PERSOONLIJK

Snapshot Sunday | kort maar krachtig

20 september 2015

Als jij dit leest, ben ik samen met mijn moeder in Gent. Misschien zitten we aan het ontbijt, bezoeken we een van de culturele hotspots, of zitten we ergens koffie (of misschien zelfs een Belgisch biertje) te drinken. We zijn er al sinds vrijdag, wat betekent dat ik dit weekoverzicht donderdag al heb klaargezet. Je snapt nu de betekenis van de titel ‘kort maar krachtig’ waarschijnlijk. Maar ik maak het goed: over mijn weekend Gent kun namelijk binnenkort een apart artikel verwachten!

snap1

Vorige week zondag hadden we een lekker ontspannen ochtend. M besloot de voortuin even netjes te maken en Lise was zo nieuwsgierig dat ze even kwam kijken en wilde meehelpen. Jong geleerd is oud gedaan, toch? Na de lunch pakte ik de auto en reed ik naar het huis van mijn zwangere vriendin. Voor haar werd namelijk die middag een babyshower georganiseerd! Ze kwam thuis toen wij allemaal in de woonkamer zaten en had echt niets door, dus was enorm verrast (en ook wel een beetje geschrokken, haha). Het was een hele gezellige middag waarop we onder andere deze schattige cupcakes hebben gemaakt.

snap2

Maandag begon de werkweek weer. Ik moest al wat eerder aanwezig zijn, omdat ik eerst een afspraak had om mijn stageplan te bespreken. Al met al was het zo druk die dag dat ik er niet aan toe ben gekomen een leuke foto te maken.

Dinsdagochtend bracht ik Lise naar de gastouder. Zoals altijd gingen we te voet. Normaal draag ik haar rugzakje dan, maar opeens vroeg ik me af waarom ze die eigenlijk niet gewoon zelf op haar rug draagt. Eerst vond ze het niets, maar in tweede instantie vond ze het toch wel erg stoer om haar eigen tas te dragen. En ziet het er niet enorm schattig uit?

Toen ik Lise had weggebracht, snelde ik naar de sportschool voor een lesje Bodybalance. Heerlijk ontspannen en toch ook wel inspannen tegelijk. ’s Middags moest er weer gewerkt worden. Lise had het ondertussen erg naar haar zin bij de gastouder. Super dat ze me zo nu en dan een foto stuurt!

snap3

Woensdagochtend waren Lise en ik gezellig samen thuis. Omdat het droog was buiten leek het me leuk haar mee te nemen naar de bibliotheek. Daar was ze al een hele tijd niet geweest en ik wist bijna zeker dat ze het er enorm leuk zou vinden. En dat bleek! Ze had trouwens ook voor het eerst haar nieuwe schoenen aan. Staan ze haar niet super stoer?! Bij de bieb trakteerde ik mezelf op een lekkere cappuccino en smulde Lise van haar banaan. We deelden ook nog samen een muffin. Nadat we voor haar wat leuke voorleesboekjes hadden uitgezocht, speelde ze nog met de speelkeuken die daar ook staat. Het was heerlijk rustig, dus ze had alle ruimte om lekker te spelen. Zo fijn! Ik pakte nog twee reisgidsen van Gent mee en toen was het toch echt tijd om weer naar huis te gaan. Ik moest immers die middag weer naar m’n werk!

snap5

Donderdag was het een groot deel van de dag hondenweer. Wij bleven dus lekker binnen! Mijn broertje kwam tussen de middag gezellig een boterham mee eten en ik heb mijn koffer ingepakt voor het weekendje Gent. Na het eten ben ik nog gaan sporten en maakte M een super schattige foto van Lise toen ze Nijntje keek net voor het slapengaan. Dat handje!

Je weet het… de rest van de week zie je binnenkort terug in een verslag van Gent. Voor nu wens ik je een fijne zondag!

3 Comments

 • Reply Simone 20 september 2015 at 09:15

  Oh die cupcakes zien er yum uit! Ik ben heel benieuwd naar je weekendje Gent. Wij zijn er 2 jaar geleden ook geweest en dat was zo leuk!

 • Reply Barbara 20 september 2015 at 20:20

  Wat een heerlijke foto’s weer en natuurlijk erg benieuwd naar je weekend! Hopelijk super geslaagd!

 • Reply Lieke 22 september 2015 at 14:21

  Leuke foto’s weer! Hoop dat je een leuk weekend heb gehad in Gent!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.