PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Een beetje ziek

13 maart 2016

Een week vol tegenstellingen, lijkt het wel. Want we deden leuke dingen, maar ik zat ook twee dagen met een ziek meisje thuis… Het wordt tijd dat de lente komt en alle ellendige virussen verdwijnen! Kijk je mee naar hoe onze week eruit zag?

snap1

Zondag reed ik met M naar Tilburg, nadat we Lise bij mijn ouders hadden afgezet. We gingen naar de theatertour van Racoon in de schouwburg daar. Van tevoren aten we heerlijk Mexicaans. Mmm! Het was een super gezellige avond en wat blijft het een topband! We kochten een cd die we nog niet hadden en ik maakte gebruik van de signeersessie van de band om hem te laten volschrijven met handtekeningen.

snap2

Lise was bij mijn ouders blijven slapen en haalde ik maandagochtend weer op, voordat ik zelf aan het werk moest en M naar huis kwam om thuis verder te werken. Geen foto’s gemaakt verder, maar er was ook weinig boeiends te fotograferen…

Dinsdagmorgen bracht ik Lise naar de gastouder. Als het weer het toelaat, laat zij de kindjes altijd buitenspelen en Lise is sinds kort helemaal weg van de step! Echt zo lief. Als ik er ergens zo eentje tegenkom, schaf ik die denk ik aan zodat ze er ook thuis mee kan spelen.

snap3

Woensdag was M jarig! We hadden het natuurlijk vorig weekend al uitgebreid gevierd, maar om zijn echte verjaardag niet zomaar voorbij te laten gaan, besloten we met z’n drietjes uit eten te gaan. Ik vertrok iets eerder van mijn werk, zodat we niet al te laat in de stad zouden zijn. Daar aangekomen zagen we een hele mooie boom vol met ballonnen! Lise bleef er maar verwonderd naar kijken. We aten heerlijke hamburgers met friet en Lise kreeg een heus kindermenu dat ze bijna helemaal op kreeg!

snap4

Donderdag was ik vrij en lekker thuis met Lise. Wat maar goed was, want ze was helemaal niet lekker. Bij het uit bed halen voelde ze enorm warm aan en toen we temperatuurden bleek ze 40 graden koorts te hebben. Zo zielig… Ze mocht lekker op de bank onder een dekentje Netflix kijken. En ik moest de uitnodiging van mijn vriendin, die met de kindjes wilde gaan wandelen, helaas afslaan. Gelukkig knapte Lise van een enorm lang middagdutje zo goed op dat ze die avond weer gewoon zat te smullen van haar avondeten. Gelukkig maar!

snap5

Het was vrijdag even de vraag of Lise goed genoeg was opgeknapt om weer naar de peuterspeelzaal te kunnen. Maar omdat haar temperatuur die ochtend toch nog boven de 38 graden uitkwam, besloten we haar toch ziek te melden. Het zou wederom een dagje thuis worden, maar mijn lieve mama wilde ’s middags wel even langskomen zodat ik in de bibliotheek kon gaan zitten leren. Dat was ik eigenlijk van plan als Lise naar de peuterspeelzaal zou zijn, maar dat ging nu dus niet door. Aanstaande dinsdag is mijn examen en hoewel het pittig zal worden, heb ik er wel vertrouwen in dat het me gaat lukken.

snap6

Zaterdagochtend wilde Lise graag even bij ons op bed komen. Een hele tijd wilde ze dat absoluut niet, dus extra leuk dat ze er nu juist om vraagt. Ze nam zelfs zomaar mijn kant van het bed in beslag toen ik even naar het toilet was, haha. En tja, ze weet inmiddels ook dat er een televisie aan de muur hangt die papa aan kan zetten…

Om tien uur kwam mijn vader Lise ophalen en pakten wij onze spullen. We gingen namelijk een nachtje weg met z’n tweetjes! Wat we allemaal gedaan hebben en hoe het was, zie je binnenkort in een plog. Dat leek me wel zo leuk!

Hoe was jouw week? Heb jij wel lekker van het zonnetje kunnen genieten?

3 Comments

 • Reply MetMirjam 13 maart 2016 at 18:25

  Zo zielig he, als je kleintje koorts heeft! Altijd weer een opluchting als ze weer opknappen 😊. Wij hebben de afgelopen week vooral veel tijd op de kinderboerderij doorgebracht – perfect weer ervoor!

 • Reply Vlijtig Liesje 15 maart 2016 at 13:13

  Die boom met ballonnen is echt prachtig!

 • Reply astrid 16 maart 2016 at 06:40

  De step heb je bij bol voor 20 euro van 2 tot 6 jaar!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.