PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – logeren, Primark en Kindertelefoon

14 december 2014

Het is weer zondag en dus tijd voor een overzicht van de week die achter ons ligt. Het was een vrij rustige week, met een aantal hoogtepuntjes. Lees je mee?

snap1

Vorige week zondag hadden we tot het eind van de middag geen verplichtingen, dus we startten lekker langzaam op. Ik besloot een ontbijtje te nemen van yoghurt met chocoladecruesli. Niet erg gezond, maar wel heel lekker! Daarna wilde ik twee video’s opnemen, dus ging ik douchen en me opmaken. M ging ondertussen een kerstboom kopen, die we diezelfde middag nog versierden. Tussen de kerstspullen kwamen we ook drie kerstmutsen tegen en dat vroeg natuurlijk om een ‘ussie’ 🙂

snap2

Maandag was gewoon een studiedag. Ik trok Lise die ochtend een nieuwe trui aan. Hij is blauwgroen en er staat, zoals je wel kunt zien, een ijsbeer op. Hij lijkt me heerlijk warm en ik vind ‘m Lise erg leuk staan! Dinsdag was weer een dagje waarop we weinig hoefden. We zijn ’s middags wel even boodschappen gaan doen, maar verder heeft Lise lekker kunnen spelen. Ze trekt nu ook al zelf de boxen uit de kast om haar speelgoed te pakken. ’s Avonds mocht ze met papa naar Kipper kijken. Kennen jullie dat? Dat is een schattige tekenfilmserie die je via Netflix kunt kijken. Ze zaten er zo lief bij samen…

snap3

Woensdagochtend ontdekte ik tot mijn grote verbazing dat er een extra concert van Guus Meeuwis bij kwam en wel op vrijdag 19 juni. Ik contacteerde mijn broertje en M en bestelde een paar minuten later 4 kaartjes (m’n schoonzusje wilde ook graag mee) voor de golden circle. Net als dit jaar staan we dus weer (bijna) helemaal vooraan. Ik heb er nu al zin in!

Omdat ik Lise zo’n schattig outfitje had aangetrokken maakte ik een foto van ons tweetjes in de gang. En na het eten brachten we Lise naar opa en oma. M en ik hadden een avondje kerst-‘kienen’ (het brabantse woord voor ‘bingo’) op het programma staan bij het oude werk van zijn vader. We wonnen niets, maar het was wel heel gezellig.

snap4

Lise bleef niet voor niets logeren, want donderdag moesten M en ik allebei belachelijk vroeg op. Hij omdat hij een release had op zijn werk en ik omdat ik naar de opening van Primark Den Haag ging voor mijn blog. Daar kun je komende week het volledige verslag van lezen. M was eerder klaar met werken omdat hij zo vroeg was begonnen. We haalden Lise op bij opa en oma en gingen met z’n drietjes pizza eten bij Happy Italy in de stad. Zo gezellig!

snap5

Vrijdag ging Lise naar de gastouder en ik aan de studie. Ik deed ook het nodige in huis, want daar was de rest van de week nog niet veel van gekomen en bovendien was het enorm slecht weer. Toen ik Lise had opgehaald en M thuis was uit zijn werk, moest ik snel naar de stad. Er was namelijk voor de sluiting van de Kindertelefoonvestiging waarvoor ik werkte een etentje en borrel georganiseerd met alle vrijwilligers en coördinatoren. We aten tapas en zijn daarna bij een tegenoverliggend cafe nog verder gaan borrelen. Ondanks dat ik niet mee op stap ben gegaan daarna, was ik pas tegen twee uur thuis. Het was een geslaagde avond!

Hoe was jouw afgelopen week?

5 Comments

 • Reply Joyce 14 december 2014 at 09:51

  Haha wauw wat een reuze pizza heb je daar voor je liggen. Leuk weekoverzicht zo. Die foto met de kerstmutsen vind ik zo leuk!

  Kipper ken ik niet. Ik zet eigenlijk steeds Kikker of Nijntje op als Luuk even tv mag kijken. Ik zal Kipper eens opzoeken op Netflix 🙂

 • Reply angelique 14 december 2014 at 10:33

  Wat een heerlijke week weer. Kipper is inderdaad erg leuk, maar mijn peuter is momenteel helemaal into de mee doe series zoals dora, diego en team umizoomi

 • Reply Mieke 14 december 2014 at 21:43

  Wat een fijn weekje weer, zo te lezen en te zien aan de foto’s. De foto’s van jullie met kerstmutsen zijn zo leuk!

 • Reply Miranda 14 december 2014 at 22:19

  De blauwe trui is inderdaad erg leuk, en ohhh Guus Meeuwis, ik wil ook zo graag maar ze gaan hier allemaal op Zondag en blijven dan overnachten en dat red ik gewoon niet. Helaas voor mij dus waarschijnlijk geen Guus Meeuwis.

 • Reply Sylvia 15 december 2014 at 20:06

  Wat een leuke blog heb je! Kom hier net voor het eerst terecht 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.