PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – op vakantie!

28 juni 2015

Het is jullie vast niet ontgaan dat wij inmiddels bijna een week op vakantie zijn. Bereid je dus maar voor op een heel zonnig en zomers weekoverzicht! Met een dreumes op vakantie zit je bepaald niet stil, dus ik heb een hoop leuke foto’s om te laten zien. Kijk je mee?

snap1

Vorige week zondag was het natuurlijk Vaderdag en had Lise het shirtje aan dat M van haar had gekregen (snap je het nog?). Terwijl Lise beneden speelde, pakte ik de spullen in voor onze vakantie. Binnenkort volgt nog een video waarin ik laat zien wat we voor Lise allemaal hebben meegenomen.

Maandag kwamen we aan op onze camping in het Zeeuwse Zoutelande. Bij aankomst hadden we reuze honger (vooral Lise!) en besloten daarom in de brasserie te lunchen. De broodjes waren overheerlijk en Lise’s tosti viel ook goed in de smaak. Daarna was het tijd om ons chalet (of ‘huisje’, zoals wij het noemen) te gaan bekijken. Wat een pracht van een ding! Ik zal er zeker nog een kleine rondleiding van maken op video, zodat jullie het ook kunnen zien.

snap2

Er moesten boodschappen worden gedaan voor het avondeten, maar daarna was er natuurlijk nog even tijd om naar de zee te gaan kijken. Lise vond het prachtig en wilde het liefst meteen urenlang in het zand zitten spelen.

Helaas was het dinsdag wat minder goed weer. We besloten daarom eventjes naar Vlissingen te gaan, dat niet zo ver hier vandaan ligt. Ik had schoonmaakspullen nodig voor in het huisje en die hebben we daar bij Action meteen even ingeslagen. Scheelt toch een hoop geld! We lunchten bij Bakker Bart, maar voor Lise haalden we een grote krentenbol bij de bakker. Vond ze heel lekker!

Zoals je ziet was het woensdag een stuk beter weer en daar maakten we meteen gebruik van door in ons ’tuintje’ te gaan liggen. Die ochtend hadden we trouwens een kleine fotoshoot op het strand, waar nog een apart artikel over zal volgen.

snap3

We gingen woensdagmiddag ook nog naar het strand, waar Lise niet van haar schepje en emmertje weg te slaan was. Het weertje was heerlijk en we aten bij een strandpaviljoen. Lise had mazzel, want ze hadden er kinderpannenkoeken! Donderdag moesten er weer boodschappen worden gedaan en bleven we bij het huisje. Ik ontdekte op Facebook een winactie waarmee je kaarten voor Concert at Sea kon winnen en besloot een gokje te wagen. Een paar uur later kreeg ik een berichtje dat ik de gelukkige winnaar was van twee weekendkaarten. Ongelooflijk! Ik wilde al langer heel graag gaan, maar in februari waren alle kaarten al uitverkocht. Super mazzel dus! ’s Middags zijn we met Lise even naar de speeltuin op de camping geweest. Ook daar wist ze zich prima te vermaken.

snap4

Donderdag na het eten wilde ik toch nog even naar het strand. We trokken allemaal wat warmere kleding aan en gingen wandelend nog even die kant op. Zo fijn dat je vanaf de camping in 5 minuutjes op het strand staat!

Vrijdag beloofde een warme en zonnige dag te worden. We gingen al op tijd richting strand en hadden bedacht dat Lise misschien in het tentje haar dutje wel zou kunnen doen. Hoewel ze een klein beetje protesteerde toen we haar emmertje afpakten, is ze uiteindelijk toch lekker in slaap gevallen, met Piep stevig tegen zich aan gedrukt.

Vrijdagmiddag kwam mijn broertje (oom Eric). Hij bracht gezellig het weekend bij ons door. Heel fijn, want daardoor hadden M en ik de mogelijkheid om naar Concert at Sea te gaan! We gingen pas na het eten, dus misten wel een paar optredens maar vonden het de ideale combinatie van een dagje genieten aan het strand en ’s avonds het festival. Bovendien was dé artiest waar we voor kwamen, Lenny Kravitz, het een na laatste optreden. Daarvoor waren we dus ruim op tijd.

snap5

Zaterdag was weer een fijne dag op het strand. Lise deed wederom een slaapje in de tent. Ze slaapt er niet heel vast en ook niet al te lang (een uurtje maximaal), maar ik vind het wel een fijn idee dat dat dus blijkbaar lukt! ’s avonds was het tijd voor dag twee van Concert at Sea. Omdat Eric ook graag wilde gaan, probeerde M zijn polsbandje af te krijgen. Warempel lukte dat nog ook, zodat ik dus ook een avond met mijn broertje die kant op kon! We zagen de Counting Crows, een werkelijk spetterend optreden van Typhoon en natuurlijk als afsluiter de bedenker van het festival: Bløf!

Tot nu toe hebben we een heerlijke vakantie! En het goede nieuws is dat we er gewoon nog een week achteraan plakken. Geniet jij ook zo van het mooie weer?

5 Comments

 • Reply Joyce 29 juni 2015 at 08:24

  Heerlijk hoor zo’n vakantie. En gaaf Concert at Sea. Wil ik toch ook nog eens een keer naartoe!
  En wat fijn dat Lise lekker slaapt op het strand. Ik denk dat het Luuk niet zou lukken, maar misschien moeten we het gewoon eens proberen 🙂

 • Reply Gwen 29 juni 2015 at 17:39

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk zeg! En het weer, fijn he. Volgend jaar wordt het ook kamperen voor ons, hopelijk met lekker weer!

  • Reply Monique 3 juli 2015 at 08:52

   Ja daar valt of staat het wel mee he? Maar het is zo leuk!

 • Reply Mieke 30 juni 2015 at 22:15

  Het klinkt echt heerlijk allemaal! Een super fijne vakantie zo te zien en te lezen. De foto’s van Lise zijn ook zo leuk allemaal! Heerlijk genieten.
  Jammer dat ik dinsdag moest werken, is dat theetje (of ander drankje) er nog niet van gekomen.

  • Reply Monique 3 juli 2015 at 08:53

   Ja heel jammer! Was maandag trouwens toch? 😉 Volgende keer beter!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.