PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – contractverlenging

24 januari 2016

Ik verzamel de foto’s voor mijn weekoverzicht meestal op zaterdagavond. Zo ook deze week. En elke keer verbaas ik me hoe snel de week weer voorbij is gevlogen. Sinds ik werk lijken de weken elkaar alleen nog maar sneller op te volgen. Des te beter dat ik er op deze manier even bij stil sta wat we eigenlijk allemaal gedaan hebben. Kijk je mee?

snap1

Vorige week zondag had ik een dagje studie ingepland. Mijn broertje had ons én mijn ouders uitgenodigd om de wedstrijd Feyenoord-PSV te kijken bij hem thuis. Omdat ik dat toch ook wel gezellig vond en het voetbal me niet per se interesseerde besloot ik mijn studieboeken gewoon mee naar hem te nemen. Terwijl de rest voor de buis zat, zat ik aan tafel met mijn neus in de boeken. Toen ik klaar was kon ik me mengen in de gezelligheid. Lise, M en ik zijn ook nog gezellig blijven eten.

Maandag was een volle dag. De maandelijkse vergadering en intervisie stonden op het programma en ook had ik contractbespreking. Ik wist natuurlijk dat het einde van mijn halfjaarcontract eraan zit te komen. Hoewel ik er een goed gevoel over had, is het toch altijd even spannend om het oordeel af te wachten. Maar…. gelukkig kreeg ik goed nieuws: contractverlenging! Een nieuw halfjaarcontract is in the pocket en dat betekent dat ik in elk geval tot aan de zomervakantie lekker aan het werk ben (ook al is mijn stage tegen die tijd hopelijk al lang afgerond). Fijn!

snap2

Maandagavond zat Lise op het potje en kon ik het niet laten haar een boekje te geven en er een foto van te maken. Haha! Leuk voor later, toch? Dinsdag was het opeens ijskoud en daarom kleedden we ons extra goed aan op weg naar de gastouder. Lise was daar zoals elke dinsdag een hele dag en dat kwam goed uit, want al onze binnendeuren werden die dag vervangen. In plaats van de inmiddels 30 jaar oude en niet al te mooie deuren die we hadden, hangen er nu hele mooie splinternieuwe deuren in. Ik ben er zo blij mee! Op de gangdeur moeten we helaas nog een paar maanden wachten, want die was nog niet leverbaar…

Woensdagochtend bracht ik samen met Lise door. Bij de gastouder had ze al weleens geverfd, maar thuis eigenlijk nog nooit. Toen ik vroeg of ze daar zin in had, kon ze bijna niet wachten. En dus pakte ik de vingerverf en een kwast en hielp ik haar op weg. En ze kon het zo goed! In plaats van wat in het wilde weg krassen en vegen, begint ze nu ook echt bewust lijntjes te trekken, rondjes te maken en kleuren door elkaar heen te ‘mengen’. Mooi om te zien!

snap3

Donderdagochtend vroeg stond mijn lieve vriendin met haar twee dochtertjes aan de deur. We hadden afgesproken samen een kopje thee te drinken terwijl de meisjes lekker konden spelen. Waar het de vorige keren nog echt naast elkaar spelen was, leek het er dit keer op dat ze echt al een beetje samen speelden.

Vrijdagochtend ging Lise opnieuw naar de gastouder. Ze weet inmiddels prima de weg en rent dan gewoon een stukje voor me uit. Gelukkig wilde ze voor de foto wel even naar me omkijken 😉 Toen ik Lise had weggebracht fietste ik snel even naar de Carnavalswinkel. Ik paste wat pakjes voor mezelf, maar kwam er niet goed uit. Voor Lise selecteerde ik een Roodkapje en Pippi outfit. Uiteindelijk ben ik voor Roodkapje gegaan. Ze vindt het maar wat interessant, zeker nu het jurkje aan haar kast hangt… De rest van de ochtend bracht ik studeren en schoonmakend door. Voor ik het wist was het 13.00 uur en kon ik mijn meisje weer op gaan halen.

snap4
En zaterdag was natuurlijk echt het weekend aangebroken! Ik had in Den Bosch afgesproken met een vriendin om bij te kletsen, te lunchen en gezellig te shoppen. Ondertussen nam M Lise mee naar de speelschuur. Ik had een hele gezellige ochtend en middag! Weer thuis knuffelde ik uiteraard flink met Lise, die zelfs na een ochtend spelen besloot dat overdag slapen niet nodig was. ’s Avonds was ik alleen thuis en keek ik natuurlijk naar een nieuwe aflevering van ‘Wie is de Mol?’. Helaas was ik vergeten mijn puntenverdeling in de app te checken, waardoor ik nog punten op Ellie had staan die ik helemaal niet meer verdacht en die uit het spel vloog. Jammerdebammer. Gelukkig zit ‘mijn’ Mol er nog wel in!

Is jouw afgelopen week ook zo snel voorbij gevlogen?

6 Comments

 • Reply Geertje - Stay At Home Mama 25 januari 2016 at 09:10

  Wat een fijn weekje en super van je contractverlenging!! En roodkapje …. wat zal ze er super cute uit zien met carnaval!!

 • Reply Anke Boonen 25 januari 2016 at 13:40

  Yeah weer een half jaar in the pocket. Super gefeliciteerd! Leuke, lieve kiekjes wederom. Deze moet ik altijd elke maandag lezen😄

 • Reply Wilmaaa 25 januari 2016 at 19:15

  Fijn gefeliciteerd! Lieve foto´s van Lise en tsja dan kan zo´n foto van op het potje niet ontbreken 😉

 • Reply Vlijtig Liesje 26 januari 2016 at 11:16

  Gefeliciteerd dat je contract is verlengd!

 • Reply Charlotte 26 januari 2016 at 13:27

  Haha die foto met dat boekje op het potje 😂 geweldig!

 • Reply Simone 26 januari 2016 at 18:35

  Gefeliciteerd met je contractverlenging. Ik weet nog steeds niet wie ‘mijn’ mol is. Het kunnen er wat mij betreft nog zoveel zijn…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.