PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Nóg een dagje Zeeland

19 oktober 2014

Het is alweer zondag en dus blik ik aan de hand van ‘snapshots’ terug op de afgelopen week. Deze week nog even oude stijl, maar vanaf volgende week komen de fotootjes meer tussen de tekst door te staan! Dit omdat jullie aangaven dat prettiger te vinden toen ik het voorstelde.

week42

Zondag rende mijn broertje de halve marathon van Eindhoven en ben ik met Lise even gaan kijken. Helaas hebben we broerlief gemist, maar op de terugweg liep ik nog wel even de Wibra en Zeeman binnen en scoorde wat leuke spulletjes voor Lise!

De maandag stond helemaal in het teken van de voorbereiding op het examen Klinische Psychologie dat ik dinsdagochtend had. Lise was gewoon thuis, dus ik heb tijdens haar slaapjes snel de boeken erbij gepakt en zo toch nog heel wat kunnen doen.

Dinsdag was het zover. Gelukkig zonder al teveel zenuwen ging ik op weg naar het testcenter. Na anderhalf uur was ik klaar en had ik er wel een voorzichtig positief gevoel over. Helaas heb ik de uitslag nog niet binnen, dus zit ik nog even in spanning! Thuisgekomen bleek de stop doorgeslagen waardoor ik de vaatwasser niet kon gebruiken. Irritant!

Mijn ouders zitten nog tot eind deze maand in Zeeland en daarom besloot ik woensdag met mijn broertje en Lise een dagje die kant op te gaan. Het was erg fijn dat Eric erbij was om mee te helpen de kinderwagen in en uit de trein te tillen. We hadden een heerlijk dagje en Lise genoot volop! Op de terugweg kreeg ze in de trein nog een fles en daarna viel ze heerlijk in slaap.

Donderdag was ik vooral voor studie en blog bezig. ’s Middags werd het zulk lekker weer dat ik besloot nog even een rondje te gaan wandelen met Lise. Er lagen al veel blaadjes op de grond, waardoor het echt herfstig aandeed. Al zou je dat met temperaturen van rond de 20 graden niet zeggen! ’s Avonds had ik afgesproken een hapje te gaan eten met een vriendin, wat erg gezellig was.

Vrijdag bracht ik Lise naar de gastouder en ging ik daarna meteen even boodschappen doen. Ik stapte ook de HEMA binnen en kocht een sjaal en wantjes die perfect bij Lise’s donkerblauwe jas passen. Nu is ze echt klaar voor de winter!

Zaterdag hadden we een druk programma, maar we begonnen de dag toch rustig. M nam Lise alvast mee naar beneden zodat ik nog heel even kon blijven liggen. Wat was dat heerlijk!

En nu is de zaterdag alweer bijna om! Ik heb een fijne week gehad met drukte maar ook hele fijne ontspannende dingen. Hoe was jouw week? 

6 Comments

 • Reply Seline 19 oktober 2014 at 08:24

  Zo, dat is een drukke week! hopelijk is je examen goed gegaan!

  • Reply Monique 19 oktober 2014 at 12:47

   Zeker druk ja! Maar ook leuk druk gelukkig. De uitslag is nog niet binnen helaas! Hopelijk neemt de docent er niet de maximale tijd van 4 weken voor om het na te kijken…

 • Reply Rory 19 oktober 2014 at 14:11

  Wat een blij meisje:) Mijn week was ook best pittig. In die zin: herfstvakantie dus de peuterspeelzaal was dicht. Man had zijn vrije middag verplaatst en mijn moeder is met vakantie. Op de een of andere manier wil ik dan ook wat extra’s met Mila doen. Mijn eerste activiteit afgelopen maandag was met dochterlief (met de auto) naar Ikea gaan. Op de eerste dag van de herfstvakantie… need I say more? Dat had ik niet zo handig ingepland. Wat een drukte! Al met al hebben we toch nog een plekje gevonden om een broodje te eten. En ik heb wat kleine spulletjes gekocht die we eigenlijk best wel nodig hadden…

  • Reply Monique 19 oktober 2014 at 21:02

   Dat is wel een uitdaging inderdaad, in een vakantie naar Ikea! Maar fijn dat jullie nog rustig een broodje konden eten en je nog wat spulletjes hebt kunnen shoppen 🙂

 • Reply Joyce 20 oktober 2014 at 08:32

  Wat een lekker weekje. En even naar Zeeland lijkt me heerlijk! Leuke foto’s ook weer 🙂

  • Reply Monique 20 oktober 2014 at 10:12

   Was zeker fijn, dankjewel! Het viel me wel op dat ik zelf op geen enkele foto sta, haha. Deze week even verandering in brengen 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.