PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Lise zegt mama!

9 november 2014

Een nieuwe zondag is aangebroken en dat betekent een terugblik op mijn afgelopen week. Een hele fijne, waarin Lise voor het eerst bewust ‘mama’ heeft gezegd. Een bijzondere mijlpaal!

week48_1

Lag ik zaterdag nog als een zielig vogeltje op de bank ziek te zijn, zondag ging het gelukkig al stukken beter en moest en zou ik naar buiten gaan. Het was helaas niet zo’n lekker weer meer als zaterdag, maar toch nog prima te doen. ’s Ochtends maakten we eerst een mooie foto van Lise met Milestonecard, want ze zegt sinds kort ‘mama’! Zo lief ๐Ÿ™‚ Na de lunch pakten we de auto en reden we naar een mooi bosgebied hier in de buurt voor een flinke wandeling. We besloten de gok te wagen en gewoon de kinderwagen mee te nemen en die reedย wonderbaarlijk goed over de bospaden!

week48_2

Maandag waren we een dagje thuis en genoot ik tussen het studeren door van Lise. Dinsdag was mijn vader jarig en gingen we op bezoek. Ik ging met Lise ’s middags al en M kwam direct uit zijn werk naar ons toe. We aten gezellig samen en ’s avonds kwam er nog meer familie. Lise heeft bij mijn ouders een bedje staan, dus kon daar lekker naar bed. Ze bleef logeren, zodat we haar niet wakker hoefden te maken toen we naar huis gingen. Wel zo fijn!

week48_3

Woensdag kwam een vriendinnetje lunchen en kwam mijn vader Lise weer brengen. Ik had haar toch wel gemist! ’s Middags toen ze in bed lag genoot ik heel erg van een kopje koffie en een ‘Zeeuwse verwennerij’, een souvenir dat ik van mijn ouders had gekregen toen ze in Zeeland op vakantie waren geweest. ’s Avonds ontdekte M dat ik precies 800 abonnees had op YouTube. Zo bijzonder!

Donderdag had ik het weer druk met studie en gingen Lise en ik boodschappen doen. Ik besloot die avond wat te koken wat we alledrie konden eten. Rijst, worteltjes en pangasiusfilet. Lise heeft gesmuld (en wij ook)!

week48_4

Vrijdag ging Lise naar de gastouder en ging ik snel verder met de cadeautjes voor de mamaswap. Mijn pakket moet maandag worden verzonden, dus dat was wel even nodig! Eerlijk gezegd is het nog steeds niet helemaal af. Morgen nog een klein dingetje afmaken en dan kan het maandag naar de gelukkige ontvanger. Ik ben benieuwd wat ik krijg ๐Ÿ™‚

Toen ik Lise weer had opgehaald, was het tijd om eten te koken. Lise was moe en dan vraagt ze meestal veel aandacht. Onder het koken wist ik haar even af te leiden met mijn telefoon en maakten we een selfie ๐Ÿ˜‰

Vrijdag kwam ook dit houten paneel binnen. Aan de andere kant staat een hele mooie foto, die ik jullie nog even niet ga laten zien. Gemeen he? Binnenkort meer daarover op mijn blog!

week48_5

En gisteren was het lekker weekend! Lise wist dat blijkbaar ook, want toen ik om iets over negen wakker werd en op de klok keek, was ze nog in dromenland! Vijf minuten later hoorde ik haar alsnog wakker zijn en ging ik haar halen. Dat is altijd zo’n fijn moment! In de ochtend fietste ik in m’n eentje even naar de stad en ’s middags zijn we met z’n drietjes naar een verjaardag geweest. Ik heb al weken enorm veel zin in zelfgemaakte broodjes hamburger, dus dat aten we gisteravond. Mmm… maar het eet altijd zo onhandig!

En dat was het alweer! Heb jij ook een fijne week gehad? En tot nu toe een fijn weekend? Ik hoop het! Geniet nog van je zondag ๐Ÿ™‚

8 Comments

 • Reply Marina 9 november 2014 at 08:39

  Wat leuk dat ze nu mama zegt. En fijn dat jullie komen uitslapen, haha!

  • Reply Monique 11 november 2014 at 09:12

   Ik vind het ook zo leuk! En inderdaad wel een cadeautje ja, dat uitslapen ๐Ÿ™‚

 • Reply Joyce 9 november 2014 at 09:47

  mmmmm broodje hamburger, zin in! haha (en dat om kwart voor 10 ’s ochtends. )

  • Reply Monique 11 november 2014 at 09:12

   Haha, wedden dat dat de hormonen zijn? ๐Ÿ˜‰

 • Reply Joyce 9 november 2014 at 10:35

  Wat super leuk dat ze mama zegt! Dan schijn je je echt mama te voelen. Ik ben zo benieuwd hoe dat is! ๐Ÿ˜€

  En nog gefeliciteerd met je vader ๐Ÿ™‚

  • Reply Monique 11 november 2014 at 09:21

   Ja dat is echt bijzonder! Ze weigert het nu alleen op commando te doen en doet het nu vooral als ze boos is/me nodig heeft haha. Heel logisch ook natuurlijk!

 • Reply Miranda 9 november 2014 at 10:56

  Ik houd van dit soort overzichtjes! Leuk om te zien en om te lezen. Leuk dat Lise mama zegt, wat een trots gevoel geeft dat hรฉ!

  • Reply Monique 11 november 2014 at 09:28

   Super trots ja! En dankjewel ๐Ÿ™‚

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.