PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – gender reveal, babyshoppen & foodstock

29 mei 2016

Tijd voor een nieuw weekoverzicht! En wat voor een… We kwamen er deze week namelijk achter of ik een jongen of meisje in mijn buik heb! Had ik meteen een goede aanleiding om de stad in te gaan en de eerste aankoopjes te scoren. Verder hadden we ook wat heerlijke quality time als gezin. Kijk je mee?

snap1

Vorige week zondagochtend gingen we zwemmen. Het was slecht weer buiten, dus dat kwam eigenlijk wel goed uit. We gingen voor het eerst naar het zwemparadijs van Landal Het Vennenbos. Even een stukje rijden, maar erg de moeite waard! Al vond ik het vooral in de ochtend wel erg druk… Lise vond het ook helemaal fantastisch! Thuisgekomen waren we allebei een beetje moe. Ik maakte een foto van ons toen we net deden of we sliepen terwijl M aan het koken was.

Maandag was een drukke dag, dus helaas weinig foto’s. Wel eentje van het avondeten. Als ik dan na een drukke middag op mijn werk thuiskom en ik zie mijn meisje zo lekker smullen, is dat het mooiste wat er is 🙂

snap2

Dinsdagochtend was ik druk met de studie en ’s middags moest ik wederom werken. Lise was een dagje bij de gastouder. We hadden een gender reveal taart laten maken door iemand die toevallig vlakbij mijn werk woont. Ik kon dus na het werk gemakkelijk even de taart ophalen en doorrijden naar huis. Ik vond het zo ontzettend spannend! Over de gender reveal heb ik een apart artikel geschreven, mocht je het nog niet gelezen hebben. Toen de onthulling achter de rug was hebben we gesmuld van de taart en buiten nog wat foto’s gemaakt. It’s a boy!!

snap3

Woensdagochtend snoepten wij nog van de muisjes die de vorige dag uit de taart waren gekomen. Daarna zijn we naar mijn ouders gegaan, waar Lise bleef toen ik moest gaan werken.

Donderdag was ik weer lekker vrij en ging ik met Lise naar de stad. Het was hoog tijd om te shoppen! Bij Prénatal had ze al snel de tv gespot waar Jokie en Jet op te zien waren. Toen ze van een van de verkoopsters ook nog een koekje kreeg, had Lise helemaal niets meer te klagen. Bij Prénatal heb ik trouwens alleen wat rondgeneusd op de baby-afdeling en kocht ik op de afdeling positiemode een t-shirt voor mezelf. Bij De Bijenkorf scoorde ik wel wat hele leuke dingen voor de baby. Als ik nog wat meer heb geshopt zal ik ze in een video langs laten komen. Het is even vreemd om opeens op de jongensafdeling rond te moeten kijken, maar ook weer heel leuk! We sloten ons shopavontuur af met een lunch bij La Place, waar M ook gezellig zijn pauze kwam doorbrengen. Uiteraard wilde Lise ook nog even spelen in het kleine speelhoekje dat ze daar hebben gecreëerd.

snap4

Vrijdagochtend ging Lise naar de peuterspeelzaal en ik als een gek door het huis. Ik geloof dat de nesteldrang al lichtelijk is toegeslagen. Ik ruimde op, maakte schoon en ordende spullen. Dat gaf een heerlijk gevoel! Maar het was ook vermoeiend, dus toen ik Lise had opgehaald hebben we lekker samen op de bank even tv gekeken tot het tijd was voor haar middagdutje.

Daarna had ze weer volop energie om lekker buiten te spelen in de zandbak en met de bellenblaas. Er scheen een heerlijk zonnetje, dus het was geen straf om buiten te zitten. Toen M thuis was uit zijn werk at hij met Lise een pizza. Ik snoepte wat mee, maar had een paar uur later met een vriendin afgesproken naar Foodstock te gaan, een foodtruck festival hier in Eindhoven. Het was erg gezellig en ook lekker! Wat er precies allemaal op deze wrap zat weet ik niet meer, maar hij was heel heel heel erg lekker!

snap5

Op zaterdag kwamen mijn schoonouders even op Lise passen, zodat M en ik naar een kastenleverancier konden voor een inbouwkast op onze slaapkamer. Die laten we op maat maken, zodat de kasten die nu in Lise’s toekomstige kamer staan er weg kunnen en zij hopelijk over een maand of twee kan ‘overhuizen’. We aten gewoon thuis, maar besloten het toetje bij Foodstock te gaan halen. Ik had nog wat muntjes over van vrijdag, dus genoten we van frozen yoghurt, een drankje en een pannenkoek met banaan en -ja echt- Tony Chocolonely! Lise droeg haar nieuwe hoedje en had superveel sjans. Ik loop dan als een hele trotse mama met haar te pronken, hihi. Iets te laat lag Lise in bed maar we hadden wel een toffe avond achter de rug!

Hoe was jouw week? Op naar een frisse nieuwe week vol verrassingen! 

7 Comments

 • Reply Stefanie 30 mei 2016 at 06:29

  Dat ziet er weer uit als een gezellige week! Wat leuk ook dat jullie nu een jongetje krijgen!
  Ik had vooral een rustige week nu mijn jongste dochter ook naar de basisschool gaat, dat was even wennen voor mij! Haha

  Wens je een fijne week!

  • Reply moonoloog 30 mei 2016 at 08:21

   Jazeker! Oh dat zal wel even wennen zijn ja! Had je er moeite mee? Jij ook een fijne week!

 • Reply Jodi - liefthuis 30 mei 2016 at 11:09

  Op jouw aanraden dus toch gisteren naar foodstock geweest. Wat was het weer lekker en wat was het gezellig opgezet. Leuke foto’s

  • Reply Monique 30 mei 2016 at 11:19

   Wat leuk dat je ook geweest bent! Hadden jullie het wel droog gehouden? Dankjewel!

 • Reply Jessica 30 mei 2016 at 21:09

  Ziet er uit als een gezellige week. Foodstock klinkt leuk! Is dat nog lang of was het alleen dit weekend ? Geniet van de komende week.

  • Reply moonoloog 30 mei 2016 at 23:29

   Dat was alleen dit weekend, maar in juli is het nog een keer! Jij ook een fijne week 🙂

 • Reply Janske 31 mei 2016 at 11:53

  Wat een geweldige week weer! Wij wilden ook naar Foodstock maar door de drukte én het slechte weer is het er uiteindelijk niet meer van gekomen helaas…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.