PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – date night, high tea en vakantie

8 augustus 2016

Mijn weekoverzicht is dit keer een dagje later dan je ‘m normaal voorgeschoteld krijgt, omdat ik gisteren graag een ander artikel wilde publiceren. Maar omdat het delen van foto’s te leuk blijft, denk ik dat het alsnog de moeite waard is. Kijk je weer mee naar hoe onze afgelopen week eruit zag?

snap1

Vorige week zondag gingen we verder met klussen in de kinderkamers. Een dag eerder had M samen met zijn vader een muur van Lise’s kamer behangen. Het had nogal wat voeten in de aarde, maar het resultaat mag er wezen! Gelukkig is ook Lise er helemaal blij mee. Als het allemaal zo’n beetje klaar is volgt daarover een apart artikel.

Zondagavond brachten we Lise naar opa en oma en hadden M en ik een date night gepland staan. We gingen een hapje eten en daarna naar de film. Erg lekker, leuk en gezellig. Het was heerlijk weer, dus we konden lekker buiten op het terras eten! Ik nam de ‘octopussalade’ waar dus echt een hoop van die kleine octopusjes in zaten. Het was niet vies of zo hoor, maar ik zou het niet zo snel nog eens bestellen.

snap2

Maandag was Lise nog een dagje bij opa en oma en greep ik m’n kans om wat productfoto’s voor een reviewartikel te maken en alvast Lise’s spulletjes voor de vakantie te verzamelen. Ik kwam erachter dat ze gewoon teveel leuke zomerkleding heeft om in twee weken aan te kunnen, haha.

snap3

Dinsdag hadden we een rustig dagje thuis op de planning staan. We deden eigenlijk niet veel bijzonders, maar dat was juist wel even lekker.

Woensdagmiddag ging ik samen met een vriendin naar Brownies & Downies voor een high tea, als cadeau voor haar verjaardag. Ik was nog niet bekend met B en D, maar omdat het zo’n beetje bij mij om de hoek zit en ik erg benieuwd was naar het concept gingen we daarheen. En wat was het leuk en lekker! De bediening was super vriendelijk, we hadden smaakvolle aparte theesmaakjes en zowel de hartige als zoete hapjes waren overheerlijk. Ze hadden ook prima rekening gehouden met de allergieën van mijn vriendin en mijn zwangerschap, dus ik ga er zeker nog eens terug.

snap4

Donderdag was M al vrij en was het weer tijd voor de wekelijkse buikfoto, waarvan de zwangerschapsupdate vrijdag online kwam. Verder hadden we een drukke dag vol afspraken. Het begon bij een check up bij de verloskundige, waar zowel ik als buikbaby goedgekeurd werden. Daarna reden we door naar de kapper, voor Lise’s allereerste knipbeurt. Spannend hoor! Ook daarover nog een apart artikel.

Na de lunch scoorden we in de stad nog snel wat korte broeken en zwembroeken voor M en later die middag liet ik gellak op mijn teennagels aanbrengen. Aangezien ik er zelf niet goed meer bij kan en gellak zeker de hele vakantie goed zou blijven zitten, leek me dat wel een goed idee. De rest van de middag en avond stonden in het teken van spullen verzamelen en inpakken. De vakantie ging bijna beginnen! Op de valreep kwam de koptelefoon binnen die ik een dag eerder bestelde. Hij is te connecten via bluetooth en daardoor draadloos te gebruiken. Het geluid is ook geweldig. Die kan dus lekker mee op vakantie!

snap5

En vrijdagmiddag kwamen we, na heel wat fileleed, aan in ons huisje op het strand in Zeeland waar we nu nog steeds zitten. Wat een fantastische plek! Lise vindt het helemaal geweldig zo’n grote zandbak letterlijk voor de deur te hebben en heeft al heel wat zandkastelen gebouwd.

Ook over de vakantie en de dingen die we hebben gedaan verschijnen nog aparte artikelen en/of video’s, dus bereid je maar vast voor op veel jaloersmakende zomerse taferelen 😉

Hoe was jouw afgelopen week?

4 Comments

 • Reply Kim 8 augustus 2016 at 17:35

  Wat ben jij prachtig zwanger zeg! Heel erg mooi om te zien.

 • Reply Cindy - levenalsmama.nl 8 augustus 2016 at 23:04

  Heerlijk, fijne vakantie!

 • Reply Jessica 9 augustus 2016 at 12:19

  Fijne vakantie alvast! Mijn weekje was rustig, wel heerlijk een weekendje weg geweest!

 • Reply Kleine Prinses 9 augustus 2016 at 22:12

  erg fijn overzichtje!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.