PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Groots!

21 juni 2015

Wow, wat een week. Hij was druk, maar ook heel erg leuk! Gelukkig staat de vakantie voor de deur en heb ik straks alle tijd om bij te komen… Kijk je mee naar wat we de afgelopen week allemaal gedaan hebben?

snap1

Zondag was voor M en mij natuurlijk ’the day after’ Pinkpop. Rustig aan doen was daarom het enige mogelijke scenario en dat hebben we ook gedaan. We sliepen eerst heerlijk uit en zijn toen Lise gaan ophalen bij haar logeeradres. Daarna deden we boodschappen voor de hele week en aten buiten een gezond maaltje. Prima zondag wat mij betreft!

Maandag was een spannende dag, want ik had een sollicitatiegesprek voor een mogelijke stageplaats! Het gesprek verliep goed en mijn gevoel over de stage was dat ook, dus ik ging met een lekker gevoel weer naar huis. ’s Middags ben ik met Lise lekker even naar het postkantoor gewandeld. We gaan dan via het park terug en dan mag ze altijd uit de wagen. Heerlijk vindt ze dat! ’s Avonds werd ik gebeld door een van de dames met wie ik ’s ochtends had gesproken, dat ze me graag een stageplaats aanbieden! Yes! Details hierover volgen natuurlijk als het helemaal rond is.

snap2

Dinsdag kwamen opa en oma op Lise passen en had ik nog een sollicitatiegesprek voor een andere stageplaats. Al heel snel werd duidelijk dat het niks werd. Wat ik eigenlijk vooraf al wist, maar ach. Na het gesprek reed ik naar de bieb waar ik de rest van de dag heb zitten studeren en bloggen. En ’s avonds ging Lise in bad en maakte ik deze schattige foto van ons samen.

snap6

Woensdag was een iets rustiger dagje thuis. Het weer was opnieuw prachtig en Lise maakte daar goed gebruik van door de hele middag buiten in de zandbak te spelen. Mijn broertje kwam nog even gezellig langs en met z’n drietjes gingen we ook nog even naar het speeltuintje. ’s Avonds had ik een Oriflame-avond met een groepje meiden. Nog nooit meegemaakt, maar het was gezellig en ik heb wat kunnen experimenteren met make-up. Helaas zie je het resultaat op de foto niet erg goed omdat er weinig licht was…

snap3

In voorbereiding op onze vakantie moest ik hoognodig nog wat dingen kopen en dus ging ik donderdag samen met Lise even de stad in. Verder werd er bij ons thuis geklust, waardoor M gezellig thuis werkte om dat een beetje in de gaten te kunnen houden.

Vrijdag besloot Lise niet voor de lunch te willen slapen, zoals ze dat normaal altijd nog wel doet. Ik haalde haar dus maar weer uit bed om een boterham te eten. Op dat moment kwam een vriendin langs met haar zoontje van twee maanden, dus het kwam eigenlijk wel goed uit dat Lise gezellig wakker was. Na het eten was ze wel snel moe en wilde ze naar bed. Daar heeft ze letterlijk de hele rest van de middag geslapen. Rond half vijf heb ik haar toch maar wakker gemaakt omdat we echt nog even naar het postkantoor moesten…

En vrijdagavond was het tijd voor Groots met een zachte G. Ja, we gingen naar Guus Meeuwis in het Philips Stadion. Volgens mij was dit alweer mijn achtste keer, maar nog steeds blijft het een mooi feestje!

snap4

We hadden ‘golden circle’ tickets, wat betekent dat je toegang hebt tot het voorste vak. We konden hem dus lekker goed zien! Er gingen flink wat biertjes doorheen (veel meer dan op Pinkpop) en de stemming zat er goed in! Na het concert ben ik met de vriendin die mee was en mijn broertje zelfs nog even op stap gegaan omdat we nog niet uitgedanst waren. Even maar hoor, want als je al de hele avond hebt staan dansen houd je het echt niet tot sluitingstijd vol. M ging terug naar huis om zijn vader af te lossen, die op Lise paste. Op weg naar huis kwamen we oud PSV-keeper Ronald Waterreus nog tegen. Hij wilde wel met ons op de foto. Helaas viel die zo donker uit dat het nauwelijks te zien is en ik hem dus ook maar niet heb gebruikt voor dit artikel…

snap5

Zaterdagochtend werd ik rond half negen wakker en constateerde ik dat Lise nog sliep! Ik was nog doodmoe, maar het lukte me niet meer om opnieuw in slaap te vallen. Niet veel later was Lise alsnog wakker en stonden we fris en fruitig op (ahum!). Lise liet zien dat ze zelf al een hele hoge blokkentoren kan bouwen. Zo knap! Ik fietste even naar de stad om een cadeautje te kopen voor een van Lise’s vriendjes die die middag zijn eerste verjaardag vierde. Ik ging voor dit stoere spijkerbloesje met een kort broekje erbij.

En ’s avonds? ’s Avonds deed ik helemaal niets meer, behalve dit artikel tikken en met een schuin oog de live-uitzending van Groots met een zachte G bekijken. Om het slaaptekort weer wat in te halen en bij te komen van de drukke week ben ik lekker op tijd naar bed gegaan.

Heb jij ook naar het concert van Guus gekeken? Of ben je er misschien zelf bij geweest?

5 Comments

 • Reply Joyce 22 juni 2015 at 08:15

  Dat is een leuke week als ik het zo zie 🙂 En zo herkenbaar dat je nog niet uitgedanst bent na een concert. Ik krijg dan ook altijd zin om te stappen 😉

 • Reply angelique 22 juni 2015 at 09:54

  Wat een heerlijke week! En wat word lise al een echt meisje!

 • Reply nicoline 22 juni 2015 at 10:55

  Leuke foto’s en een gezellig week zo te zien! Fijn he als die kleintjes niet willen slapen, wanneer ze het eigenlijk wel zouden moeten doen. Elisa krijgt dat nu ook al, vrij lastig haha!

 • Reply Esmeralda 22 juni 2015 at 19:43

  Ik vind Guus niet zo, niet mijn ding. Maar zo op de achtergrond is het wel oke..

 • Reply Anke Boonen 24 juni 2015 at 13:45

  Wat een leuke foto week!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.