PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – naar de verloskundige en uit eten

19 juni 2016

Ietsje later online dan normaal, maar hier is hij dan alsnog. Het weekoverzicht in foto’s van de afgelopen week. Met veel plaatjes van Lise, viel mij op. Nu maak ik natuurlijk altijd veel foto’s van haar, maar dit keer had ik weinig anders om uit te kiezen. Ach, is eigenlijk alleen maar leuk… toch? Kijk snel mee naar wat we deze week allemaal beleefden.

snap1

Vorige week zondag was Lise nog een dagje bij mijn ouders en genoten M en ik van ons laatste dagje Brugge. Aangezien daar nog een apart artikel van verschijnt, even geen Brugse foto’s maar wel eentje van Lise die met opa en oma naar een hele leuke kinderboerderij is geweest. De bofkont!

We hadden Lise zondagavond toen we terugkwamen heel even gezien en geknuffeld, maar omdat ik maandagochtend weer moest werken en ze dan sowieso bij mijn ouders zou zijn, leek het ons handiger als ze nog een nachtje daar bleef slapen. Daardoor zag ik haar pas weer maandagavond half zeven. Niet leuk! Maar het was wel genieten om haar samen met papa een boekje van Bert en Ernie te zien lezen. Een weekendje weg met z’n tweetjes is leuk, maar daarna als compleet gezinnetje weer thuis zijn is minstens zo fijn.

snap2

Zoals elke dinsdag ging Lise een dagje naar de gastouder. Ze had zowel Jokie als Piep meegenomen en die laatste bleek een gebroken arm te hebben! O nee! Gelukkig had de gastouder een verbandtrommel en legde ze handig een verbandje om het armpje van Piep. De foto stuurde ze me die middag door. Ik lag helemaal in een deuk op mijn werk toen ik ‘m zag binnenkomen 🙂

Woensdagochtend was ik samen met Lise thuis en dat vonden we allebei heel leuk. Even moeder-dochter quality time dus. ’s Middags kwam M thuiswerken en ging ik naar mijn werk. Laatste dagje van de week alweer!

snap3

Donderdagochtend was het weer tijd voor een check-up bij de verloskundige. De uitslag van de 20-wekenecho was binnen, er werd weer aan mijn buik gevoeld en we hebben het hartje van de baby weer gehoord. Lise had het net als de vorige keer enorm naar haar zin met al het speelgoed in de wachtkamer. Toen ze ook nog een doosje rozijntjes van de secretaresse kreeg, was haar bezoekje aan de ‘babydokter’ compleet. Toen we klaar waren kreeg ik haar maar moeilijk uit de wachtkamer weg… Maar we moesten naar huis, want er kwam een vriendin lunchen. Gezellig!

Donderdag verscheen trouwens ook de update van mijn 20e zwangerschapsweek, waarin ik ook de 20-wekenecho bespreek. En ’s avonds hadden we een uitje in de stad. Omdat mijn moeder een dag eerder jarig was, gingen we gezellig met z’n allen uit eten. Het was erg lekker én gezellig en ondanks dat we al een vrij drukke dag achter de rug hadden, gedroeg Lise zich voorbeeldig. Op de foto zit ze bij oom Eric op schoot en mag ze wat van zijn aspergesoep proeven 🙂

snap4

Vrijdagochtend kwam, nadat ik Lise naar de speelzaal had gebracht, weer een vriendinnetje op bezoek. Ik had haar een hele tijd niet gezien, dus het was fijn weer even bij te kunnen kletsen. Toen zij naar huis was en Lise ’s middags in bed lag, plofte ik met mijn laptop op de bank. Er kwam niet veel uit mijn handen helaas, maar dat soort dagen heb je nu eenmaal.

Zaterdagochtend was M het die op tijd de deur uit moest. Hij had namelijk een kraam gehuurd op een rommelmarkt hier in de buurt en moest in alle vroegte die kant op met alle spullen. Omdat het voor Lise niets aan is om daar de hele dag rond te hangen, hadden we afgesproken dat M op de markt zou staan en ik thuis zou blijven met Lise. Uiteraard zijn we wel even gaan kijken en hoewel we net verkeerd getimed hadden (lees: binnen een half uur na aankomst begon het keihard te regenen), gingen we wel naar huis met een ‘nieuw’ super schattig rood jasje voor Lise en een jurkje met aardbeien. Samen voor maar 4 euro!

Dat was ons weekje. De komende week wederom een vrij drukke, maar ook met veel leuke dingen. Geniet van je nieuwe week!

7 Comments

 • Reply Charlotte 20 juni 2016 at 10:50

  Dat rode jasje is leuk!!!

  • Reply Monique 20 juni 2016 at 13:13

   Ja he? Echt mazzel 🙂

 • Reply Anke 20 juni 2016 at 11:04

  Leuk jasje! Van dat truitje op de middelste foto onder heb ik een jurkje…lijkt er iig veel op😄

  • Reply Monique 20 juni 2016 at 13:14

   Thanks! Oh grappig, is van Benetton 🙂 Of bedoel je mijn truitje?

 • Reply wendy 20 juni 2016 at 11:44

  Whaha, die gebroken arm ook echt :-p En ja, herkenbaar dat als je meisje gaat logeren dat je ze dan “zo lang” niet ziet voor je gevoel, vreselijk he? Haha.

  • Reply Monique 20 juni 2016 at 13:14

   Hilarisch he 😉 Pfff, nou! Ben blij dat ik niet de enige ben.

 • Reply Jessica 20 juni 2016 at 15:53

  Haha de knuffel met een gebroken arm. Die van mij is ook een keer geopereerd, die had zo een rammelding in zijn buik zitten, dus hij had hele erge buikpijn… op de operatie tafel… weg rammelding, weg buikpijn!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.