PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – de marathon

18 oktober 2015

Het valt me op dat ik op de dagen dat ik werk veel minder foto’s maak dan op de dagen dat ik vrij ben. Logisch misschien, maar toch wel even wennen. Ik heb immers nog steeds een weekoverzicht te vullen! Gelukkig is het dit keer toch weer goedgekomen. Kijk je mee naar hoe onze week eruit zag?

snap1

Vorige week zondag was het zo’n typische heerlijke herfstdag. Het was wel wat fris, maar het zonnetje scheen en dan is het al snel lekker om naar buiten te gaan. Dat deden we dan ook. Lise moest nodig een nieuwe winterjas hebben, dus gingen we met z’n drietjes naar de stad. Ik duwde de buggy, maar Lise wilde lopen met papa en ze hield dat gewoon een kwartier lang vol tot we in de stad waren! Super knap!

Toen we weer thuis waren hoorde ik van mijn moeder dat ze in de stad wilde gaan kijken naar de marathon. Mijn broertje deed namelijk mee met de halve en vindt het natuurlijk wel leuk als er bekenden staan die hem aanmoedigen. En dus fietste ik bij thuiskomst zo’n beetje meteen weer terug naar de stad. Gelukkig zagen we mijn broertje langsrennen en lukte het me ook nog hem op de foto te krijgen. Daarna vonden we dat we wel een kop koffie met een taartje verdiend hadden bij V&D. Fijne zondag!

Maandag moest er weer gewerkt worden. Voordat ik Lise naar mijn ouders bracht, speelde ze nog eventjes heel lief met haar theeserviesje. Ik kan er echt van genieten om er alleen al naar te kijken hoe ze dan bezig is.

snap2

Ook dinsdag was een werkdag. Lise ging naar de gastouder en ik moest al op tijd weg, want mijn leerlingen hadden studiemiddag waardoor de lessen al vroeg waren afgelopen en de studiebegeleiding dus ook eerder kon beginnen. Voordeel was wel dat ik dus ook lekker op tijd weer thuis was! Omdat ik me niet zo lekker voelde, besloot ik niet te gaan sporten. Wel moesten we nog boodschappen worden gedaan en dat deden we gezellig met z’n drieën. Lise vindt dat zelfscan-apparaat mega interessant!

Woensdagochtend hadden we het lekker rustig thuis. We lazen vooral veel boekjes en Lise speelde met haar poppenhuis. Rond de middag kwamen de ouders van M op Lise passen en ging ik naar mijn werk. Normaal komt M dan zelf naar huis om vanuit huis verder te werken, maar dat kwam deze week niet handig uit. Lise had het gezellig met opa en oma en ik had een hele fijne rustige middag op de groep. Iets na half zes was iedereen naar huis, dus ik kon ook lekker op tijd weg.

snap3

En toen had ik ‘weekend’!  Ik had het voornemen om donderdagochtend de fiets te pakken en iets leuks te gaan doen met Lise, maar het was zulk slecht weer dat we de fiets hebben laten staan en met de auto naar mijn ouders zijn gereden om daar gezellig te gaan lunchen.

Vrijdag was het iets beter weer. Lise ging ’s ochtends even naar opa en oma, zodat ik even wat klusjes kon verrichten die nodig gedaan moesten worden. De rest van de dag zijn we lekker thuis gebleven. Ik had twee knotjes in haar haren gemaakt. Schattig hè?

snap4

Zaterdag was het alweer zover. We gingen naar de Efteling! Mijn ouders wonnen 8 kaartjes die voor november opgemaakt moesten worden. Twee weken geleden gebruikten M en ik de eerste twee kaartjes en gisteren hebben we er nog eens vijf opgemaakt. Samen met mijn ouders en broertje hadden we een super gezellige dag. Lise is wel vijf(!) keer in Carnaval Festival geweest en vond vooral het Sprookjesbos een groot feest. Ze genoot zichtbaar, dus wij genoten met haar mee. We sloten de dag af met een lekkere pannenkoek die Lise zonder moeite helemaal opat.

We maakten trouwens nog veel meer (en veel mooiere) foto’s in de Efteling, maar die komen voorbij in een apart artikel en laat ik dus nog lekker even niet zien. Haha!

Ben jij dit jaar al in de Efteling geweest?

11 Comments

 • Reply Barbara 18 oktober 2015 at 19:35

  Wat grappig! Heb toevallig vannacht (slapeloosheid) een PLOG zitten maken over de Efteling die later deze week online komt.

  • Reply Monique 18 oktober 2015 at 20:53

   Toevallig inderdaad! Benieuwd naar jouw foto’s 🙂

 • Reply Rianda 18 oktober 2015 at 19:52

  Ja in augustus als familieuitje! Ideaal park, voor zowel de volwassen kerels, opa en oma, de schoonzusjes en als ons neefje en nichtje genoeg “speelgoed”!!

  • Reply Monique 18 oktober 2015 at 20:54

   Dat zeg je precies goed! Dat is inderdaad de grote kracht van de Efteling denk ik. Leuk voor iedereen van 0 tot 100 🙂

 • Reply Sara 18 oktober 2015 at 20:47

  Ik was gisteren ook in de efteling en ineens zag ik je, vond ik superleuk! 🙂

  • Reply Monique 18 oktober 2015 at 20:55

   Hé wat toevallig! Waar heb je me gezien dan? 🙂

   • Reply Sara 19 oktober 2015 at 06:38

    Eerst bij papier hier, en ik dacht toen, hé is dat nu Monique en toen ik zag ik je dochtertje en wist ik het zeker! En nadien heb ik je nog eens gezien in het sprookjesbos. Eindelijk zag ik je in het echt!

    • Reply Monique 19 oktober 2015 at 20:31

     Leuk zeg! Volgende keer gewoon hoi komen zeggen hoor 🙂 Vind ik alleen maar leuk!

 • Reply Lieke 19 oktober 2015 at 11:58

  Leuke week met als hoogtepunt de Efteling, kan niet wachten om zulke dingen ook te gaan bezoeken met Mason! 🙂

  Fijne nieuwe week!

  • Reply Monique 19 oktober 2015 at 20:32

   Ja het is zo mooi om die kleintjes te zien genieten! Dankjewel, voor jou ook een fijne week!

 • Reply Myrthe 20 oktober 2015 at 06:15

  Ik ga vandaag😍

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.