PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Sint op bezoek!

29 november 2015

5 december komt steeds dichterbij. De afgelopen week stond daarom al behoorlijk in het teken van Sinterklaas. Ik vind het heerlijk en Lise geniet ook volop. Kijk je mee naar wat we zoal deden?

snap1

Vorige week zondag kwam de Sint op bezoek bij mijn werk. Alle kindjes van het personeel en hun papa’s en mama’s waren uitgenodigd. Eerst kon er geknutseld worden en toen was het wachten op Sinterklaas. Die helaas bij het verkeerde adres was aangekomen, waardoor we nog een half uurtje extra liedjes moesten zingen tot hij eindelijk gearriveerd was.

Lise was enorm onder de indruk, maar niet echt bang. Alle kindjes kregen een cadeautje en Lise kreeg een schattig popje, dat ze meteen in haar armen sloot. Heel toevallig had ze die ochtend een poppenflesje in haar schoen gekregen. Thuisgekomen kon ze haar nieuwe ‘baby’ dus meteen de fles geven!

Maandag was een drukke werkdag zonder foto’s. Dinsdagochtend bracht ik Lise naar de gastouder. Toen we onderweg waren riep ze opeens: ‘mama, foto maken!’. Haha, ik moest zo hard lachen. En maakte uiteraard een foto terwijl zij als een professioneel model naar me toe liep.

snap2

Woensdagochtend waren we lekker samen thuis en was het spelen geblazen! Rond lunchtijd ging Lise aan tafel lekker op Piep liggen toen ze wachtte op een boterham. Op de vraag of ze moe was, antwoordde ze natuurlijk ‘nee, niet moe!’ maar dat was ze natuurlijk best wel. ’s Middags kwam M thuiswerken, ging Lise naar bed en ik naar mijn werk.

snap3

Woensdagavond had ik bedacht dat ik heel erg veel zin had in een dagje shoppen. Aangezien ik donderdag toch vrij was, besloot ik Lise lekker mee de stad in te nemen. We gingen lopend met de buggy en hoewel ze op de heenweg nog zei zelf te willen lopen, bleef ze eenmaal in de stad prima in het wagentje zitten. Ze viel zelfs half in slaap nog voordat we gingen lunchen. Dat lunchten deden we trouwens samen met M bij La Place. Gezellig! Na de lunch gingen Lise en ik nog heel even verder. Ze vond bij V&D een Dikkie Dik knuffel die bijna net zo groot was als zijzelf! Niet lang daarna zijn we terug naar huis gegaan. Wat we allemaal geshopt hebben, heb je al kunnen zien in de shoplog die ik bij thuiskomst meteen filmde.

snap4

Vrijdagochtend namen we uitgebreid de tijd om wakker te worden. M zou later op de dag naar Frankrijk vertrekken, waar hij de rest van het weekend met vrienden doorbracht. Lise en ik zijn nog even naar het postkantoor geweest en hebben het verder rustig aan gedaan. Na het eten bracht ik haar naar oma en opa, zodat ik wel gewoon naar koorrepetitie kon die avond.

Zaterdagochtend woonde ik een weerbaarheidstraining bij op mijn werk, die ‘Bikkels in de dop’ heet. Omdat ik er voor mijn stage wat promo-activiteiten voor doe, leek het mijn collega’s goed als ik ook eens zo’n training zou bijwonen. Ik vond het erg leuk en interessant om te zien hoe de kinderen op een speelse manier wordt geleerd hoe ze sterker in het leven kunnen staan. Thuisgekomen was ik opeens moe en had ik het koud. Het ideale moment voor een lekker warm bad dus!

snap5

Omdat M er niet was en er natuurlijk wel boodschappen in huis moesten worden gehaald, maakte ik alvast een lijstje tot en met woensdag. Die ben ik meteen daarna even gaan halen. Vervolgens reed ik naar mijn ouders om daar met Lise lekker te blijven eten. Eenmaal thuis was het voor haar alweer bedtijd. Fijn om mijn meisje weer dicht bij me te hebben! Ik bracht de rest van de avond heerlijk ontspannen op de bank voor de tv door terwijl ik, jawel, alvast de eerste hand legde aan mijn surprise…

En inmiddels hoor ik van M dat ze bijna aan de terugreis gaan beginnen. Gelukkig! Ben jij ook al zo in de Sinterklaas-stemming?

3 Comments

 • Reply Lieke 29 november 2015 at 20:16

  Fijn dat die weer (bijna) thuis is! En wat vroeg dat de sint al langs kwam! Fijne week

 • Reply Drie 30 november 2015 at 09:33

  Wat een fijne week! Ik ben altijd blij als mijn man weer thuiskomt na een weekendje weg. Vind er niks aan als ie weg is!

 • Reply Wilmaaa 30 november 2015 at 15:06

  Wat schattig die derde foto! Altijd fijn als je man weer snel thuis komt, ik vind het al één avond saai 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.