PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Heerlijk avondje

6 december 2015

Ben je klaar voor nog een klein beetje Sint-pret? Vorige week was het namelijk zover… de week van 5 december! Het begon met een (voor dit jaar) laatste ontmoeting met de Sint en eindigde natuurlijk met pakjesavond. Kijk je mee?

snap1

Vorige week zondag kwam de Sint met zijn Pieten bij de TU hier in Eindhoven. Mijn schoonvader heeft daar gewerkt en mag zich hier jaarlijks nog steeds voor opgeven. Hij neemt nu niet, zoals vroeger, zijn eigen kinderen mee, maar zijn kinderen plus kleinkinderen. Dit jaar waren wij er voor het eerst bij. Het was zo leuk! Lise wilde graag bij de andere kindjes zitten en danste op de muziek. Daarna mocht ze een cadeau ophalen. Muziekinstrumenten! Net voordat we naar huis gingen, zagen we kans om Sint te vragen met Lise op de foto te gaan. Dat vond ze wel spannend, maar samen met oom Eric durfde ze het toch!

snap2

Maandag moest er natuurlijk weer gewerkt worden! Toen ik net thuiskwam van mijn werk, vond ik de Sintvlaggetjes en besloot ze maar meteen op te hangen. Lise wilde graag helpen, ehh… ook op de tafel staan 😉

Dinsdagmorgen gingen we naar de gastouder. Lise uiteraard in haar Pietenpakje. Ze had er, zoals je ziet, super veel zin in! Helaas begon ik me dinsdag verkouden te voelen. Zo erg dat ik maar niet ging sporten die avond. Het is duidelijk weer die tijd van het jaar…

snap3

Dinsdag en woensdag kwamen er maar liefst twee winacties op mijn blog online. Je maakt (nog steeds) kans op 20 euro shoptegoed bij Hoesjes Outlet én een tof setje van Noppies. Doe jij al mee?

snap6

Donderdag begon mijn weekend. Helaas voelde ik me alleen maar slechter en deden we dus lekker rustig aan. We keken samen een Sintfilm en ’s middags liepen we met de loopfiets even naar het speeltuintje in onze straat. ’s Middags stond een afspraak bij het consultatiebureau. M had vrij genomen en ging dus gezellig met ons mee.

snap4

Vrijdagochtend stond ik in de digitale wachtrij voor kaartjes voor Adele. Helaas zonder succes. Zo jammer! Lise was een ochtend bij de gastouder en bakte daar pepernoten! Dat Lise bij het consultatiebureau weer helemaal was goedgekeurd, kon je vrijdag lezen in haar 23 en 24 maanden update.

snap5

En zaterdag was het natuurlijk 5 december. Lise had haar schoen niet gezet en wij ook niet, maar toch zat er voor alledrie iets in. ’s Middags gingen we naar mijn broertje, waar het heerlijk avondje een paar uur later kon beginnen. Ik was echt verbaasd hoeveel Lise er dit keer van meekreeg en hoe leuk ze het vond om de cadeautjes te geven aan degene voor wie ze waren. Lise kreeg een hele hoop, waaronder een aantal voorleesboekjes die natuurlijk meteen even voorgelezen moesten worden. Daarna brachten we haar naar bed, gaven wij elkaar onze surprises, doken voor de tv en deden een spelletje. Lekker knus en precies zoals het moest zijn!

Hoe was jullie pakjesavond?

2 Comments

  • Reply Drie 6 december 2015 at 23:11

    Wat een fijne week, lekker in sinterklaas-sferen! Wat jammer van de kaartjes van Adele. Maar er komt nog een kans toch? Hoop voor jou op meer succes dan. En ik doe zeker mee met de winacties!

  • Reply Tamara 7 december 2015 at 21:05

    Leuk weekje, behalve het ziek zijn. Hopelijk gaat het nu beter. Vrijdag greep ik ook helaas mis bij Adele maar wonder boven wonder lukte het vandaag wel. Jij nog een poging gewaagd?

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.