PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – naar Ikea

19 juli 2015

We zijn thuis alweer helemaal in ons ritme gekomen na de vakantie, hoewel die voor de meesten vast nog moet beginnen. Ik rondde deze week wat belangrijke dingen af voor mijn studie en verder genoten we vooral veel van het zomerse temperatuurtje en maakten we een ritje naar Ikea. Kijk je mee naar hoe onze afgelopen week eruit zag?

snap1

Zondag begon, zoals het hoort, heerlijk rustig. Lise heeft een fase achter de rug waarin ze meteen nadat ze wakker werd naar beneden wilde voor haar ontbijt. Maar nu vindt ze het gelukkig ook weer leuk om even bij papa en mama op bed te komen spelen. Eventjes maar hoor, want zodra ze aan haar pap denkt wil ze alsnog snel naar beneden.

Zondagmiddag hadden we een kraamfeest bij vrienden. Lise heeft er lekker gespeeld met andere kindjes en was na afloop zo moe dat ze tegen me aan hing op de bank en haar hoofd op mijn schoot legde. Dat gebeurt niet vaak, dus dat vond ik heerlijk 🙂

snap2

Maandag ging M weer werken en bleven wij lekker thuis. Het weer was alleen om te huilen. Het miezerde de hele dag door. Toch wilde ik graag even naar de Bijenkorf en toen het heel even droog was hebben we de buggy gepakt en zijn we gegaan. Ik scoorde de Filofax waar ik al een tijdje over twijfelde. Toen het tijd was om terug te lopen was M net klaar met werken en konden we dus gezellig samen naar huis. Helaas was het inmiddels weer begonnen met regenen, dus kwamen we behoorlijk nat thuis aan. Behalve Lise, want ik was wel zo slim om de regenhoes van de buggy mee te nemen.

Dinsdag ging Lise naar mijn ouders, waar ze die nacht zou blijven logeren. M en ik hadden namelijk allebei afspraken staan op dinsdagavond en op deze manier hoefden we ze geen van beide af te zeggen. Ik fietste dinsdagochtend ook nog even naar mijn stagebedrijf om een formulier te laten ondertekenen. Woensdagochtend kreeg ik een berichtje van mijn moeder dat Lise lekker had geslapen en zat te genieten van haar bordje pap. Altijd fijn om te horen (en te zien)!

snap3

Woensdag ging ik eerst Lise ophalen en toen zij in bed lag ging ik de keuken in voor een projectje voor mijn blog. Enig idee wat ik gemaakt heb? Je ziet het als het goed is komende week hier voorbijkomen! Toen M klaar was met werken reden we meteen naar Ikea. We aten er Zweedse balletjes. Wist je dat je daar gewoon een schaaltje groente voor 1 euro bij kunt bestellen? Hoewel Lise veel meer geïnteresseerd was in de frietjes en het vlees, heeft ze zo toch nog wat gezonds binnengekregen. We gingen voor een bureaustoel, een kastje en nog wat losse dingen en testten ook even een paar stoelen uit 😉

snap4

Donderdag begon de zomer weer. Wat was het warm! Lise droeg het hemdje van Benetton dat ik laatst voor haar kocht en het stond haar nog leuker dan ik verwachtte. Ze speelde een tijdje in de zandbak, maar ik zag dat ze het zo warm kreeg, dat we snel naar binnen zijn gegaan. Daar maakte ze een mooie tekening. Ze kan steeds beter met de krijtjes overweg!

Zoals elke vrijdag ging Lise naar de gastouder. Ik besteedde tijd aan mijn studie en deed vooral ’s ochtends wat huishoudelijke klusjes want het beloofde weer een warme dag te worden. In de middag deed ik het dus lekker rustig aan. Toen ik even achter de laptop zat, zag ik dat ik een super leuk Maxomorra jurkje had gewonnen voor Lise. Het is nog niet binnen, maar ik kan niet wachten om het haar aan te trekken!

snap5

En toen was het alweer weekend! Zaterdag gingen we met z’n drietjes te voet naar de stad voor een cadeautje en scoorde ik een leuk bloesje in de sale. ’s Middags hadden we een verjaardagsbarbecue bij vrienden. Met een heerlijk grote tuin waar Lise zich prima kon vermaken met de andere kindjes. Zo leuk!

En zo mooi als het weer zaterdag was, zo tegenvallend was het zondag. We spendeerden de hele dag binnen en gingen alleen even de deur uit voor de weekboodschappen.

Hoe was jouw week? Mocht je binnenkort op vakantie gaan dan wens ik je alvast een heel fijne vakantie!

3 Comments

 • Reply Marijke I easydailyfood 19 juli 2015 at 17:39

  Ziet eruit als een leuk weekje, benieuwd welk recept je hebt gemaakt.. 😀

 • Reply marjon 19 juli 2015 at 20:30

  Leuke week. Ikea uitje is altijd gezellig. En na een vakantie zit je idd weer snel in jee normaal ritme.

 • Reply Desirée 20 juli 2015 at 17:48

  Zo leuk om te zien altijd, wat is het toch een mooi krullebolletje! Hier is een hapje eten bij IKEA ook een feestje voor Shae (ontbijtje met Amerikaanse pannekoekjes smult ze zo van!).

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.