PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – shoppen en festival

3 juli 2016

Het heeft even geduurd, want ik was de afgelopen dagen in een omgeving zonder internetverbinding. Aan de ene kant heel irritant, want ik ben zo gewend tussendoor wat aan mijn blog te werken, maar juist daarom ook wel fijn. Even lekker niks! Of, nou ja, niks… We deden een hoop de afgelopen week en sloten af met een te gek festival! Kijk snel mee!

snap1

Vorige week zondag was ik met een vriendin op een Latin festival hier in de buurt. Helaas paste het weer niet helemaal bij de muziek die er gespeeld werd, maar zoals je ziet scheen de zon ook nog eventjes en daar hebben we uiteraard van geprofiteerd! Op de terugweg reden we langs de Mc Drive, iets wat ik echt in geen jaaaren gedaan heb. We hadden al gegeten, maar opeens enorme trek in een milkshake. Jummie!

Maandag startten we rustig op. M had Lise in het weekend stukjes van Finding Nemo laten kijken en daar was ze zo’n beetje de hele ochtend om aan het zeuren. Omdat ik er niet van hou mijn kind continu voor de tv te zetten, sprak ik met haar af dat ze eerst even moest gaan spelen en dat ze als ze lief was daarna een stukje mocht kijken. Uiteindelijk stemde ze in en o wat was ze blij toen eindelijk die tv aan mocht. Zoals je ziet zat ze er meteen helemaal in!

snap2

Dinsdag was weer gastouderdag. Sinds kort komt daar ook een jongetje dat iets ouder is dan Lise en waarmee ze gelijk vriendjes is geworden. Ze moesten ook echt even samen op een stoel en gelukkig maakt de gastouder daar dan een foto van die ze vervolgens naar mij stuurt.

Ik zette ook de shoplog van Kiabi online met zowel kleertjes voor de baby als voor Lise. Ben er nog steeds erg blij mee! En ’s avonds ging ik weer lekker sporten. Zoals je ziet heb ik al een flinke buik, maar kan ik mijn voeten gelukkig nog wel zien 😉

snap3

Woensdag was druk en hectisch en daarom foto-loos. Die drukte zorgde ervoor dat ik met mezelf afsprak er donderdag samen met Lise echt een moeder-dochterdagje van te maken. We gingen samen met de bus naar de stad en aap mocht mee. M at met ons een broodje en na nog een klein beetje shoppen gingen we weer naar huis. Het was niet alleen gezellig, ik scoorde ook een aantal fijne koopjes in de sale!

Donderdag was het weer tijd voor een nieuwe zwangerschapsupdate. 22 weken zwanger alweer! De update zelf had ik al af, maar de foto moest ’s morgens nog even snel gemaakt, bewerkt en geüpload worden.

snap4

Vrijdagochtend stond om kwart voor negen mijn broertje al voor de deur. We brachten met z’n drieën Lise naar de speelzaal en reden vervolgens naar Zeeland voor Concert at SEA! Ik reed met mijn vader en de caravan en M reed met mijn broertje mee. Helaas was het, zoals ik al verwachtte, vrij druk op de weg en stonden we vooral het laatste stuk best lang in de file. Erg goed voorbereid was ik niet, want ik had alleen een beker schepsnoep meegenomen. Die hebben mijn pa en ik dus maar aangevallen toen we honger kregen…

Uiteindelijk arriveerden we na een uur of drie dan toch op de camping, waar we in de stromende regen de caravan op z’n plek moesten zetten. Toen we alle spullen zo’n beetje hadden uitgeladen ging mijn vader terug naar Eindhoven (de schat!) en pakten wij de pendelbus naar het festivalterrein. Er was veel regen en wind, wat het best koud maakte. Maar wonder boven wonder was daar ook nog eventjes de zon! De sfeer zat er ondanks het slechte weer goed in en dat maakte natuurlijk veel goed.

snap5

Ik was helemaal uitgeput toen we vrijdagavond weer op de camping terugkwamen, maar kreeg eenmaal in bed enorme last van maagzuur. Die churro’s laat op de avond waren misschien niet mijn beste idee ooit… Na een Rennie en wat water ging het gelukkig wel weer, maar ik merkte zaterdagochtend wel dat ik eigenlijk niet genoeg geslapen had.

Gelukkig was het weer zaterdag echt stukken beter. De wind was er nog wel, maar het zonnetje scheen flink en dus genoten we van een sfeertje zoals dat eigenlijk op CAS hoort te zijn. Zonnebril op en gaan! Het lange staan hield ik niet zo goed vol, maar gelukkig konden we op het strand even lekker gaan liggen en hebben we het optreden van Skunk Anansie vanaf de dijk bekeken. Bij de afsluiter van Bløf stonden we weer gezellig tussen het publiek, maar toen de zon eenmaal weg was kregen we het zo koud en waren we zo moe dat we het niet tot het einde hebben volgehouden. Moe maar voldaan zaten we weer in de pendelbus terug naar de camping. Op weg naar een gelukkig veel betere nacht slaap.

Ook zondag waren we nog in Zeeland, maar wat we precies deden zie je pas in het volgende weekoverzicht. Ik hoop dat jij ook een fijne week en gezellig weekend hebt gehad!

3 Comments

 • Reply jodi - liefthuis 4 juli 2016 at 16:08

  OOw wat een topweekend op concert at sea. Respect hoor dat je dat zo vol hebt gehouden met je spruit in je mooie buik.

 • Reply Jessica 4 juli 2016 at 22:42

  Jeetje je hebt het weer druk gehad met concerten! Maar wel super leuk!

 • Reply Janske 4 juli 2016 at 23:05

  Wat een leuke week weer! Wat groeit je buikje mooi!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.