PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – naar de bieb

17 januari 2016

Wat een week, wat een week! Ik wil niet klagen hoor, maar zo hectisch en vol als het de afgelopen week was hoeft het van mij niet al te vaak te zijn. En dat terwijl de voorbereiding op zondag nog zo heerlijk ontspannen was… Kijk je mee naar wat we vorige week allemaal deden?

snap1

Zoals ik al schreef deden we het vorige week zondag nog heerlijk rustig aan. Ik stak Lise in een leuke outfit en maakte daar weer eens een foto van en rond het middaguur kwam mijn vriendin me ophalen voor een heerlijke high tea bij Zoet!! with Love in Hoogeloon. Die had ik nog tegoed voor mijn verjaardag afgelopen maart, haha. We moesten er een stukje voor rijden, maar dat was het absoluut waard! Alle hapjes waren huisgemaakt en de bediening heel persoonlijk. Echt een aanrader. We hebben uitgebreid de tijd genomen om bij te kletsen. Op de terugweg namen we de verkeerde afslag waardoor we een klein stukje om moesten rijden, maar we hadden zo’n fijne middag gehad dat we ons daar niet druk om konden maken.

snap2

Tja en maandag begon dus de ellende. Doordat de ene collega ziek was en de andere niet goed op het rooster naar haar tijden had gekeken, stond ik er de eerste twee uur helemaal alleen voor. Wonderbaarlijk genoeg ging me dat nog best goed af, maar het zorgde er wel voor dat ik gesloopt was maandagavond.

Dinsdagochtend ging Lise zoals altijd naar de gastouder. Helaas was het slecht weer, maar met haar capuchon op geeft Lise daar niets om. En in elke plas die we onderweg tegenkwamen moest uiteraard even worden gestampt… Ik had er weer een hectisch middagje op zitten (dit keer gelukkig wél met collega), dus plofte ik na mijn werk heel even op de bank en genoot ervan naar mijn meisje te kijken die lekker naar kinderliedjes zat te luisteren. Prachtig hoe snel je daar dan zelf rustig van wordt. Gelukkig wist ik me die avond nog wel van de bank te hijsen om te gaan sporten. Achteraf geeft dat altijd zoveel voldoening!

snap3

Woensdag was er door die ene zieke wederom een probleem in het rooster, waardoor mijn versterking pas twee uur later binnenkwam. De kinderen hadden de afgelopen week ook nog eens toetsweek, dus het was overhoren, overhoren en nog eens overhoren. Woensdagavond heb ik verder weinig meer gedaan, maar ik genoot wel van het heerlijke besef dat het weekend was aangebroken.

Donderdagochtend stond ik vol energie weer op. Aangezien het een tijd geleden was dat ik met Lise naar de bieb was geweest, leek me dat een leuke bestemming. Daar dacht Lise gelukkig precies hetzelfde over. Ze speelde in de speelkeuken, zocht nieuwe boekjes uit en ik appte M of hij zin had in zijn pauze met ons te komen lunchen. Hij werkt op een minuutje lopen van de bibliotheek, dus dat is echt ideaal! We lunchten dus gezellig met z’n drietjes en daarna moest M weer aan het werk en gingen wij nog even langs de HEMA en daarna naar huis. Na het eten ging ik wederom sporten (goed he?!) en daarna snel onder de douche en in pyjama op de bank. Zo heerlijk! Wel jammer dat ‘Wie is de Mol?’ niet meer op donderdagavond komt tegenwoordig.

Op vrijdagmorgen reed ik met Lise naar mijn ouders, waar ik koffie bleef drinken en bijkletste met mijn moeder. Daarna ging ik snel naar huis om aan de studie te gaan en voor mijn werk nog het nodige te doen. Ook ging ik even boodschappen doen voor zaterdag, want die dag stond er een leuke bloggersmeeting bij mij thuis gepland!

snap4

Maar… voor het zover was moest ik zaterdag nog een paar uur aan het werk. Het was namelijk open dag op de school waar ik werk. Samen met een collega bemande ik de stand en informeerde ik ouders over wat wij voor hun kind kunnen betekenen mochten ze voor deze school kiezen.

Eenmaal thuis was het opruimen geblazen en legde ik de laatste hand aan het cadeaupakket dat ik had gemaakt voor een van de bloggers. We hadden namelijk van tevoren lootjes getrokken. Ook zouden we allemaal iets ‘grappigs’ meenemen om dobbelspel mee te spelen. We hadden een enorm gezellige avond! Ik denk dat ik er nog een apart blogje aan ga wijden, dus voor nu laat ik het hierbij.

Had jij ook zo’n hectische week?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.