PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – kinderwagen, slaapkamer & blogevents

5 juni 2016

Er is weer een week voorbij en inmiddels zijn we gewoon al in de maand juni beland. De zomermaand! En dat is aan de temperaturen ook meteen goed te merken. Alhoewel… er is ook genoeg regen gevallen de afgelopen week. Neemt niet weg dat we weer genoeg gedaan hebben. Ik had best een druk programma, met een grote mijlpaal voor mijn studie en maar liefst twee uitjes voor mijn blog. Kijk snel mee!

snap1

Vorige week zondag waren we eigenlijk het grootste deel van de dag thuis. Maar met een aantal heel drukke weekenden achter de rug en voor de boeg was dat erg fijn. Een dag eerder hadden we ons laten informeren over een nieuwe kledingkast voor in onze slaapkamer. Die zou op de plaats komen waar ons bed op dat moment stond, dus dat moest tegen de tegenoverliggende muur komen te staan. Ik had in eerste instantie mijn twijfels over of het wel mooi zou zijn of fijn zou voelen, dus wilde ik het eigenlijk zo snel mogelijk op die manier neerzetten. Met als gevolg dat we een paar uur druk bezig waren met schuiven, tillen en – vooral – stofzuigen. Wat een hoop stof komt er onder een bed vandaan als dat al 6 jaar op dezelfde plek staat! Ik stofzuig echt wel wekelijks onder het bed, maar het werd wel duidelijk dat niet alle plekjes bereikbaar waren… Lise was trouwens ondertussen druk met Duplo en filmpjes van Jokie en Jet in de kamer naast ons.

Het bed staat nu dus een weekje op z’n nieuwe plek en eigenlijk ben ik er super blij mee! Ik slaap nu bij het raam en zeker met deze temperaturen is het voor mijn gevoel fijner om wat dichter bij het open raam te liggen. Rond etenstijd reden we naar België om te gaan kijken naar een Joolz Day kinderwagen die ik op Marktplaats had gevonden. Hij zag er super uit voor een gebruikte wagen en dus namen we hem meteen mee. Blij mee!

Maandag was een werkdag en gebeurde er weinig bijzonders. Dinsdagochtend ging Lise naar de gastouder en ik dook in mijn stageverslag, dat al een tijdje bijna af was maar ik nu eens echt af wilde maken. En het lukte! Ik mailde het aan het eind van de ochtend naar mijn stagebegeleider en zij gaat het als het goed is komende week nakijken en beoordelen. Spannend! Maar heel fijn om weer iets (bijna) afgerond te hebben.

snap2

Toen ik dinsdag na mijn werk thuiskwam, wilde Lise heel graag nog even met Play-Doh spelen tot het eten klaar was. Zo gezegd, zo gedaan! Momenteel vindt ze het het leukst om de klei met het mesje dat bij haar setje zit in kleine stukjes te snijden.

Woensdagochtend was het gezellig wakker worden. Lise wilde graag nog even bij mama in bed liggen en vroeg zelfs of ik een foto wilde maken! ‘Cheeeese’, zegt ze dan. Zo grappig 🙂

snap3

Lise bleef van woensdag op donderdag bij mijn ouders slapen, want ik moest donderdag extreem vroeg de deur uit voor een bloggersevent georganiseerd door de Kleine Keuken. Binnenkort meer daarover! Mijn ouders namen Lise donderdag mee met de trein naar Den Bosch. Vond ze heel spannend, maar ook erg leuk! Getuige onder andere de middelste foto hierboven. Eenmaal thuis van het event was ik niet alleen moe, maar had ik ook vrij veel last van mijn buik. Gelukkig leek het niet op weeën, maar ik had wel buikpijn. Ik besloot dus maar even heel rustig op de bank te gaan liggen met een kopje thee. Deze ‘happy birthday’ thee had ik nog liggen van mijn verjaardag en was erg lekker. Gelukkig was de buikpijn na een paar uur weggetrokken.

snap4

Vrijdagochtend ging Lise naar de peuterspeelzaal en pakte ik als een kip zonder kop tassen in. Nee, ik vluchtte niet het huis uit maar er stond een bloggerstripje op het programma! Niet alleen ik, maar ook Lise en M mochten een weekendje doorbrengen bij een locatie van Stayokay! En je raadt het vast al… ook daarover later nog veel meer! Op het moment dat ik dit schrijf zijn we er nog, maar ik kan alvast verklappen dat het een super geslaagd weekend is met geweldig mooi weer 😀

Hoe was jouw afgelopen week? Heb je veel last gehad van het noodweer?

3 Comments

 • Reply Jessica 5 juni 2016 at 12:18

  Klinkt als een heerlijke week! Wij hier geen noodweer gehad, beetje onweer maar that’s it. Ook een heerlijke week met veel bezoekjes van hoveniers die een offerte gaan uitbrengen voor onze tuin.

 • Reply Tips voor Papa's 5 juni 2016 at 21:22

  Wat een leuke, maar wel drukke week! Ik ben heel benieuwd maar je verhalen over de bloggers uitjes!
  Vergeet niet om af en toe je rust te pakken he! 😉

  • Reply moonoloog 6 juni 2016 at 08:34

   Haha dat zit er deze week wederom niet echt in. Maar moet ik wel doen inderdaad. Goed dat je het zegt!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.