PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Samen met de trein

20 maart 2016

Een megadrukke week achter de rug, maar wel een leuke! Ik vind het zo heerlijk dat het zonnetje vaker begint te schijnen! Al mogen de temperaturen nog wel wat omhoog. Kijk je mee naar wat we de afgelopen week zoal deden?

snap1

Maandag was een drukke werkdag. Zo druk dat ik geen enkele foto maakte. Lise was gelukkig weer beter en kon ’s middags gewoon naar de peuterspeelzaal. Daar geniet ze nu echt van!

Dinsdag was Lise een dagje bij de gastouder. Ze zijn daar al helemaal met het thema pasen bezig en terwijl ik ’s ochtends zat te leren kreeg ik de foto van Lise met paashaasoren van de gastouder doorgestuurd. Zo cute! Om half twaalf was het moment dan daar: examen Onderwijspsychologie. Ik had goed geleerd, maar aangezien het best veel en vooral pittige stof was vond ik het toch erg spannend. Het examen ging redelijk. Ik vermoedde dat ik het net wel of net niet gehaald zou hebben, maar op de uitslag zou ik helaas nog even moeten wachten.

Woensdag ging Lise een ochtend peuterspeelzaal inhalen, omdat ze vorige week vrijdag ziek was. Erg fijn dat ze die mogelijkheid bieden! Ik heb haar daarna opgehaald en naar mijn ouders gebracht, omdat ik zelf moest gaan werken. Een heel heen en weer gerij op zo’n dag, maar dat hoort er nu eenmaal bij (en ik doe het met liefde hoor!).

snap2

Donderdag was ik dan eindelijk weer lekker vrij. Ik besloot er een echt moeder-dochter dagje van te maken. Het zonnetje scheen heerlijk buiten, dus na het ontbijt pakten we de bus naar het station. Lise zegt al weken dat ze zo graag weer eens met de trein ging, dus het leek me leuk haar mee naar Den Bosch te nemen. Dat is vanuit ons maar 20 minuutjes, dus goed te doen. Bij de HEMA aten we gezellig een broodje, we shopten wat en namen op weg terug naar het station samen een lekker ijsje. Echt een geslaagde dag. Dat ga ik zeker vaker doen!

snap3

Vrijdagochtend was Lise wederom naar de speelzaal. Door het inhalen ging ze deze week dus wel drie keer! Vond zij helemaal niet erg en ik ook niet, want er moest een hoop in huis gebeuren. Als een wervelwind ben ik die ochtend dan ook door het huis gegaan. Maar zoals je op de foto ziet maakte Lise er ’s middags gewoon weer een gezellige chaos van… 😉 Net voordat ik naar koorrepetitie moest, betrapte ik Lise en M knuffelend op de bank. Zij met natte haartjes en in pyjama. Zo lief!

snap4

Zaterdag hadden we een kraamfeest bij vrienden. Plan was om ’s ochtends te gaan, maar het opstarten kostte iets meer tijd dan we dachten. Daarom reden we direct na de lunch naar de winkel voor een cadeautje en vanuit daar door naar het feest. Bij aankomst was Lise in een diepe slaap gevallen. We besloten dus maar even een halfuurtje in de auto te blijven zodat ze daarna in elk geval weer wat fitter de middag door kon. En dat ging prima! Ze heeft zelfs nog lekker buiten gespeeld met de andere kindjes. En bij thuiskomst was het tijd voor friet. Mét een frikandel, die Lise gewoon helemaal op kon!

Ga jij weleens alleen met je kindje een dagje op pad?

2 Comments

  • Reply Simone 20 maart 2016 at 20:58

    Die paashaasoren! Super schattig 🙂 En fijn is dat ja: laat een kind spelen en het is net of er een week niet opgeruimd is in huis, haha, ach ja. Het hoort erbij.

  • Reply Wilma 21 maart 2016 at 20:35

    Heerlijk weekje!!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.