PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – nieuwe kozijnen

29 maart 2015

Vorige week zondag had ik – voor een zondag- een behoorlijk druk programma. Ik moest al vroeg m’n bed uit om te zingen met het koor. Thuis at ik snel een boterham en daarna was het tijd om samen met M en Lise naar een verjaardag te gaan. Vriendinnetje Fleur werd namelijk 1 jaar! Aan het eind van de middag had ik een afspraak met een paar oud-collega’s om tapas te gaan eten. Je begrijpt dat ik blij was toen ik ’s avonds lekker op de bank kon ploffen voor de laatste Boer zoekt Vrouw!

snap1

Maandag was een lekker rustig dagje waarop ik Lise weer even volop de aandacht kon geven. Ik werkte ondertussen ook nog wat aan mijn studie en draaide wasjes. Dat was er het weekend namelijk niet van gekomen.

snap2

Dinsdag kwamen er mannen bij ons thuis die de kozijnen kwamen vervangen. We laten overal kunststof kozijnen plaatsen en hebben ook meteen de voor- en achterdeur laten vernieuwen. Ik ben heel blij met het resultaat, maar vond het wel even een gedoe. Dinsdag gingen ze beneden aan de slag, dus ben ik met Lise bij mijn ouders gaan zitten. Toen het lunchtijd was maakte mijn vader gebakken eieren zoals alleen hij dat kan. Mmm… zo lekker! Toen Lise in bed lag heb ik daar ook nog wat kunnen studeren.

snap3

Woensdag heb ik Lise opnieuw naar mijn ouders gebracht, maar ben ik zelf thuis gaan zitten om een oogje in het zeil te houden bij de kluswerkzaamheden en de mannen te voorzien van koffie. M ging na zijn werk uit eten en naar de film met collega’s, dus toen Lise weer thuis was hebben we gezellig met z’n tweetjes gegeten.

Donderdag waren de klussers gelukkig rond het middaguur helemaal klaar. Ik wilde dolgraag met Lise naar buiten, maar helaas begon het te regenen en het hield maar niet op. Toen zijn we maar lekker binnen gebleven en heb ik haar een tekening voor opa en oma laten maken.

snap4

Vrijdagochtend moest M naar de tandarts. Hij was net op tijd terug zodat we samen Lise konden wegbrengen naar de gastouder. Daarna pakten we snel onze koffers en liepen naar het station. We hadden namelijk een gezellig weekendje Antwerpen voor de boeg! Daarover binnenkort meer, want ik heb fanatiek foto’s gemaakt en gevlogd. Er volgt sowieso een artikel met mijn persoonlijke doe- en eettips aldaar én een of meerdere vlogs.

Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad?

3 Comments

 • Reply Jess 30 maart 2015 at 09:57

  Wij snakken hier ook naar een beetje buitenlucht. Ik baal zo van dit weer. Hopelijk kunnen we snel genieten van de lente.

 • Reply Tamara 30 maart 2015 at 14:06

  Lekker om na onrustig weekje samen bij te tanken in Antwerpen :’)

 • Reply Nichelle 10 maart 2017 at 11:36

  De lente komt er weer aan, jaaahaa. We zijn ook bezig met plannetjes om ons huis aan te pakken, ramen, kozijnen plaatsen, vensters, etc. Voorjaar en begin zomer lijkt me goede periode voor wat verbouwwerk. Het zal inderdaad wel even gedoe zijn.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.