PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – laatste zomerse dag?

13 september 2015

Of je het nu leuk vindt of niet: Autumn is coming! Als we de mensen van het KNMI mogen geloven hebben we de afgelopen week kunnen genieten van de laatste zomerse dag. Lise profiteerde daarvan door in de zandbak te spelen en ik heb nog heerlijk wat uurtjes in onze loungehoek buiten doorgebracht. Dit en meer in een nieuw weekoverzicht!

snap1

Vorige week zondag hadden we een heerlijk rustig dagje thuis. Ook weleens fijn! ’s Middags bakte ik koekjes met een mix van HEMA. Ze waren heerlijk, maar vielen wat groter uit dan eigenlijk de bedoeling was. Maar ach, zo erg is dat niet…

Op maandag startte de werkweek weer en had ik een volle dag. ’s Avonds werd de Mathijs Maaltijdbox bezorgd, die we de afgelopen week getest hebben. Binnenkort meer daarover!

snap2

Op dinsdag was Lise zoals gebruikelijk een dagje bij de gastouder. Ik had haar gevraagd of ze het leuk vond zo af en toe een foto te maken en die door te sturen. Zo heb ik een beeld bij wat ze die dag gedaan heeft en het is voor jullie natuurlijk ook leuk! Hier zat ze lekker te spelen met een speelbord van Winnie de Pooh. Ik vind haar er zo groot uitzien op deze foto!

Woensdag was het lekker weer en besloot ik op de fiets naar mijn werk te gaan. Omdat de studiebegeleiding tot 18.00 uur duurt, ben ik zo’n beetje de laatste die naar huis gaat. In de fietsenstalling kon je dat goed zien, haha.

snap3

Donderdag was ik lekker thuis bij Lise en was het wederom behoorlijk lekker weer. Lise speelde in de zandbak, terwijl ik binnen wat aan rommelde. Aan het eind van de middag fietsten we naar M zijn werk en zijn we daarna met z’n drietjes uit eten geweest. Zo gezellig! We aten Mexicaans en Lise smulde ervan! Ze zat zelfs vrolijk stukjes brood in de aioli met een pepertje te dippen.

snap4

Vrijdagochtend hadden we een playdate bij een goede vriendin en haar dochtertje. Ze speelden zo lief samen! Rond twaalf uur reden we weer naar huis en na een boterham dook Lise in bed en genoot ik van alweer een lekkere middag in het zonnetje. Ik ben bezig in een studieboek over gespreksvoering met kinderen, wat echt super interessant is om over te lezen. Eind oktober heb ik er een training van, dus daar kijk ik alvast naar uit! Wat vind je trouwens van mijn nieuwe zonnebril? 🙂

snap5

Zaterdag begon de dag al vroeg. We zouden namelijk een dagje naar mijn ouders gaan, die met hun caravan in Zeeland zijn. Mijn broertje ging gezellig mee én was onze chauffeur. Super fijn! Op de heenweg maakten we een tussenstop en at Lise haar banaan. Eenmaal daar gingen we snel naar het strand, want we waren bang dat het weer zou omslaan. Gelukkig klopte er niets van de voorspelling, want we hebben nauwelijks regen gehad!

Na de lunch deed Lise een dutje in de caravan van opa en oma (en dat ging wonderbaarlijk goed!) en ben ik met M en mijn broertje even gaan winkelen in Middelburg. Zo’n leuke en gezellige stad! ’s Avonds kookte mijn vader mosselen, waarvan Lise er maar liefst twee proefde. Na een lekker kopje koffie reden we moe maar heel voldaan weer terug naar huis.

Heb jij ook genoten van misschien wel de laatste warme zonnestralen van het seizoen?

9 Comments

 • Reply Barbara 13 september 2015 at 14:08

  Hier niet echt genoten… druk binnen bezig geweest… maar ik vind het kleuren van de bomen ook wel weer lekker… elk seizoen heeft zo zijn charme

 • Reply janske 13 september 2015 at 15:27

  Hier ook iedere dag genoten van de laatste zonnestralen….je nieuwe ril staat je super! Leuke foto’s weer 🙂

 • Reply Simone 13 september 2015 at 17:34

  Wij hebben ook lekker genoten van de laatste mooie dagen!

 • Reply irene 13 september 2015 at 18:43

  Ik heb zeker genoten, wel heel jammer dat het bij ons gisteren zo hard regende..

 • Reply Malou 14 september 2015 at 12:08

  Hele leuke foto’s!
  En ja, ik heb er ook van genoten 🙂

 • Reply Sonja 14 september 2015 at 13:01

  Heerlijke foto’s! Hopelijk komen er nog wat fijne indian summer days aan!

  • Reply Sonja 14 september 2015 at 13:01

   Heerlijke foto’s! Hopelijk komen er nog wat fijne indian summer days aan!

 • Reply Sonja 14 september 2015 at 13:01

  Heerlijke foto’s! Hopelijk komen er nog wat fijne indian summer days aan!

 • Reply Sonja 14 september 2015 at 13:02

  Sorry voor de dubbelpost, er ging wat mis!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.