PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Eten, eten en nog eens eten

3 april 2016

Van een week die begon met Pasen en vrij lage temperaturen, is het inmiddels toch lente geworden. Voor hoelang is altijd de vraag, maar vandaag (zondag) zijn we volop aan het genieten van die heerlijke zonnestralen. Ik hoop jij ook! Zoals elke week blik ik terug op wat we de afgelopen week deden. Het was een extra korte werkweek, omdat we maandag natuurlijk ook nog vrij waren. En een week die, nu ik het zo terugzie, behoorlijk in het teken stond van eten. Kijk je mee?

snap1

Maandag was het Tweede Paasdag. We hadden een rustig dagje thuis gepland, maar nog geen eetplannen. Het leek ons daarom wel leuk om met z’n drietjes ergens in de stad een hapje te gaan eten. Zo gezegd, zo gedaan en we aten onze buikjes rond met het heerlijke eten van restaurant Ons.

snap2

Dinsdag begon de werkweek en was ik steeds in de war omdat ik dacht dat het maandag was. Niet handig! Ook kwam mijn artikel over de nieuwe schoenen van Lise online. Lise zelf bracht de dag door bij de gastouder en had de grootste lol met het ‘koken’ van allerlei lekkers, om het vervolgens zelf aan tafel ‘op te eten’.

snap3

Woensdagochtend was ik even bij mijn ouders om Lise daar af te zetten. Eenmaal thuis moest ik snel aan het werk en daarna naar mijn werk toe.

Donderdag was een vrije dag en besloot ik met Lise weer eens naar de bieb te gaan. Het was veel te lang geleden en de boekjes die we nog in huis hadden, waren al ruim een week te laat. Oeps… Mijn moeder had ook wel zin om te komen en zo kwam het dat we zo’n beetje de hele ochtend daar hebben doorgebracht, met lekkere cappuccino en een heel lief spelend meisje. Keukentjes zijn echt haar ding! Om het nog gezelliger te maken kwam M zijn lunchpauze bij ons doorbrengen en aten we tosti’s.

snap4

Vrijdagochtend ging Lise naar de peuterspeelzaal. Ein-de-lijk in haar ogen, want maandag kon ze niet gaan vanwege Pasen en sindsdien heeft ze elke dag gevraagd of het al vrijdag was. Zo leuk vindt ze het! Ik deed wat nuttige klusjes in huis, studeerde wat tot het tijd was om Lise weer op te halen. Ze had lekker buiten gespeeld en dat was zowel te zien als te ruiken (hihi). Ik besloot haar in bad te zetten en nam ondertussen zelf een douche (win-win!). Zo heerlijk als ze dan lekker fris het bad weer uit komt!

snap5

Zaterdag beloofde de eerste mooie dag te worden, maar helaas bleven de zonnestralen uit tot halverwege de middag. Lise ging met M naar de verjaardag van haar neefje en ik had met een vriendin afgesproken te gaan lunchen bij Browns. Dat is een halfuurtje fietsen van waar we wonen. Met dit weer geen enkele straf! De sandwiches die ze daar serveren zijn (letterlijk) om je vingers bij af te likken. Als ik de foto zie, krijg ik weer honger.

En nu zit ik in de (toch best wel hete) zon dit stukje samen te stellen. Hopelijk geniet jij net zo van deze eerste echte lentedag!

2 Comments

  • Reply Charlotte 4 april 2016 at 10:26

    Ik ben ook altijd zo in de war met vrije dagen haha. Wel weer een gezellig weekje zo te zien!

  • Reply Angelique 4 april 2016 at 11:17

    Oh wat is het toch een heerlijk meisje! Ik was vorige week ook helemaal in de war!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.