PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – ontbijten bij Ikea

1 februari 2015

De laatste dag van de week is weer aangebroken en dus blik ik aan de hand van foto’s terug op de afgelopen week. Een hele fijne week, met nuttige maar ook veel leuke dingen!

snap1

Zondagochtend kreeg ik een mailtje dat mijn examen van vorige week was nagekeken. Snel keek ik wat de uitslag was en tot mijn grote verbazing en vreugde had ik een 9,3! Ongelooflijk! Na Lise’s slaapje gingen we weer naar Ballorig, waar je komende week een apart artikel over kunt verwachten. We zijn ook gestart met het verbouwen van mijn toekomstige werk- en studeerkamer. Deze kast ruimden we helemaal uit en gaat naar mijn ouders, waardoor we veel extra ruimte in de kamer hebben.

snap2

Maandag was een studiedagje en Lise was lekker thuis. Ze wilde alleen continu bij mama zijn. Toen ik echt moest gaan koken, loste ik dat op door haar in de TrippTrapp bij me te zetten. Mét soepstengel, want van al die heerlijke geuren kreeg ze toch wel honger. We aten trouwens bietenstamppot!

snap3

Voor de werk-/studeerkamer had ik nog wat nieuwe spullen en een kastje nodig en daarom gingen Lise en ik dinsdagochtend met mijn ouders naar Ikea. Daar genoten we ook van een ontbijtje voor 1 euro. Lise zat voor de allerlaatste keer in de Maxi-Cosi. In onze eigen auto heeft ze al langer een groep 1 autostoel, maar bij mijn ouders pas sinds deze week. Toch best een emotioneel momentje!

’s Avonds besloot ik het croissantje van die ochtend er weer af te trainen op de sportschool. Het was een fijn lesje XCO!

snap4

Zoals elke woensdag ging Lise een dagje naar opa en oma. Dat vindt ze altijd erg leuk! Ik ging thuis aan de slag. Donderdagochtend was het tijd voor een lesje Bodypump en Lise ging mee. Ze blijft dan altijd een uurtje in de opvang van de sportschool. Ideaal! Daarna was het tijd voor een lekkere lunch. Ik had zin in een broodje gebakken ei! Die avond kwam oom Eric even op bezoek. Die had Lise al lang niet gezien en wilde even knuffelen 🙂

snap5

Vrijdag ging Lise naar de gastouder en hadden M en ik ’s middags een kennismaking op een basisschool. We zijn al begonnen met oriënteren. Ook hier kun je binnenkort een artikel over verwachten. Vrijdag laat op de avond had Lise overgegeven en mocht ze even knuffelen bij mij in bed terwijl papa de boel schoonmaakte… Gelukkig was ze zaterdagochtend weer helemaal de oude. M deed de weekboodschappen (die iets duurder uitvielen dan normaal), terwijl ik even aan de studie ging. ’s Middags trotseerden we de kou en gingen we even kijken voor kunststof kozijnen. Op de terugweg liepen we nog even over de markt en kocht ik een grote bos tulpen, om toch de lente een beetje in huis te halen.

Dit was mijn week! Ik hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad en wens je een fijne zondag toe!

2 Comments

 • Reply Nele 2 februari 2015 at 13:03

  Ik denk dat ik een nieuw blog gevonden heb om geregeld te lezen. Zo herkenbaar ! Thank you for sharing

 • Reply Susanne 3 februari 2015 at 09:26

  Leuk!
  Fijn dat Lise niet lang ziek is geweest. Zo zielig voor die kleintjes.
  Ik vind de kosten van je weekboodschappen wel meevallen, ik denk dat ik iets verkeerd doe 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.