PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – de box is weg

17 mei 2015

Ik ga een wijziging doorvoeren! De ‘Snapshot Sunday’ ofwel het weekoverzicht blijft gewoon bestaan, alleen verschuif ik de publicatietijd naar zondagavond in plaats van de gebruikelijke zondagochtend. Op maandagochtend deel ik het dan op social media en verschijnt er verder geen ander artikel. Eén artikeltje minder per week dus, maar dat betekent wel meer aandacht en tijd voor de artikelen die er komen! Tot zover deze huiselijke mededeling 🙂

snap1

Vorige week zondag was het natuurlijk Moederdag. Ik kreeg van M en Lise een ontbijtje op bed en een bos prachtige roosjes. Daarna gingen we met ons gezinnetje, mijn broertje en mijn ouders naar Safaripark De Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het was er qua weer de perfecte dag voor. Lise vond de dieren prachtig en deed gelukkig ook nog een dutje in de wandelwagen.

snap2

Maandag stond er opnieuw mooi lenteweer op het programma, dus kleedde ik Lise lekker zomers en luchtig aan. Ze ging naar mijn ouders en ik aan de studie. Maar ik mocht van mezelf wel even pauzeren met een ijsje. Mmm! Dinsdag was Lise lekker thuis en genoten we samen van een rustig dagje. Ik zette haar bij wijze van experiment aan haar tafeltje met een doosje rozijntjes en ze bleef er wel een kwartier zitten. Zo lief!

snap3

Woensdagochtend schoot ik wat fotootjes voor het artikel over de boho slofjes. Doe jij al mee met de winactie? Daarna bracht ik Lise naar mijn ouders en ging ik met mijn broertje snel een kijkje nemen bij een kringloopwinkel in de buurt waar ik nog nooit geweest was. Het bleek een enorm grote, dus dat is goed om te weten! Ik kocht er alleen het boek ‘En dan nog iets’ van Paulien Cornelisse. ’s Avonds hakten we de knoop door en besloten we de box uit elkaar te halen en naar zolder te brengen. Best een emotioneel moment moet ik toegeven!

snap5

Donderdag was het Hemelvaart en had ik in de ochtend een uitvoering met mijn koor. M, mijn broertje en Lise kwamen gezellig kijken. Het ging gelukkig goed! Na Lise’s slaapje zijn we nog even naar een braderie geweest bij mijn ouders in de buurt, maar daar was helaas niet zoveel aan. ’s Avonds bleek Lise niet lekker te zijn. Ze werd rond 23.00 uur huilend wakker en mocht beneden even bij mama knuffelen voordat ze weer terug naar bedje ging. Vrijdag leek het gelukkig weer beter te gaan, dus is ze toch gewoon naar de gastouder gebracht. M was vrij, dus we liepen er met z’n drietjes heen. Daarna had ik een gesprek met een mogelijke stage-instantie. Dat krijgt volgende maand nog een vervolg, maar ik heb er goede hoop op dat ik er vanaf september terecht kan!

snap6

Zaterdagochtend startten we lekker langzaam op. In pyjama gingen we naar beneden, waar Lise na het ontbijt boekjes ging lezen met papa. Ik deed nog wat boodschappen en we reden even naar de ouders van M. ’s Avonds had ik een reünie met mijn oud-collega’s van Albert Heijn. De meesten had ik minstens zeven jaar niet gezien, dus dat was erg leuk!

En nu is het zondagavond en zitten we buiten bij een vuur. Hoe was jouw afgelopen week?

4 Comments

 • Reply Mieke 17 mei 2015 at 21:58

  Best een fijn weekje zo te zien en te lezen!
  Tja, dubbel he, die box eruit. Ik vond het ook wel emotioneel aan de ene kant, maar ik vond die ruimte in de woonkamer die we ervoor terugkregen ook wel weer erg fijn!

 • Reply Rianda 17 mei 2015 at 22:20

  Bezig bijtje! Knap hoor, een gezin en studie en bloggen en vloggen en vast nog veel meer 🙂 hopelijk lukt het met je stage….. Ik maak kans op een andere baan (wel dezelfde organisatie) met veel meer uitdagingen en hopelijk weet ik eind deze week meer. Spannend dus! En mocht het zover komen dan tussen alles door nog even verhuizen, maar goed dat zien we dan wel weer 🙂

 • Reply Sylvie 18 mei 2015 at 09:10

  Wat een vrolijke foto’s allemaal!

 • Reply Daantje 18 mei 2015 at 11:43

  Onze week was vrij rustig 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.