PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – heel veel uitjes!

19 april 2015

Heb jij de afgelopen week ook zo van het mooie weer genoten? Wij hebben flink geprofiteerd! De agenda stond vol afspraken, dus ik heb genoeg om je te laten zien. Kijk mee naar hoe onze afgelopen week eruit zag!

snap1

Zondag ging Lise voor het eerst naar de bioscoop en wij mochten mee. Hoe we dit ervaren hebben kon je maandag al lezen in een apart artikel. Toen Lise thuis lekker lag te slapen, ging M in de tuin aan de slag en besloot ik buiten wat blog- en studeerwerk te verrichten. Het was fris, maar in het zonnetje goed te doen.

Maandag ging Lise naar opa en oma en deed ik allerlei klusjes. Ik ging ook nog even snel op en neer naar Primark voor een kraamcadeautje voor het zoontje van mijn vriendin. Ik had al een broekje van Zara liggen dat ik sowieso wilde geven. Ik zocht eigenlijk 1 of 2 shirtjes om daarmee te combineren, maar omdat ik niets kon vinden ben ik voor een stoer zomers setje gegaan.

snap2

Dinsdagochtend gingen we eerst op kraamvisite. Lise bleef maar ‘baby’ zeggen en vond het maar wat interessant, zo’n klein kereltje. Hij is ook zo klein en lief! Op de terugweg viel ze in slaap, maar toen ik stopte voor de garage schrok ze wakker. Van in bed slapen kwam toen niet veel meer, dus hebben we geluncht en besloot ik haar meteen daarna mee te nemen naar de speeltuin hier in de buurt. Ze vond het zo leuk! Lekker rondlopen over het gras, het zand voelen. Er ging een wereld voor haar open! Daarna heeft ze nog wel lekker twee uur geslapen.

snap3

Woensdagochtend stonden mijn ouders en broertje al vroeg voor de deur. We gingen met z’n allen een dagje naar zee! Mijn vader was zo lief om te rijden en we pasten er met z’n vijven net in. We hadden een heerlijke dag met volop zon. Echt genieten! Lise vond het ook heerlijk en de ‘wooow’ die ze liet horen toen ze de zee zag, zal ik nooit vergeten…

snap4

Donderdagochtend had ik met vriendin en haar dochtertje afgesproken naar Ballorig te gaan. Het was voor mij de eerste keer doordeweeks en wát een verademing! Zo rustig! Lise heeft leuk gespeeld, kon alweer veel meer dan de vorige keer dat we er waren en heeft zich lekker uitgeleefd. M was trouwens vrij en ging gezellig mee.

Vrijdagochtend was het tijd voor een uitstrijkje. Geen leuk uitje, maar wel voor een goed doel. Gelukkig was het zo gepiept en stond ik 5 minuten later weer buiten. Lise was, zoals elke vrijdag, bij de gastouder. ’s Middags ging ik naar Amsterdam voor een event van het Nederlandse merk Nuna, dat een nieuwe autostoel lanceerde. Binnenkort meer daarover! Ik testte zoals je ziet ook even de maxi-variant van hun ‘leaf’ wipstoel uit.

snap5

Vrijdagavond reed ik naar Eersel voor een reünieweekend van de Kindertelefoon, waar ik vrijwilliger ben geweest. Het was een melige bedoeling die vrijdagavond, maar wel enorm gezellig! Zaterdag konden we gelukkig een beetje uitslapen en hadden we ’s middags nog een leuke activiteit waarbij we allemaal kleine opdrachtjes moesten uitvoeren in het dorp. M stuurde me ondertussen een foto van Lise’s IKEA kinderhoekje, dat hij in elkaar zette. Zo lief! Zaterdagavond kwam ik moe maar voldaan weer thuis en heb ik veel geknuffeld met Lise en vooral heel lui op de bank gelegen.

Pfff, wat een week! Heel leuk hoor, maar toch ook best vermoeiend! Hoe was jouw week?

6 Comments

 • Reply Tamara 19 april 2015 at 08:49

  Leuk overzicht! Een druk weekje!

 • Reply angelique 19 april 2015 at 09:04

  Leuk overzicht! wat een heerlijke week! Ik had toetsweek en lag daarnaast alleen maar ziek in bed 🙁 hopelijk komende tijd wat meer tijd om te genieten van de zon

  • Reply Monique 20 april 2015 at 23:02

   He bah, das niet fijn. Hopelijk ben je snel weer helemaal opgeknapt. Beterschap!

 • Reply janske 19 april 2015 at 10:53

  Wat een heerlijk weekje weer…mooie foto’s!

 • Reply Mama van Vesper 19 april 2015 at 12:07

  fijne foto’s <3

 • Reply Mieke 20 april 2015 at 09:51

  Gezellig weekje zo te zien en te lezen! Hopelijk deze week ook weer heerlijk weer.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.