PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Indian Summer

21 september 2014

week38

Wat een drukke maar super leuke week heb ik achter de rug! We hebben echt kunnen genieten van een heerlijke nazomerweek. Kijk snel mee wat ik allemaal gedaan heb.

Zondag was het lekker weer en besloten M en ik ’s middags met Lise naar een park te gaan. We gingen op de fiets en namen de bondolino mee. Omdat het daar ook vrij bossig is, werkt een drager dan veel fijner dan kinderwagen of buggy.

Maandag filmde ik een favorietenvideo van de afgelopen anderhalve maand. Ik wilde hem per se die dag ook editen zodat hij dinsdag online zou kunnen. Samen met het werk voor mijn studie was de dag zo al aardig gevuld! Ik vond online ook nog een leuke winterjas voor Lise bij Zara, maar kon niet kiezen tussen roze en donkerblauw en dus bestelde ik ze maar allebei. De keuze is overigens nog steeds niet gemaakt… Lastig!

Dinsdag was ik in de veronderstelling dat het een dag zoals alle andere zou worden. Totdat bleek dat M zn ouders had gevraagd die dag op Lise te passen. Hij had stiekem vrij gevraagd op z’n werk en een verrassing bedacht voor mij. We gingen met z’n tweetjes naar de Efteling! Het was heerlijk rustig, dus we zijn overal in geweest en ik had eindelijk mijn ritje Python gehad, nadat die de vorige keer dicht was wegens onderhoud. Het was een super leuke dag met stralend weer!

Woensdag had ik met mijn ouders afgesproken dat ik met Lise een dagje naar ze toe zou komen. Ze zijn in Zeeland op een camping nog tot eind oktober en hadden Lise al ruim twee weken niet gezien. Ik besloot met de trein te gaan en vond dat best wel even spannend, maar gelukkig ging het allemaal goed! We moesten zelfs nog een klein stukje met de boot, van Vlissingen naar Breskens, dus Lise heeft ook haar eerste boottochtje gehad!

Donderdag was weer een dagje thuis en dat had ik wel even nodig na die twee drukke dagen! Ik had weer tijd om me op mijn studie en blog te storten en Lise kon lekker bijslapen in haar eigen bedje. Het was zulk lekker weer dat ik besloot samen in de tuin te lunchen. Zo gezellig!

Vrijdag ging Lise voor de tweede keer een volle dag naar de gastouder. Ik had er al een stuk minder moeite mee dan de eerste keer en vond het fijn even tijd te hebben om het huis grondig onder handen te nemen. Dit weekend komen twee vriendinnen slapen en ons logeerbed staat op zolder. Die kamer moest nodig opgeruimd en schoongemaakt worden dus daar had ik mooi even de tijd voor!

Dat was het alweer voor deze week! Heb jij ook een fijne week gehad en lekker van het mooie weer kunnen genieten? Ik wens je nog een hele fijne zondag!

8 Comments

 • Reply Joyce 21 september 2014 at 11:28

  Wat een heerlijk overzichtje, en wat is Lise een prachtige meid!

  • Reply moonoloog 21 september 2014 at 21:02

   Ahh lief! 🙂

 • Reply Rory 21 september 2014 at 14:30

  Ah, wat goed om te lezen van de gastouder. Dat het went bedoel ik. Ik vind het al enorm ingewikkeld om Mila voor het eerst alleen te laten bij de peuterspeelzaal (volgende week). Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik al acht keer (ja, je leest het goed) ben meegegaan. Het wordt dan ook wel tijd. Ik weet dat het beter voor haar is. Maar och, wat is loslaten toch ontzettend moeilijk…

  • Reply moonoloog 21 september 2014 at 21:03

   Ja ik ben ook blij dat dat zo was en zo snel al. Ik kan me helemaal voorstellen dat je het lastig vindt Mila alleen te laten bij de peuterspeelzaal. Heeft ze het wel naar haar zin daar? Dat helpt denk ik wel in het proces. En in de tijd die je dan voor jezelf hebt ook lekker echt iets voor jezelf doen als beloning 🙂 Succes!

 • Reply Mieke 21 september 2014 at 20:55

  Wat een lekker weekje! Heerlijk he, dat lekkere weer.
  Wij waren dit weekend ook in de Efteling. Super leuk!

  • Reply moonoloog 21 september 2014 at 21:04

   Echt heer-lijk! Helaas is het nu alweer een stuk koeler, maar ik heb genoten van elk zonnestraaltje. Wat leuk dat jullie ook in de Efteling waren!

 • Reply Petra 22 september 2014 at 10:37

  Wat een leuke verrassing de Efteling. Het blijft een heerlijk park voor jong en oud. Leuke winterjas. Tess had vorig jaar dezelfde maar dan in een wijnrode kleur. Is allebei houden geen optie? Als er een vies wordt heb je er nog een. En anders zou ik voor de donkerblauwe gaan. Combineert makkelijk en roze is zo besmettelijk. Succes met de keuze.

  • Reply moonoloog 23 september 2014 at 16:56

   Allebei houden is op zich wel een optie, maar dan zou ik liever een van deze twee houden en er een heel andere bij kopen. Haha, moeilijk ben ik he? Ik neig trouwens erg naar donkerblauw…

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.