PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – naar het zwembad

31 mei 2015

Met Tweede Pinksterdag hadden we er afgelopen week een extra dagje weekend bij. Heerlijk! We hebben op de vrije dagen veel leuke dingen gedaan. De rest van de week stond vooral in het teken van mijn studie, maar ik had ook een leuk event voor mijn blog! Kijk je mee naar het complete weekoverzicht?

snap1

Zondag was het eerste Pinksterdag en hadden we eigenlijk geen noemenswaardige plannen. M kwam met het briljante idee om met z’n drietjes te gaan zwemmen. Lise vond het heerlijk en wij ook! Ik ben zelfs nog even baantjes gaan trekken onder het mom ‘nu ben ik er toch’. Lise genoot zichtbaar in het peuterbadje. Ze had er al veel meer aan dan op haar eerste verjaardag, wat tot dan de laatste keer was dat we waren gaan zwemmen. Later op de middag gingen we op bezoek bij mijn ouders, die binnen een paar dagen op vakantie zouden gaan. We mochten er blijven eten en dat was overheerlijk! We waren op de fiets, dus konden er zelfs een lekker wijntje bij nemen.

snap2

Maandag was het natuurlijk tweede Pinksterdag en was het centrum hier open vanaf twaalf uur. Ik besloot even de stad in te gaan en mijn mond viel open toen ik zag dat zich voor de Primark een hele rij had gevormd. Zó druk was het! ’s Middags zijn we met z’n drietjes naar Eindhoven Culinair geweest, een soort culinair festival in het stadswandelpark waar je bij de stands van verschillende restaurants uit Eindhoven kleine gerechtjes kunt proeven.

Dinsdag kwamen M z’n ouders bij ons thuis op Lise passen. Mijn ouders zijn inmiddels op vakantie, dus passen zij een dagje in de week op. Omdat ik graag ongestoord wil kunnen studeren, ben ik in de bibliotheek gaan zitten. En dat beviel eigenlijk heel erg goed! Die avond stond mijn wekelijkse uurtje XCO weer op het programma.

snap3

Woensdag had ik weer volop quality time met Lise. ’s Ochtends bleven we lekker thuis en ’s middags zijn we samen even wat boodschapjes gaan doen. ’s Avonds had ik afgesproken met een vriendin om een wijntje te gaan drinken in de stad. Helaas was het niet warm genoeg om buiten op het terras te kunnen zitten, maar waar we zaten was het binnen ook erg gezellig.

Donderdag moest ik weer vroeg op, want er stond een leuk event op het programma. Ik maakte kennis met de lingerie van Freya en de jeans van Mavi. Ik schreef er van de week al een artikel over, maar het was een hele leuke, gezellige maar ook informatieve bijeenkomst!

snap4

Op donderdagavond had ik alweer een date met een vriendin. We gingen naar de film ‘De Ontsnapping’ en aten daarna Mexicaans. En tja, daar hoort natuurlijk een Mexicaans biertje bij. Het was super gezellig, maar ik merkte wel dat ik er al een reisje naar Amsterdam op had zitten. We hebben het dus niet al te laat gemaakt.

Zoals elke vrijdag bracht ik Lise naar de gastouder. Ze wil tegenwoordig echt graag zelf lopen en natuurlijk is dat prima! Ik droeg haar tasje en zij haar knuffel Piep. Onderweg kletste ze heel wat af en dat is zo gezellig!

snap5

Vrijdagmiddag, toen ik Lise had opgehaald, zat ze lekker rustig op de bank omdat ze moe was. Ik had toevallig die middag wat haarelastiekjes voor haar gekocht en besloot even te proberen een klein staartje in haar haren te maken. En dat lukte! Ze zag er opeens zo anders uit, echt een groot meisje. Het jammere vind ik wel dat haar mooie krullen zo niet zichtbaar zijn, maar het lijkt me vooral voor de warme zomerdagen wel iets om vaker te doen. Lekker luchtig!

En gisteren was het zaterdag en hadden we een heel rustig dagje. ’s Ochtends deden we boodschappen voor de komende dagen. Daarna ging Lise slapen en kijken wij een film en ’s middags zijn we met z’n drietjes nog even de stad in geweest. Na het avondeten had ik het koud en was ik moe, dus besloot ik lekker in bad te gaan toen Lise in bed lag en M de stad in ging met vrienden.

Hoe was jouw lange weekend en de week die erop volgde?

3 Comments

 • Reply angelique 1 juni 2015 at 10:35

  Heerlijk overzicht weer!

 • Reply nicoline 1 juni 2015 at 12:05

  Leuk! Heerlijk dat staartje bij Lize!

 • Reply Mieke 1 juni 2015 at 20:12

  Fijn weekje weer! En zie ik goed dat Lise tijdens het lopen maar één vinger van je hand vastpakt? Dat doet Flore ook, nu nog steeds! Zo grappig. Alleen soms heeft ze je vinger zo stevig vast dat die helemaal afgekneld is. 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.