PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Oorpijn

10 april 2016

Een fijne week hebben we achter de rug, al zou je dat aan de hand van de titel van dit weekoverzicht misschien niet denken. Ja, Lise had voor het eerst in haar leventje oorpijn. Zo zielig! Vooral omdat je er eigenlijk weinig tot niets aan kunt doen. Gelukkig ging het ook weer snel over en hadden we weer tijd voor leuke dingen. Kijk je mee naar hoe onze afgelopen week eruit zag?

snap1

Herinner je je vorige week zondag nog? Die prachtige lentedag met volop zon en een graadje of 19? Nou, ik wel! En Lise denk ik ook. Want we fietsten met z’n drietjes naar de kinderboerderij, Lise ging daarna een keertje of dertig van de glijbaan in de nabijgelegen speeltuin en als klap op de vuurpijl aten we op de terugweg een ijsje en pizza als avondeten. Het leek wel vakantie! Eerder op de middag ging M trouwens boodschappen doen en leek het Lise wel een goed idee om hem te helpen sturen. Hebben we natuurlijk niet gedaan, maar het leverde wel een leuke foto op.

snap2

En toen was het maandag en was het met het mooie weer ook meteen een beetje gedaan. Jammer! Lise was een beetje hangerig en ’s avonds bleek dus waarom. Oorpijn! Zo erg dat ze er niet van kon slapen en daarom even naar beneden mocht om iets leuks te kijken. Daarna is ze gelukkig wel weer lekker in slaap gevallen.

Omdat het dinsdagochtend weer goed met haar leek te gaan, bracht ik haar zoals altijd naar de gastouder. Natuurlijk met de boodschap dat ze moest bellen mocht ze toch weer last krijgen. Rond de middag was dat het geval. Lise wilde haar boterham niet eten, omdat het kauwen zeer deed aan haar oor 🙁 Met ons goedkeuren heeft ze haar toen een zetpil gegeven. Even later kon ze gelukkig wel gewoon eten en heeft ze lekker uitgebreid een dutje gedaan. Toen M haar uiteindelijk ophaalde, was ze weer helemaal haar vrolijke zelf.

snap3

Op woensdagochtend breng ik Lise altijd naar mijn ouders. Dit keer brachten we eerst een bliksembezoekje aan de Action, om een zand- en watertafel te scoren. Ik kan niet wachten tot de eerste dag dat we die kunnen gaan opzetten en ze lekker met water kan gaan kliederen. In de middag moest ik gaan werken en ’s avonds na het eten gingen we even stemmen voor het Oekraïnereferendum. Lise en My Little Pony gingen ook mee 😉

snap4

Donderdag was ik lekker vrij en liet het zonnetje zich gelukkig weer zien. Een goede reden om Lise even met haar step te laten spelen. En voor mij om de eerste keer een wandelingetje te maken met mijn nieuwe Adidasjes. Ik ben er zo blij mee! ’s Avonds pakte ik nog een lesje XCO mee.

Ook vrijdag was ik lekker thuis. Lise was ’s ochtends op de peuterspeelzaal en toen we thuiskwamen had ze, ondanks dat ze daar net twee boterhammen op had, enorme honger. Ik maakte voor ons beiden een bakje druifjes. Maar dat van mij was veel interessanter dan haar eigen bakje. En dus ruilden we maar om…

snap5

Zaterdagochtend moest ik even de stad in om wat cadeautjes te kopen. We hadden zaterdag namelijk maar liefst twee verjaardagen! Bij HEMA scoorde ik nog twee hele fijne afgeprijsde kledingitems voor Lise; een trui voor 5 euro en een lekkere voorjaarsbroek voor 9 euro. Op de eerste verjaardag mocht Lise mee en wilde ze heel graag de baby vasthouden. Met mijn hulp mocht dat natuurlijk wel. Zo lief hoe ze haar armen er omheen slaat! Iets (lees: veel) later dan gepland reden we terug naar huis en omdat we nog niet echt plannen hadden voor het avondeten, besloten we langs de snackbar te rijden. Slecht, maar o zo lekker op z’n tijd!

Na het eten ging Lise logeren bij mijn ouders en gingen wij naar verjaardag nummer twee, waar we veel te laat weer van thuis kwamen. Maar dat is een goed teken natuurlijk!

Heb jij ook een fijne week achter de rug?

2 Comments

 • Reply Lieke 11 april 2016 at 10:14

  Ziet er inderdaad uit als een fijne week. Maar wat rot dat Lise last van oorpijn had.
  Onze week was ook erg fijn, vooral het weekend. Die altijd veel te snel voorbij gaat helaas.

  Fijne nieuwe week!

 • Reply Wilmaaa 11 april 2016 at 13:12

  Wat een lieve foto´s van Lise! Die zand en watertafel wil ik ook nog graag kopen.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.