PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – knuffelen

27 september 2015

Het is het eind van de week en daarmee is het weer tijd voor een terugblik! Hoe was de start van de werkweek na het toch wel vermoeiende weekend Gent? En waarom heeft dit weekoverzicht knuffelen in de titel staan? Let’s find out in deze gloednieuwe Snapshot Sunday!

snap

Eigenlijk was ik van plan de zondag niet in dit weekoverzicht mee te nemen, omdat die al uitgebreid besproken is in mijn artikel met hotspots van Gent. Maar aangezien ik toch nog een hoop foto’s op mijn telefoon had staan die ik hier nog niet had laten zien, start ik dit overzicht toch met een drietal zonnige plaatjes van die prachtige stad.

snap1

Maandag was het weer gewoon back to business. Omdat we zondagavond pas laat thuis waren, voelde ik maandag wel dat ik nog even bij moest komen van dat leuke maar toch wel vermoeiende weekend. Lise en ik bleven de ochtend lekker thuis en zij bestudeerde alvast het speelgoedboek van Intertoys. Het wordt immers zo langzamerhand tijd voor het maken van verlanglijstjes!

Dinsdagochtend liepen we samen naar de gastouder. Dit keer wilde Lise niet alleen haar eigen rugzak, maar ook haar tasje met luiers en reservekleertjes dragen. Dat dat een beetje teveel van het goede was bleek al na enkele tientallen meters, maar gelukkig kreeg ik het nog wel voor elkaar dit tafereeltje vast te leggen.

Toen ik ’s avonds thuis kwam, zag ik dat Lise die dag had geknutseld! Zo schattig. Ik moet nodig eens een plakboek gaan kopen om al haar kunstwerkjes in te bewaren.

snap2

Woensdag had ik een drukke dag, met een vergadering en meteen aansluitend een middag werken. Geen foto’s helaas! Donderdag was ik lekker vrij en knuffelde en rommelde ik wat in huis met Lise. Helaas was M ziek en bracht hij de dag grotendeels in bed door.

Opeens appte mijn broertje of we zin hadden even mee naar de Makro te gaan. Er stond een enorme bak vol grote knuffelberen en ik kon het niet laten Lise hier even in te zetten. Zo lief! We kochten onder andere twee plaids voor de prijs van 1. Ik ben zo blij met de mijne. Een leuk kleurtje en heel lekker warm en zacht. Ook om lekker mee te knuffelen!

snap3

Vrijdag was M helaas nog steeds niet de oude. Samen met Lise hing ik de was op. Ze vindt het leuk om te helpen en ik vind het gezellig! ’s Middags ben ik nog even alleen de stad in gegaan.

Zaterdagmiddag hadden we de verjaardag van een van Lise’s nichtjes. Samen met haar neefje bestudeerde Lise grondig de plattegrond van de Efteling. Je kunt maar vast voorbereid zijn voor als je er weer een keertje heen gaat, toch? Die avond kookte ik heerlijke zelf geïmproviseerde spaghetti met kip, rode pesto en cherry tomaatjes. Ik had een goede bodem nodig, want ik ging ’s avonds de stad in met een vriendin.

Ik hoop dat jij ook een fijne week gehad hebt en (na)geniet van een heerlijk zonnig weekend!

4 Comments

 • Reply Tips voor Papa's 27 september 2015 at 15:20

  Superleuk zo’n Snapshot Sunday, de eerste keer dat ik het zie maar echt een leuk origineel idee! Foto’s van Gent zijn idd erg mooi, fijn ook dat je zo’n mooi weer had! Geniet nog van de zondag!

 • Reply Dineke 27 september 2015 at 22:40

  Wat een schattig meisje is Lize, mooie krulletjes heeft ze!

 • Reply janske 27 september 2015 at 23:11

  Wat een heerlijk knuffel weekje! En die trui met hond van Lise is zoooo cute!die droeg Lola vorig jaar ook…Hij is zoooo schattig

 • Reply Mamasruntheworld 28 september 2015 at 10:44

  Ik vind die persoonlijke artikeltjes altijd zo leuk om te lezen! Zo te zien heb je een fijne week gehad. Lise is zo’n mooi meisje. Daar kan je echt trots op zijn! Fijne dag nog 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.