PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – mooi weer!

12 april 2015

Op zondag blik ik altijd terug op de afgelopen week. Zo ook vandaag! Ik had veel fotootjes om uit te kiezen, dus ik hoop dat ik een leuke selectie heb gemaakt. Kijk je mee?
snap1

Vorige week zondag was het natuurlijk 1e Paasdag. Wij gingen brunchen bij mijn ouders, waar Lise enorm verwend werd met een broodje in de vorm van een haas en twee kleine cadeautjes. Ik had een kuikentje gekocht bij HEMA waar ze op slag verliefd op was en van mijn tante kreeg ze een setje van Little People. De bofkont! Toen Lise ’s middags lekker lag te slapen (fijn dat ze dat gewend is bij mijn ouders!), hadden M, mijn broertje en ik tijd om een potje ‘Ons Dorp’ te spelen.

snap2

Lise was in het gele jurkje dat ik voor haar kocht bij Zara en gecombineerd met de bolero die ze met kerst ook droeg, zag ze er heel Paasachtig uit. Zo lief! 2e Paasdag gingen we eten met de familie van M en hadden we thuis ook wat quality time. Zo fijn als papa een dagje extra thuis is. Lise geniet daar altijd zichtbaar van! Op maandag kreeg ik ook een berichtje van een van mijn beste vriendinnen dat haar zoontje de vorige avond was geboren. De kaart die ik haar wilde sturen had ik al een tijdje in huis. Hij is van HEMA en ik vond ‘m zo tof! Aanstaande dinsdag ga ik met Lise haar kleintje bewonderen.

snap3

Dinsdag was M natuurlijk weer gewoon aan het werk en maakte ik me nuttig in huis. Die avond kwamen zijn ouders oppassen, want wij hadden een voorstelling van Javier Guzman op de planning staan. Heb erg gelachen en sowieso leuk om er eventjes met z’n tweetjes tussenuit te gaan. Woensdag bracht ik Lise naar mijn ouders. Ik blijf dan altijd net iets te lang hangen, maar kon daardoor wel deze schattige foto maken. Lise brengt mijn moeder continu boekjes en geeft dan ook meteen haar leesbril aan, haha!

snap4

Donderdag was het prachtig weer en besloot ik ’s ochtends met Lise naar de Action te gaan. We hadden namelijk snoetenpoetsdoekjes nodig. Wat ik er allemaal kocht heb je al kunnen zien in een shoplog, maar deze ramenreiniger is een van de aankopen. Die middag zette ik lekker de deur open en ontdekte Lise dat ze zomaar van binnen naar buiten kon lopen. Dat vond ze toch wel eventjes gek…

snap5

Vrijdag was het gastouderdag. Hoewel ik goed bezig ben geweest voor mijn studie, ik heb bijvoorbeeld een sollicitatiebrief geschreven voor een mogelijke stageplek, miste ik Lise onwijs. Nu ze wat groter wordt lijkt dat erger te worden. Maar ik weet dat ze het bij de gastouder enorm naar haar zin heeft, dus dat helpt dan wel. Toen ze weer lekker thuis was ging ik snel aan de slag in de keuken en toverde dit kleurrijke bordje op tafel. Lise is dol op maïs, dus ze smulde er goed van! Ik sloot de dag af met een repetitie met mijn koor. We zingen nu onder andere ‘Het regent zonnestralen’ van Acda en de Munnik. Fijn nummer!

Wat heb jij gedaan toen het zulk mooi weer was de afgelopen week?

7 Comments

 • Reply Jess 12 april 2015 at 08:27

  Wat zag Lise er mooi uit met Pasen. Superlief <3

  • Reply Monique 12 april 2015 at 17:57

   Dankjewel! 🙂

 • Reply Janske 12 april 2015 at 12:40

  Wat een mooie foto’s. .. Wij hadden hier een heerlijke paasbrunch voor 9 personen. ..een hele organisatie maar zo leuk om te doen!

  • Reply Monique 12 april 2015 at 17:58

   Dank je! Wow dat is wel een voorbereiding geweest ja, maar inderdaad wel super gezellig 🙂

 • Reply Sanne 12 april 2015 at 13:46

  Oeh! Het regent zonnestralen 🙂 leuk 🙂 jammer dat ik dat dan weer gemist heb 😉 hopelijk kan ik die snel een keer beluisteren 😉 weet je wanneer jullie m zingen?

  • Reply Monique 12 april 2015 at 17:56

   Ja die is zeker leuk! We hebben ‘m met Pasen gezongen en volgens mij zingen we ‘m met Hemelvaart weer. Kom je dan kijken?

   • Reply Sanne 12 april 2015 at 20:49

    Ik weet t nog niet 😉 kom liever een keer in een ‘normale’ dienst denk ik 😉 natuurlijk altijd een hoop poespas op eckartdal 😉

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.