PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – iets te vieren

30 augustus 2015

Ik heb een lekker gevarieerd weekje achter de rug! Er stond werkelijk van alles en nog wat op het programma. Zo startte ik met mijn nieuwe baan, had ik een persmiddag in Amsterdam en deed ik nog een aantal andere leuke dingen. Kijk je mee?

snap1

Vorige week zondag hielden we een relaxdagje. Het was ’s middags lekker weer, dus toen Lise in bed lag maakte ik daar dankbaar gebruik van door buiten met een boek op de bank te ploffen. Heerlijk!

Maandag was het dan zover: mijn eerste werkdag! Mijn ouders zouden op Lise passen, dus voordat ik naar mijn werk moest, zette ik haar bij hen af. Wel even wennen om ’s ochtends allemaal op tijd klaar te staan, maar het ging gelukkig goed. Op mijn werk hadden we een brunch met champagne om te vieren dat het bedrijf naar een nieuwe locatie is verhuisd. Ik zag er ook meteen al mijn nieuwe collega’s. Wel een beetje overweldigend, maar gelukkig voelde ik me vrij snel op mijn gemak.

Omdat de week nog een opstartweek was en de scholen nog niet zijn begonnen, hoefde ik dinsdag niet te werken. Ik had dus fijn een dagje thuis met Lise en we gingen naar Albert Heijn  voor wat boodschappen. Het zijn weer Hamsterweken en dat vind ik altijd een mooie gelegenheid om flink wat wasmiddel in te slaan!

snap2

Woensdag had ik ’s middags een afspraak op het werk, maar de ochtend bracht ik gezellig door met mijn meisje. Ze had zin om samen boekjes te lezen en dit boek met lieve konijntjes is momenteel een van haar favorieten.

Donderdag ging ik op pad voor mijn blog. ’s Ochtends vroeg had ik nog even wat quality time met Lise, die liet zien dat ze de puzzel van Nijntje al helemaal zelf kan maken. Niet veel later kwam mijn moeder oppassen en ging ik ervan door. Ze kwam niet alleen, maar had mijn vader meegenomen. Lise is toen met hen mee naar huis gegaan, omdat zij nog wat moesten inpakken voor de vakantie. Fijn als dat gecombineerd kan worden!

snap3

De persmiddag in Amsterdam was leuk en inspirerend. Ik heb weer wat collega-bloggers gezien die ik een tijdje niet gezien had en mocht een kijkje nemen in de herfst-/wintercollectie van een aantal leuke kindermodemerken. Eenmaal thuis wachtten Lise en oma me op en werd ook net de kleding bezorgd die ik laatst bij H&M bestelde. Voor Lise een leuk t-shirt met lange mouwen en voor mij onder andere een leuk zwart-wit vest voor het komende najaar. We besloten het meteen even aan te passen en gelukkig zat het beide als gegoten.

snap4

Vrijdag moest ik een ochtend naar mijn werk om wat dingen te regelen. Dit keer pasten de ouders van M op Lise. Aan het eind van de middag haalde mijn broertje Lise op voor een logeerpartijtje, zodat M en ik de stad in konden om mijn nieuwe baan te vieren. We genoten van een diner bij Dijk9 en gingen daarna nog naar een buitenfilm, die we niet zo goed konden volgen, maar ach… Gezellig was het wel!

snap5

Op tijd naar bed gaan lukte vrijdag niet heel erg goed, maar was eigenlijk wel verstandig geweest. Zaterdag stond me namelijk een leuk feestje te wachten. In het Nijmeegse Goffertpark wordt elk jaar het 90’s feest ‘We Love The 90’s’ gehouden en dit keer was ik daar voor de eerste keer bij. Het was een en al jeugdsentiment met optredens van onder andere East17, de Vengaboys, DJ Paul Elstak en headliner Peter André. Het was zo tof! De sfeer was super, ik was in goed gezelschap en het weer liet zich ook van zijn beste kant zien. Daar ben ik volgend jaar graag weer bij!

Hoe was jouw week? 

3 Comments

 • Reply janske 30 augustus 2015 at 19:59

  Leuke foto’s weer! wij hebben ook flink gehamsterd deze week…en de bezorging voor volgende week (hamsteren) staat al gepland 😉 Ik vroeg me al af of die buitenfilm een beetje te volgen was…wij hebben hier op de band Penoza zitten kijken…relaxt!

 • Reply iooon 30 augustus 2015 at 23:04

  Lekkere week! Mijn week was oké, niet super speciaal ofzo.

 • Reply Gwen 31 augustus 2015 at 09:03

  Wat een heerlijke week zeg!!!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.