PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – shoppen

25 oktober 2015

De herfstvakantie is hier in het zuiden aangebroken. Aangezien ik in het onderwijs werk, betekent dat ook voor mij lekker een weekje vrij! De afgelopen week was natuurlijk nog een ‘normale’ week, waarin we onder andere zijn gaan shoppen. Kijk snel mee naar een nieuwe Snapshot Sunday!

snap1

Vorige week zondag gingen we ’s ochtends op kraamvisite bij een vriendinnetje van me dat pasgeleden bevallen is van haar tweede dochtertje. Zo mooi en klein en lief! Thuisgekomen was het lunchtijd en daarna ging Lise niet veel later naar bed voor haar middagslaapje. Hadden wij even tijd voor Netflix en wat lekkers. Lekker lui!

Maandag was een heel drukke dag. Het was proefwerkweek, waardoor ik al eerder moest beginnen en daardoor ook eerder klaar was. Geen tijd voor een leuke foto helaas.

Dinsdag ging Lise naar de gastouder. Ze had de verkleedspullen tevoorschijn gehaald en toen ik weer thuis was, kreeg ik een foto doorgestuurd van Lise in een glitterjurk. Haha! Ze vond het heel leuk om zo’n mooie jurk aan te hebben.

Woensdagochtend kon ik het niet laten om een foto te maken van Lise’s ‘out of bed’-look. Ze is ’s ochtends altijd zo lekker vrolijk, dat werkt heel aanstekelijk! Toen M zijn tanden poetste, wilde Lise ook. Samen met Piep en Elmo uiteraard.

snap2

Woensdagochtend gingen we samen ook even naar Action. Ik had geen muntje bij me voor een winkelwagen, dus namen we een mandje en liet ik haar zelf lopen. Het was wel iets chaotischer dan normaal en ik had minder tijd om overal goed te kunnen kijken, maar ze liep goed mee en luisterde ook goed. Zo gooide ze af en toe iets in het mandje, maar als ik dan zei dat we het niet nodig hadden, legde ze het ook netjes weer terug.

Donderdagochtend nam ik Lise even mee de stad in. Ik moest nog wat cadeautjes kopen en wilde kijken voor een winterjas. We leenden een buggy bij de fietsenstalling, echt een uitkomst! Aangezien M in het centrum werkt, appte ik of hij zin had samen met ons te lunchen. En dat had hij! Bij La Place aten we gezellig een broodje met z’n drietjes.

snap3

Na de lunch was ik bij Zara druk bezig met jassen passen, toen ik Lise wel erg rustig vond. Je raadt het al: ze was in slaap gevallen. Heel lief met haar duimpje in de mond. Ik moest haar wakker maken toen we de fiets weer gingen pakken om naar huis te gaan. Helaas begon het te regenen en werden we op de terugweg behoorlijk nat. Ach ja, dat hoort bij de herfst zullen we maar zeggen.

Ik had bij Zara een leuke jas gezien, maar hij was er niet meer in de juiste maat. Na het avondeten besloot ik Zara in Den Bosch te bellen om te vragen of hij daar nog wel voorradig was. En dat was het geval! Ik liet hem achter hangen en gek als ik ben pakte ik de trein naar Den Bosch. En nu ben ik dus een mooie nieuwe gele winterjas rijker!

snap4

Vrijdagochtend ging Lise naar mijn ouders. Samen met oma ging ze naar de bibliotheek, wat ze weer geweldig vond. De oude boekjes zijn ingeleverd en ze koos een paar nieuwe leuke boekjes uit die we mee kunnen nemen op vakantie.

Ook kwam mijn bestelling van RadBag binnen. Helaas ontbrak er één item, dus daar moet ik nog even achteraan. Maar mijn gastenboek voor op de wc, onderzetters waar je een foto in kunt doen en schoolbord-plakfolie heb ik alvast binnen!

snap5

Zaterdag liet Lise ons heerlijk uitslapen. Dat hadden we wel even nodig! We lieten haar even naar Kabouter Plop kijken, omdat ze dat nog nooit gezien had en we volgende week naar een voorstelling gaan. Ze vond het een beetje spannend, dus Jokie en Piep moesten dicht in de buurt blijven. Maar volgens mij was het wel een succes!

Rond het middaguur pakte ik de auto en reed ik naar een vriendin die haar verjaardag vierde met een 3-gangenlunch in Mexicaanse stijl! Erg lekker en heel gezellig. De Corona mocht niet ontbreken. Eentje maar uiteraard, want ik moest natuurlijk nog terug rijden!

Hoe was jouw afgelopen week?

2 Comments

 • Reply Bianca 25 oktober 2015 at 18:28

  Wat is Lise toch een schatje! Wens jullie een fijne en gezellige vakantie toe x

 • Reply Lieke 26 oktober 2015 at 11:49

  Aaah wat een lieve foto’s weer van Lise,vooral die van op de bank met dr knuffels! *Smelt*
  Herkenbaar dat je even snel besluit dat je iets moet hebben en daar een halve wereldreis voor over hebt…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.