PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – feesten, leren en fietsen

20 juli 2014

Een zomerse week is weer voorbij, dus tijd voor een overzicht in foto’s! Het was een drukke maar leuke week met veel nieuwe ontwikkelingen! Kijk je mee?

week29

Zaterdagavond ging ik met een goede vriendin uit Nijmegen en haar zusje naar de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Het was heerlijk weer en er waren zoveel leuke podia en pleinen! Het was een heel gezellige avond.

Zondag waren we alweer vroeg uit de veren. Ondanks de biertjes voelde ik me behalve moe redelijk goed. Ik pakte de trein terug naar Eindhoven, want daar aangekomen was het tijd om aan de studie te gaan. Dinsdag stond er namelijk een examen Testpsychologie op het programma, waar ik nog flink voor aan de slag moest.

Maandag heb ik ook eigenlijk de hele dag geleerd en dinsdag was het dan zover. Het examen ging niet zo heel soepel, maar ik hoopte op een zesje. Daarna ging ik de stad in voor een nieuw kapsel. Ik vond dat er wel een stuk af mocht en liet de kapper haar gang gaan. Ik moest er wel even aan wennen toen ik het voor het eerst zag, maar nu ben ik er helemaal blij mee.

Woensdag ben ik de stad in geweest voor wat nieuwe kleding. Ik shopte een tas vol bij Primark voor iets meer dan 50 euro. Score! De shoplog volgt binnenkort.

Donderdag was het tijd voor de tweede afspraak in Amsterdam voor het ‘geheime project’ waar ik aan deelneem. Ik ontmoette daar mede-mamabloggers Kelly, Sunseeree en Bibian en Manon. We werden mooi op de foto gezet, hebben gebrainstormd en maakten wat afspraken voor de opstart van het project. Ik heb die dag ook gevlogd.

Vrijdag was het nog warmer dan donderdag, maar Lise’s luiers waren bijna op. Dus besloot ik haar mee te nemen op de fiets voor een ritje naar de supermarkt. Het was maar een klein stukje fietsen, maar we vonden het allebei erg fijn. Zoals je ziet heb ik haar hoofdje goed beschermd tegen de zon, hihi. Vrijdag kreeg ik ook een mailtje dat het examen van dinsdag al nagekeken was. Een beetje zenuwachtig logde ik in en zag dat ik het gehaald heb met maar liefst een 7,7! Niet verwacht, maar heel blij natuurlijk!

Zaterdagochtend ging de bel. De pakketjesmeneer stond aan de deur met een wel hele grote doos. M had van de week een schommel besteld voor Lise en die was echt op het perfecte moment binnengekomen. We hingen hem op en Lise mocht meteen even een proefritje maken. Ze vond het hilarisch! En zaterdag was ook de dag dat mijn kleine meisje alweer 8 maanden oud was. Ze wordt zo snel groot! Snel maakten we even wat mooie fotootjes om dat vast te leggen.

Had jij de afgelopen week ook zo’n drukke week of heb je lekker rustig aan gedaan met het warme weer?

 

4 Comments

 • Reply Joyce 20 juli 2014 at 14:40

  Klinkt als een heel fijn weekje! 😀 En een 7.7 mooi cijfer!

 • Reply Nicole 20 juli 2014 at 16:11

  Die schommel! Hoe gaaf.. Zal ze veel plezier van hebben denk ik zo! Ik had ook een drukke week.. pfff en komende week ook weer.

 • Reply Tamara 20 juli 2014 at 17:55

  Heerlijke week! Fijne momenten.

 • Reply Eline 20 juli 2014 at 21:15

  Hoi,

  Een leuk om je site te zien. Ik heb een kindje die iets jonger is als Lise had al eens op je youtibe gereageerd.
  Ik heb toevallig ook een yepp fietsstoel aangeschaft nu twijfel ik over het windscherm. Jij hebt deze niet geloof ik he? Mis je het of is het zo prima te doen?
  Groetjes Eline

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.