PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – herenigd met kuiken

26 april 2015

Dit weekend is extra lang, want morgen is het natuurlijk Koningsdag! Vandaag blik ik alvast terug op de afgelopen week, met heerlijk lenteweer en daar hebben we volop van geprofiteerd!

snap1

Zondagmiddag had ik bardienst bij de tennisvereniging waar ik nog lid ben. Ik schrijf expres ‘nog’, omdat ik van plan ben het binnenkort op te zeggen. Ik ben momenteel namelijk alleen maar aan het sponsoren en sta zelf nooit op de baan. Beetje zonde van het geld dus… M hielp me achter de bar en toen we klaar waren haalden we Lise op bij mijn ouders en reden we door naar Strijp S waar het weer FeelGood Market was.

Nadat we de kraampjes afgestruind hadden, besloten we daar te eten en deelden ambachtelijke frietjes met mayo, een overheerlijke hotdog en een Turkse pizza. Mmm! Lise smulde van alles (behalve de Turkse pizza) mee en kreeg daarna nog een halve tosti. Het was heerlijk weer en dan heeft zo’n markt toch altijd iets extra’s. Op de terugweg naar de auto kwamen we langs Intelligentia Ice, een ijssalon waar ik goede verhalen over had gehoord. Daar moesten we dus wel even een ijsje van proeven. Smaken: Macaron en Yoghurt Lemoncurd. Oh oh… delicious!

snap2

Maandagochtend fietste ik na het ontbijt met Lise naar het Stadswandelpark. We waren op zoek naar kuiken, die ze afgelopen zaterdag op de terugweg daarvan is kwijtgeraakt. Helaas geen spoor van kuiken, maar we besloten van de nood een deugd te maken en gingen natuurlijk even het speeltuintje in!

Dinsdag filmde ik met Lise haar 17 maanden update. Ze wordt zo groot! Even later kwam mijn moeder langs en fietsten we samen naar de kringloop. Ik had Lise voor- en de buggy achterop de fiets en dat ging prima. Het was opnieuw heerlijk lenteweer, dus dan is het geen straf om een stukje te fietsen. Ik scoorde ook nog een leuke kringloopbuit. Missie geslaagd!

snap3

Woensdag hees ik Lise opnieuw op de fiets. Dit keer gingen we naar Praxis voor raamfolie en nog even langs Scapino voor buitenspeelschoenen en naar Action voor verf. Met die verf heb ik inmiddels een diy-projectje gedaan, dat als het goed is komende week op mijn blog verschijnt. Stay tuned!

snap4

Donderdag was het pakjesdag. Ik ontving het Moederdagcadeau dat ik mocht uitzoeken van Lucardi en ook voor Lise lag er een grote envelop op de deurmat met… een nieuw kuiken! Blogger Bibian had mijn oproepje op Instagram gezien en had nog een kuikentje liggen dat Lise mocht hebben. Nogmaals bedankt Bibian! Echt heel lief!

Omdat ik deze week pas 1 keer gesport had én het een heerlijk zwoel avondje was, besloot ik over een hoge drempel te stappen en mijn hardloopschoenen weer eens onder het stof vandaan te halen. Ik wilde kijken hoelang ik het rennend volhield om even te kijken waar ik stond. Een kwartier… Ai. Maar volgende week ga ik gewoon weer en zo probeer ik het langzaam weer een beetje op te bouwen. Het voelde in elk geval wel goed!

snap5

Vrijdag was Lise bij gastouder Sara en was ik vooral druk met leren. Oke, tussendoor probeerde ik ook nog even wat zon mee te pakken want dit zou voorlopig de laatste lentedag zijn. Lise kwam thuis met een knutselwerkje voor Moederdag. Een mooie rode tulp! Ze was er zelf behoorlijk trots op. En terecht!

Zaterdagochtend reden we naar Beek en Donk om in een showroom garagedeuren te bekijken. Klinkt saai, was het ook best wel maar het is wel nodig want we laten die van ons binnenkort vervangen. Verder deden we rustig aan, leerde ik wederom voor mijn examen en liet Lise zien dat ze haar yoghurt al zelf met een lepeltje kan eten. Knap he?

Ik wens je een hele gezellige (en hopelijk droge) Koningsnacht/-dag toe! Wat zijn de plannen?

2 Comments

 • Reply Nicole 26 april 2015 at 09:21

  Wat lief van Bibian en wat goed van Lise dat ze al met een lepeltje eet!
  Hoe doe je dat trouwens? De buggy achterop de fiets?

 • Reply angelique 26 april 2015 at 11:00

  Heerlijke week dus!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.