PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Dragen, sporten en spelen

6 juli 2014

week27Wat een spanning gisteravond bij de wedstrijd Nederland – Costa Rica. Ik had gepland mijn artikel tijdens de wedstrijd te schrijven, maar kon me niet goed genoeg concentreren. Gelukkig is Nederland door naar de halve finale van het WK en kan ik nu, in alle rust, mijn afgelopen week samenvatten. Kijk je mee?

Zaterdag werd ik al vroeg opgehaald door de lieve medemama en blogger Nicole, om samen met haar en haar dochtertje Fay naar Kelly te rijden voor een draagworkshop met allemaal andere (blog)mama’s en hun kindjes. Het was een hele gezellige ochtend en ik ben weer even herinnerd aan hoe heerlijk het dragen van je kindje is. Op de foto zie je Nicole en Fay en Lise en ik. Lise was zo moe van alle indrukken dat ze in de doek in slaap viel. Zo lief!

Thuisgekomen wachtte er een pakketje van Zara op me. Ik had mijn slag geslagen tijdens de sale en was erg benieuwd naar mijn aankoopjes. Misschien heb je ze al voorbij zien komen in mijn Zara baby shoplog. Ik ben er super blij mee!

Maandag was het zo’n heerlijk weer dat ik ’s middags besloot een wandelingetje te gaan maken. Met de draagworkshop nog in mijn achterhoofd, besloot ik niet de wandelwagen maar de draagzak te pakken. Ik hees Lise voor het eerst op mijn rug en dat lukte gelukkig vrij aardig. Tijdens het lopen genoot ze van alle natuur om haar heen en diverse mensen hoorde ik ‘aaahh, wat schattig’ zeggen toen ik voorbij liep. Dat smaakte naar meer!

Dinsdag kwam ik bij het boodschappen doen wilde perziken tegen. Ik besloot ze mee te nemen en ze bleken uitstekend Rapley-materiaal voor Lise. Door de vorm kan ze ze veel beter vasthouden dan een gewone perzik. Ik kwam daardoor op het idee om een artikel te schrijven over Rapley met een lijstje ‘Rapley-vriendelijke’ groente- en fruitsoorten.

Dinsdagavond besloot ik ook weer eens te gaan XCO-en. Gelukkig lukt me dat nu vrijwel elke dinsdagavond, zodat ik in elk geval eens per week naar de sportschool ga. Ik ga het liefst twee keer per week naar de sportschool en dan nog een keer hardlopen, maar dat is er de laatste weken helaas een beetje bij ingeschoten…

Woensdag ontdekte ik dat ik de mijlpaal van 500 YouTube-abonnees gehaald had. Jippie! Ik kon dus ook eindelijk een winnaar gaan selecteren voor de giveaway die ik een tijdje geleden beloofd had. Ik maakte lootjes en Lise mocht er in deze video live eentje trekken.

Donderdag was het opnieuw heerlijk weer. Omdat we de hele dag binnen hadden gezeten, besloot ik aan het eind van de middag nog even met Lise te gaan wandelen. Toen ik door het park liep bedacht ik spontaan dat ze het misschien wel leuk zou vinden om met haar blote voetjes in het gras te zitten. Aangezien ze steeds beter zelf kan blijven zitten, besloot ik dat eens te testen. En ze vond het geweldig! Dat snoetje… Ik kan naar die foto blijven kijken.

Vrijdagochtend hadden we een afspraak bij de gastouder waar Lise vanaf september een dagje in de week naartoe gaat. De mevrouw van het gastouderbureau dat voor ons bemiddeld heeft was er ook om het papierwerk in orde te maken. Lise kwam om er even te wennen en met het andere meisje te spelen. Ze schelen 3 maanden, dus dat is straks wel erg leuk! Het ging heel goed. Lise leek eigenlijk meteen op haar gemak. In augustus gaan we nog twee keer wennen en dan in september echt starten.

Dit was mijn week. Een hele fijne met lekker zomerweer en leuke momenten. Hoe was jouw week?

5 Comments

 • Reply Nicole 6 juli 2014 at 22:15

  Super foto’s! Fay en ik vonden het ook heel erg leuk om gezellig met jullie te rijden en het dragen was inderdaad een succes!
  En die foto van lise in t gras.. goede voorbereiding op de picknick 😉

  • Reply Monique 7 juli 2014 at 16:24

   Thanks meis! Fijn dat jullie het ook gezellig vonden! Haha ja ze heeft al even geoefend. Wanneer gaan we? 😉

 • Reply Miranda 6 juli 2014 at 22:25

  Klinkt als een leuke week, en door jou stukje over wilde perziken kocht ik ze vanmiddag ook. Heerlijk.

  • Reply Monique 7 juli 2014 at 16:25

   Dat was het inderdaad! Wat leuk haha, ik kom ze nu ook overal tegen. Ze zijn inderdaad erg lekker! Echt zomers.

 • Reply Lise 7 juli 2014 at 21:56

  Superleuke foto’s! Kwam per toeval op je blog terecht via Instagram.
  Ik heet ook Lise, en ik begon helemaal te glimlachen toen ik zag dat je kindje ook Lise heet! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.