PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Lise kan lopen!

30 november 2014

Ik hoop dat je een heerlijke zondag hebt of hebt gehad! Zoals elke zondag blik ik ook vandaag weer terug op onze afgelopen week. De week waarin Lise zomaar even liet zien dat ze achter een loopkarretje kan lopen! Lees je mee?

snap1

Vorige week zondag gingen we ’s middags op kraamvisite bij vrienden. Zij hebben ook al een zoontje van 2, waar Lise mee kon spelen. Dat dat toch wel vermoeiend was, bleek op de terugweg toen ze als een blok in slaap viel.

Maandag deden we rustig aan. Tijdens de lunch maakte ik een foto toen ze lekker zat te smullen. Sommige momenten lijken zo ‘gewoon’ omdat ze elke dag voorkomen, maar ik leg ze toch zoveel mogelijk vast voor later. Ook gewone dingen zijn leuk om je straks te herinneren!

Op dinsdag realiseerde ik me dat het nog maar een maand was tot kerst. Jeetje, wat gaat de tijd ineens snel. Voor je het weet is het 2015! Bij Albert Heijn zag ik dat ze zich goed voorbereid hebben op de komst van Sinterklaas. Er lag voor een hele kudde paarden aan wortelen klaar. Wel zonde dat ze allemaal per stuk in plastic verpakt zijn…

snap2

Woensdagochtend werden papa en Lise blij wakker. Sinterklaas was langsgeweest! Lise pikte meteen een pepernootje en leek dat nog lekker te vinden ook. ’s Middags zijn we even lekker een frisse neus gaan halen in het park. Heerlijk!

Woensdagochtend bracht ik Lise naar mijn ouders. Zij passen sinds deze week een dagje in de week op, zodat ik wat sneller door kan met mijn studie. Ik heb die dag heel veel naar dat boek gestaard en er gelukkig ook nog wat van opgestoken, haha.

snap3

 

Donderdagochtend zat ik aan tafel achter mijn laptop en zag ik Lise opeens langslopen met haar loopfietsje! Ze had de handvatten vast en liep erlangs. Dat was niet zo heel handig en toen we het loopkarretje van zolder hadden gehaald liet ze zien dat ze daar ook uitstekend mee uit de voeten kan! Ik was (en ben) zo ongelooflijk trots! Net 1 jaar en nu al lekker stappen. Ik ben heel benieuwd wanneer ze echt los gaat leren lopen 🙂

We fietsten ook nog even naar de eendjes. Ik wist dat ik haar vrijdag weer de hele dag niet zou zien, omdat ze dan altijd naar de gastouder gaat. Daarom even extra veel quality time met z’n tweetjes!

Vrijdag was Lise dus bij Sara en bereidde ik me voor op een weekend Leeuwarden met M. Ik ruimde ook flink op in huis, studeerde en deed het nodige poetswerk. ’s Avonds had ik zoals elke vrijdagavond repetitie met het jongerenkoor waarin ik zing. Het was hard werken, want we moeten nog veel liedjes oefenen voor onze kerstoptredens. Maar ik word er zo blij van! Voor mij kan het kerstgevoel stiekem niet vroeg genoeg beginnen. De foto maakte ik trouwens toen ik in de auto zat en net terug was van de repetitie.

Wat ik op zaterdag heb gedaan houden jullie even van me tegoed, want zoals je zult begrijpen heb ik dit artikel vooruit geschreven.

Voor nu wens ik je nog een hele fijne zondag! Wat was het hoogtepunt in jouw afgelopen week?

5 Comments

 • Reply Seline 30 november 2014 at 07:50

  Leuke week en wat goed van Lise!!

 • Reply Thea van Galen/ Bampraat 30 november 2014 at 09:49

  Had de foto’s al via instagram gezien, toch weer leuk om ze hier weer even voorbij te zien komen 🙂

 • Reply Daantje 30 november 2014 at 10:54

  Wat leuk dat ze zo opeens kwam langslopen! Echt een verrassing 😀

 • Reply Mieke 30 november 2014 at 21:54

  Echt zo leuk dat ze achter de loopkar loopt! Wat lijken ze dan opeens groot he. En wat kijkt ze trots. 🙂

 • Reply zomersproetje 30 november 2014 at 21:59

  Wat snel en knap! Leuk dat jij ook zingt. Ik zing in een popkoor waar ik ook iedere vrijdag voor weg ben. Treed je vaak op? Waar heb je dat mooie loopkarretje gekocht? Super leuk! Wil binnenkort ook daarvoor gaan kijken, Eline kan met haar 9 maanden al aan de tafel etc staan… Jeetje gaat echt veel te snel allemaal;-). X

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.