PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Lise is twee!

22 november 2015

We hebben een ware feestweek achter de rug! Lise werd donderdag namelijk twee jaar. We maakten er donderdag al een klein feestje van, maar zaterdag vierden we pas echt haar verjaardag. Kijk je mee naar hoe onze afgelopen feestweek er zo’n beetje uitzag?

snap1

Zondag was het slecht weer. Gelukkig hadden we binnenshuis genoeg te doen. Zo had Lise de intocht van Sinterklaas nog tegoed van een dag eerder. Met een dekentje over zich heen heeft ze die dus nog lekker kunnen kijken. Toen ze naar bed was voor haar middagdutje zijn M en ik aan de slag gegaan met het verven van de speelkeuken die ze voor haar verjaardag zou krijgen. Dat was toch nog meer werk dan we hadden gedacht! Gelukkig kregen we het allemaal in één middag af zodat het nog tijd genoeg had om te drogen.

Maandag was hectisch. Nou, de middag dan. De ochtend bracht ik samen met Lise door en dat was heel gezellig!

snap2

Dinsdag waren we op tijd de deur uit, want Lise ging naar de gastouder. Daar knutselde ze een mijter. Mooi is ‘ie geworden he? ’s Avonds brachten we haar naar mijn ouders en gingen M en ik naar de voorstelling van Paulien Cornelisse in het theater. Ik vond hem erg goed en heb me dus prima vermaakt!

Woensdagmiddag was ik weer aan het werk en spotte ik deze tekst op het raam van de mediatheek. Ik vond dat ik daar toch wel even een foto van moest maken. Ze hebben humor op die school 🙂

snap3

Donderdag was voor Lise de grote dag aangebroken: haar tweede verjaardag! Het keukentje stond klaar in de woonkamer onder een paar vuilniszakken en ze was er meteen weg van. Zo heerlijk om zo’n klein meisje te zien genieten. Na het ontbijt zijn we naar de speelschuur van de Brandevoortse Hoeve gegaan, zodat ze lekker kon spelen. M was er nog nooit geweest, maar vond het net zo leuk als ik. We besloten daarom om maar meteen een abonnement voor Lise af te sluiten. ’s Avonds kwamen de beide opa’s en oma’s en mijn broertje pannenkoeken eten om Lise’s verjaardag alvast een beetje te vieren. Als toetje was er appel-abrikozencake en daar moest natuurlijk een kaarsje op!

snap4

Vrijdagochtend ging Lise naar de gastouder. Uiteraard met haar kroon op, want voor haar gevoel was ze nog steeds jarig. Dat dat ook een beetje zo was bleek bij aankomst, want ook van de gastouder kreeg Lise cadeautjes! Groente en andere etenswaren voor in haar keukentje. Super leuk!

snap5
En zaterdag was dan het echte grote feest. De ochtend stond vooral in het teken van boodschappen doen en het huis versieren. In de middag kwam al het bezoek. Het was een gezellige drukte en Lise genoot met volle teugen! Vooral toen de Sesamstraat-taart kwam, er gezongen werd en ze het kaarsje mocht uitblazen. Voor de kinderen had ik tompoesjes besteld met een foto van Lise erop. Toen iedereen weer naar huis was, is mijn broertje gebleven, bestelden we pizza en maakten we het huis weer aan kant. Lise was inmiddels allang in dromenland, waar ze vast de middag nog eens opnieuw heeft beleefd.

Hoe was jouw afgelopen week?

13 Comments

 • Reply Nicole 22 november 2015 at 18:03

  Heerlijk zo’n week zeg! Ze genoot zichtbaar..

 • Reply Lieke 22 november 2015 at 18:49

  Je ziet Lise gewoon genieten, wat fijn zeg! En het keukentje ziet er ook erg leuk uit! Nu maar bijkomen!

  • Reply Monique 24 november 2015 at 22:28

   Inderdaad, leuk hoor zo’n verjaardag en de aanloop er naartoe… Maar ook best druk! 😉

 • Reply Judith 23 november 2015 at 07:45

  Wat een fijne foto’s om te zien. Het keukentje hebben jullie een mooi kleurtje gegeven! De feest-foto’s zijn gewoon top, heerlijk dat ze zo heeft genoten.

  • Reply Monique 24 november 2015 at 22:27

   Bedankt voor je leuke reactie! Ben ook erg blij met het resultaat en zij ook, ze speelt er iedere dag mee 🙂

 • Reply Tamara 23 november 2015 at 12:03

  Wat een heerlijke week en vooral fijne verjaardag dagen! Heel benieuwd naar een totaal foto van het keukentje ☺

  • Reply Monique 24 november 2015 at 22:27

   Haha, ja ik moet nog een apart artikel wijden aan het hele DIY make-over-gebeuren. Alleen moeten de puntjes eerst nog op de ‘i’ vind ik. Hopelijk duurt dat niet al te lang 🙂

 • Reply Charlotte 23 november 2015 at 12:21

  Ah 😍 je ziet haar genieten!

 • Reply Rosanne 23 november 2015 at 19:01

  Wat een fijne week hebben jullie gehad!
  En wat lief om te zien dat Lise er zo van genoot<3

 • Reply Wilmaaa 23 november 2015 at 20:04

  Wat leuk zeg, gefeliciteerd! Kleine meisjes worden groot 🙂

  • Reply Monique 24 november 2015 at 22:26

   Zeg dat wel! Dank je 🙂

 • Reply Drie 23 november 2015 at 21:30

  Wat een gezellige week! En nog van harte gefeliciteerd met Lise!

  • Reply Monique 24 november 2015 at 22:26

   Dankjewel! 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.