PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – spannend weekje!

23 mei 2016

De weekoverzichten in snapshots zijn altijd best veel werk om te maken, maar tegelijkertijd is het zó leuk om terug te kijken op de week dat ik ze toch elke keer met veel plezier samenstel. De afgelopen week was best een spannende. We hadden namelijk een pretecho gepland om achter het geslacht van ons tweede kindje te komen!

snap1

Vorige week zondag was M nog in Engeland en ging ik samen met mijn broertje en Lise lekker binnen spelen. Buiten was het veel te slecht weer! Thuisgekomen smulde Lise van een heerlijk bordje fruit en daarna gingen we nog even gezellig bij mijn ouders langs, waar we mee aten.

Maandag was ik vanwege Tweede Pinksterdag lekker een extra dagje vrij. M zou ’s avonds pas thuiskomen. Lise en ik rommelden wat in huis en deden boodschappen. Ook zette ik een hele toffe winactie online, waar je nog tot en met 23 mei aan mee kunt doen!

snap2

Eindelijk was papa weer thuis! Lise had hem duidelijk heel erg gemist de bijna vier dagen dat hij weg was. Dinsdag begon de werkweek en ging Lise weer naar de gastouder. Zoals je ziet met een grote glimlach! Voordat ik ging werken ging ik langs wat winkels, onder andere voor een pak nieuwe luiers voor Lise. Best handig, zo’n fietsstoeltje achterop 😉

snap3

Woensdagochtend bracht ik Lise naar mijn ouders. Zoals altijd bleef ik veel te lang hangen, waardoor er thuis niet al teveel tijd meer over was voor mijn studie. Ik had een drukke middag en kreeg van mijn moeder deze twee foto’s toegestuurd. Lise heeft samen met oma de pluizenbollen ontdekt. Werd ik zo blij van!

snap4

Donderdag was ik lekker vrij. Ik had afgesproken ’s ochtends bij een vriendin en haar twee dochtertjes thee te gaan drinken. Lise en ik hadden er zin in! ’s Middags bestelde ik voor het eerst online mijn boodschappen. Wat heerlijk! Ik was om acht uur die avond al moe, maar daar kon ik niet aan toegeven. Jammer, maar met een goede reden, want we hadden om 23.00 uur namelijk nog een pretecho op de planning staan! Enorm laat, maar het was op korte termijn de enige mogelijkheid en wij wilden zo snel mogelijk langskomen. Het geslacht van ons tweede kindje is vastgesteld, opgeschreven en in een gesloten envelop gedaan. We weten het zelf dus nog niet! Aanstaande dinsdagavond snijden wij een taart aan en wordt duidelijk of we eind oktober een jongen of een meisje krijgen. Super spannend!

snap5

Vrijdagochtend ging Lise naar de peuterspeelzaal en ik naar Action voor wat inkopen. Ik kwam daar ook deze leuke ‘borden’ tegen, die perfect zijn ter decoratie van onze ‘gender reveal party’. Ik scoorde er ook een super schattige verkleedjurk voor Lise en nog wat andere leuke spulletjes. Ik heb een shoplog opgenomen, dus die komt binnenkort voorbij!

Zaterdag hadden we een druk programma. Lise was ’s ochtends een paar uurtjes bij opa, zodat wij voor mijn koor briefjes konden bezorgen. Goede workout! We haalden Lise op, aten een boterham en gingen door naar een verjaardag. Lise kon ’s middags nog heel even slapen en daarna gingen we naar de broer van M en zijn gezin voor een lekkere barbecue! Lise heeft niet alleen lekker gegeten, maar ook fijn gespeeld met haar neefje en nichtjes.

Dat was ons weekje weer! Gelukkig gaat de tijd vrij snel en komt dinsdagavond steeds dichterbij. Ik ben zo nieuwsgierig!

4 Comments

 • Reply Lieke 23 mei 2016 at 09:09

  Leuke week! Ben erg benieuwd naar het geslacht van jullie tweede kindje, ik denk een jongen! Fijne nieuwe week!

 • Reply MetMirjam 23 mei 2016 at 12:39

  Heerlijke week weer! Die foto’s met de bloempjes zijn echt heel schattig!
  Ik ben benieuwd naar het geslacht van jullie baby!

 • Reply Ineke 23 mei 2016 at 15:23

  Mooie armbandjes & oh wat zijn de foto’s met de paardenbloem mooi!
  Ik kijk uit naar jouw shoplog! Ik had ook graag een gender reveal party gedaan maar helaas :(. Gyneacoloog had zichzelf al versproken.

 • Reply Charlotte 23 mei 2016 at 21:17

  Alvast veel plezier morgen!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.