PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – examen achter de rug

25 januari 2015

De afgelopen week is voorbij gevlogen. Voor mij in elk geval en dat heeft vast alles te maken met het examen dat ik dinsdag had. Vorig weekend bestond dan ook uit niet veel anders dan leren, leren en nog eens leren. Gelukkig is het examen nu achter de rug en kan ik dit weekend wel echt weekend vieren. Heerlijk!

snap1Vorige week zondag moest ik dus nog flink aan de bak. Omdat ik me thuis moeilijk kon concentreren, vroeg M zaterdag waarom ik niet lekker in de bieb ging zitten. Ik heb toen een paar uur in de bieb zitten leren en dat beviel erg goed. Zondag besloot ik hetzelfde te doen. Die avond kregen we nog vrienden te eten, dus ik heb de dag wel leuk kunnen afsluiten.

snap2

Maandag, de dag voor het examen. Ik moest nog heel wat doen en had een proefexamen ingepland dat ik wilde maken. Ik besloot mijn ouders te vragen of Lise misschien maandag bij hen kon komen in plaats van de gebruikelijke woensdag en dat was geen probleem. Het was ‘blue monday’ maar op zich had ik een lekker dagje. Ik kon op m’n gemak leren en voelde me ’s avonds redelijk zeker over de stof.

Dinsdagochtend was het dan zover. Op de middelste foto zie je het testcenter waar het examen plaatsvond. Altijd weer spannend, maar ik vond het goed te doen. De uitslag heb ik helaas nog niet binnen, maar die verwacht ik komende week. Tijdens het examen hebben mijn schoonouders op Lise gepast. Toen ik ze kwam aflossen, besloot ik dat het die middag tijd was voor de nodige mama-dochter quality time. We hebben lekker samen gespeeld. Heerlijk dat ik even niet meer aan de leerstof hoefde te denken!

snap3

Woensdag spiekte ik even in het boek wat ik nu ga bestuderen: Ethiek! Ik dacht eerst dat ik het super saai zou vinden, maar volgens mij is het toch best interessant. Het zonnetje scheen die dag heerlijk en dus maakte ik met Lise een lekker lange wandeling naar de kringloopwinkel. Helaas slaagde ik er niet zo goed. Ik vond er alleen twee boekjes voor Lise.

snap4

Op donderdag verscheen Lise’s 14 maanden update online. Ik was blij met hoe deze video is geworden en vind het altijd erg leuk jullie reacties erop te lezen. Lise besloot bijna drie uur te slapen en had daarna flinke honger! Vrijdag stond in het teken van het huishouden en een lunchdate die ik had met een vriendin. Het was Lise’s dag bij de gastouder en toen ik haar had opgehaald, ging ze nog even heel lief spelen. Ze had echt een eigen hoekje gecreëerd, zo leuk!

snap5

Weekend! Zaterdagochtend besloot M beneden voor ons drietjes ontbijt te maken en dat op bed te serveren. Ik had er een hard hoofd in of dat met de pap van Lise goed zou gaan, maar wonderbaarlijk genoeg ging het eigenlijk heel goed! Een knus momentje samen en erg lekker wakker worden. M en ik namen de ‘studeerkamer’ onder handen, die ik graag anders ingedeeld wilde hebben. Er gaan twee kasten uit, waardoor er meer ruimte is en ik straks daar kan filmen in plaats van beneden.

Na Lise’s slaapje gingen we naar Babydump om een autostoel te kopen voor in de auto van mijn ouders. Mijn vader brengt Lise elke woensdag thuis en ze past nu nog net in de Max-Cosi, maar dat gaat niet lang meer duren. Nu heeft ze dus ook in opa’s auto een ‘grote’ stoel. Daarna deden we de weekboodschappen bij de Jumbo die bij Babydump om de hoek zit. We zagen dat ze daar Bossche bollen van Jan de Groot verkochten en konden ze niet weerstaan. Die hebben we vanavond dus lekker opgepeuzeld. Mmm..!

En nu is het alweer zondag! Hoe was jouw week?

2 Comments

 • Reply angelique 25 januari 2015 at 17:16

  wat fijn dat je klaar bent! Nu maar even lekker genieten met je gezinnetje

 • Reply Mieke 25 januari 2015 at 21:31

  Wat een fijn weekje weer zo te lezen en te zien! Fijn dat je examen achter de rug is. Ik leverde afgelopen week ook mijn opdracht voor mijn nascholingscertificaat in. Ik hoop zo dat het goed wordt gekeurd!
  En nu heb ik trouwens zin in een Bossche bol. 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.