PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – naar buiten, Guus en weekendje weg

12 juni 2016

We laten alweer bijna een week achter ons. Zaten we vorig weekend nog met z’n drietjes in Apeldoorn, zit ik nu met M op een hotelkamer in Brugge. Omdat er over beide weekendjes weg een apart artikel zal verschijnen, laat ik daarvan de meeste foto’s nog even niet zien. Maar gelukkig hebben we de rest van de week genoeg gedaan dat ik wel alvast in dit weekoverzicht kon verwerken. Kijk je weer mee?

snap1

Vorige week zondag waren we dus nog in Apeldoorn. Binnenkort een fotoverslag én een vlog online! Maandag bracht ik de ochtend gezellig met Lise door. Omdat het lekker weer was, aten we tussen de middag buiten in de tuin een boterham. Konden we meteen genieten van de tuinkast die we sinds kort onder ons afdak hebben staan. Ik ben er zo blij mee! En Lise ook, want het is een ideaal plekje voor de iPad, wanneer ze een filmpje mag kijken…

Op dinsdag ging Lise naar de gastouder. Zelfs ’s ochtends vroeg was het al lekker warm en konden we dus zonder jas aan de wandel. Ik ben zo blij dat ik het hoedje van Zara voor Lise gekocht heb. Ze wil het niet altijd op, maar op de momenten dat ze het prima vindt, smelt ik zo van hoe ze er dan uitziet! Weer thuis besloot ik onze nieuwe droogmolen maar eens uit de verpakking te halen en er mijn pas gewassen beddengoed aan op te hangen. Ik ben er helemaal blij mee! Er gaat niets boven buiten je was kunnen laten drogen, vind ik. Verder leverde ik dinsdag ook mijn stageverslag in. Een hele fijne mijlpaal, want daar hebben flink wat uurtjes werk in gezeten!

snap2

Woensdagmorgen bracht ik Lise naar mijn ouders en bleef ik weer even gezellig koffiedrinken. Vlakbij mijn ouders is een inimini-‘winkelcentrum’ met onder andere HEMA en TerStal. Bij beide glipte ik op weg naar huis even binnen en bij HEMA kocht ik voor Frummel (zo noemen we ons tweede kind voor het gemak even) een slaapzak voor op de groei en bij TerStal een tweetal pakjes. Heerlijk om weer zo’n baby-uitzetje bij elkaar te mogen shoppen.

snap3

Donderdag was ik weer lekker vrij en samen met Lise. M werkte thuis en ik besloot weer eens met yoghurt, muesli en banaan te ontbijten. De laatste tijd was het steeds een boterham, maar met dit warmere weer vind ik dit een hele lekkere afwisseling. Het kopje koffie mag er natuurlijk niet bij ontbreken… ’s Middags kwam oma oppassen en ging ik met M naar de 20-wekenecho. Ik vond het zo spannend! De ‘uitslag’ lees je komende week in mijn nieuwe zwangerschapsupdate. Nog even geduld dus… ’s Avonds was het tijd om samen met mijn broertje naar het concert van Guus Meeuwis te gaan. Ik heb nooit geteld, maar het zal inmiddels mijn negende of tiende keer zijn. En toch is het steeds weer een heel fijn feestje. Ook zonder bier heb ik genoten! De pijn achteraf in mijn rug en benen was het meer dan waard.

snap4

Had ik me vorige week voorgenomen om wat meer rust te nemen? Mislukt! Vrijdagochtend brachten we namelijk Lise naar de peuterspeelzaal om vervolgens als een gek onze spullen bij elkaar te zoeken en met de auto naar Brugge te vertrekken voor een weekendje met z’n tweetjes om ons vijfjarige huwelijk te vieren. Vrijdag 10 juni waren we namelijk precies vijf jaar getrouwd. Mijn ouders haalden Lise weer van de speelzaal op en zij bleef het weekend gezellig bij hen logeren. Zoals gezegd volgt er nog een verslag van ons weekendje, maar ik kan alvast verklappen dat we het erg naar ons zin hebben!

Hoe was jouw week? Ik wens je nog een fijne zondag en een hele mooie nieuwe week toe!

4 Comments

 • Reply Joyce 12 juni 2016 at 08:47

  Gefeliciteerd met jullie 5-jarige huwelijk!!

 • Reply MetMirjam 12 juni 2016 at 08:50

  Dat hoedje staat inderdaad enorm schattig! Dat pakje met het snorretje is leuk!! Heerlijk die weekendjes weg, lekker van genieten 🙂

 • Reply Nathalie 12 juni 2016 at 11:44

  Wat een leuk setje van Ter Stal!

 • Reply Ineke 12 juni 2016 at 14:27

  Oooh Brugge zo mooie plek..

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.