PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – een nieuwe AH XL

8 februari 2015

De week is weer bijna voorbij. En natuurlijk blik ik weer terug op de afgelopen week aan de hand van de foto’s die ik maakte! Helaas werd M ziek, maar er waren ook leuke dingen. Bijvoorbeeld de opening van onze nieuwe AH XL! Kijk je mee?

snap1

Vorige week zondag hielden we een mini fotoshoot met Lise als model voor een kledinglabel waarvan je binnenkort een artikel op Moonoloog.nl kunt verwachten. Ze deed het boven verwachting goed, dus dat heeft wat leuke plaatjes opgeleverd.

Na Lise’s slaapje zijn we even naar de stad gelopen. Bij Flying Tiger moest M de lolbroek uithangen toen hij een pen met snor zag liggen.

snap2

Maandag had Lise wat opstartproblemen. De hele ochtend was ze extreem hangerig en kon ik nog geen vijf minuten iets anders doen dan haar entertainen. Op de foto op het speelkleed was ze een minuutje of twee zelf aan het spelen. ’s Middags was ze gelukkig alweer een stuk vrolijker en zette ik haar even op haar loopfietsje. Ze kan al bijna met beide voetjes bij de grond!

Dinsdagmiddag sprak ik met mijn moeder af om even de stad in te gaan. Lise wilde maar niet gaan slapen tegen de middag, dus ik besloot gewoon te gaan en haar boterham mee te nemen. Onderweg viel ze bijna meteen in slaap. We hebben wat rondgelopen en toen ze wakker was zijn we bij La Place gaan zitten zodat ze haar boterhammetjes kon eten. Wij genoten van een koffie en een taartje. Fijn middagje!

snap3

Woensdag was M ziek thuis. Arme hij! Het was ook de dag dat ‘onze’ Albert Heijn XL openging na een grondige verbouwing. Daar moest ik dus wel even een kijkje nemen! Het is een prachtige winkel geworden, waar zelfs verse sushi, sapjes en pizza’s te krijgen zijn. Thuisgekomen besloot ik de vloer weer eens grondig te dweilen. En M, die zich ’s avonds nog steeds niet goed voelde, genoot wel van een lekker knuffelmomentje met Lise.

Donderdag was M nog steeds niet opgeknapt en daardoor weer een dagje thuis. Ik wilde ’s ochtends een uurtje Bodypumpen, moest mijn nieuwe ID ophalen bij het gemeentehuis en naar de bieb om boeken terug te brengen. Dat kon ik allemaal in m’n eentje doen, omdat M toch thuis was bij Lise. Handig! Voor mij een lekker nuttig dagje dus.

snap4

Vrijdag ging Lise weer naar de gastouder. M voelde zich gelukkig weer beter en besloot naar z’n werk te gaan. Voordat hij wegging kreeg Lise net als altijd een dikke kus. Ik ging daarna snel aan de studie. Ethiek staat op het programma. Best lastig, maar wel interessant. Daarna kwam een vriendin theedrinken en hebben we een rondje gewandeld. Toen ze weg was heb ik in huis nog het nodige gedaan. Om vijf uur was het alweer tijd om Lise op te halen. Thuisgekomen mocht ze van mij Sesamstraat kijken, uiteraard zittend op haar stoeltje. Ze kan er sinds kort heel goed zelf in klimmen!

En nu is het weekend alweer in volle gang (of zelfs bijna afgelopen). Heb jij een leuke week gehad?

1 reactie

  • Reply angelique 8 februari 2015 at 17:08

    Wat heb je toch een heerlijk meisje

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.