014 at 20:29

  Leuk weekoverzicht weer!!!

  Ik heb nog een vraagje aan je. Op een foto’s/filmpjes van Lise in de Tripp trapp zie ik dat er een blad op zit. Waar komt die vandaan? Wij zijn ook op zoek naar zoiets.

  • Reply Monique 14 augustus 2014 at 22:56

   Dank je! Goede vraag 🙂 Dat blad wat aan de Tripp Trapp zit is de Stokke PlayTray. Dat is een accessoire dat je er los bij kunt kopen. Ons bevalt het erg goed!

 • Reply Jenn 11 augustus 2014 at 06:51

  Leuke foto’s! Ik ben ook een paar keer op de kermis geweest, gezellig vond ik. Mooie blog heb je ook!
  Bij ons in de tuin woont ook een muisje, die is vriendjes geworden met de konijnen geloof ik. Zolang hij buiten blijft heb ik er geen probleem mee, ben er niet bang voor gelukkig.

  • Reply Monique 14 augustus 2014 at 22:55

   Dankjewel Jenn! De kermis is zeker gezellig ja. We waren er vrijdagavond ook even maar toen was het echt uitgestorven vanwege het slechte weer… Haha, een muisje dat vriendjes is met de konijnen. Inderdaad te hopen dat hij lekker buiten blijft!

 • Reply Mama van Vesper 11 augustus 2014 at 13:27

  leuke foto’s!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.