PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – cadeautjes kopen

8 november 2015

De eerste week van november hebben we alweer achter ons gelaten. Wat vliegt de tijd toch! Voor je het weet is het kerst… Voor het zover is vieren we nog deze maand Lise’s verjaardag. Daarvoor zijn we de afgelopen week al druk bezig geweest, vooral wat betreft het grote cadeau dat wij haar gaan geven. Natuurlijk deden we nog veel meer. Kijk je mee?

snap1

Vorige week zondag gingen we met Lise en haar opa naar een voorstelling van kabouter Plop. Hoe dat was heb je vorige week al kunnen lezen in een apart artikel daarover.

Maandag begon de werkweek weer en meteen met een vergadering op maandagochtend. Er was taart omdat het bedrijf dit jaar 10 jaar bestaat én we maakten met het hele team alvast een foto voor de kerstkaart 😉

snap2

Dinsdag was opnieuw een drukke dag. Ook voor Lise, die een dagje naar de gastouder ging. Toen ik thuiskwam van mijn werk was ze zichtbaar moe. Ze zei daarom zelf dat ze even op de bank ging liggen en deed dat vervolgens ook! Voor een halve minuut, maar toch… zo schattig!

Woensdagochtend was ik thuis met Lise en deden we het lekker rustig aan. Rond het middaguur kwam M thuis en ben ik me gaan omkleden om naar mijn werk te gaan. Ik liet hem nog snel een fotootje schieten voor de eerste opdracht van de Hot Mama Challenge voor ik de deur uit ging.

snap3

Donderdag was ik vrij en dat betekende qualitytime met Lise! Terwijl zij haar middagdutje deed, lukte het me ook nog een opdracht voor mijn studie te maken. Fijn! Toen M klaar was met werken, sprongen we in de auto en reden naar IKEA. We hadden een belangrijke misse: Lise’s verjaardagscadeau! Ze krijgt de DUKTIG speelkeuken, die ik hopelijk nog een beetje weet te pimpen voor het zover is.

Vrijdagochtend ging Lise weer voor een paar uurtjes naar de gastouder, zodat ik wat achterstallig huishoudwerk kon doen. Ik ging als een wervelwind het huis door en kreeg natuurlijk lang niet alles gedaan, maar toch een aantal klusjes die ik anders niet voor elkaar zou hebben gekregen. Althans, niet in zo’n korte tijd. Ik deed ook snel een paar boodschappen en ontdekte dat Lidl het fijne Sinterklaaspapier weer verkoop. Drie rollen voor twee euro, dus ik nam er gelijk drie mee.

snap4

Zaterdagochtend begon rustig. Ik heb op vrijdagavond altijd repetitie van koor en ga dan vaak nog even mee wat drinken in de kroeg. Het was vrijdagavond behoorlijk laat geworden, dus ik vond het wel lekker om een beetje rustig te kunnen opstarten. Gek genoeg was het buiten behoorlijk warm. Het zou rond de 20 graden worden en dat in november! Omdat we toch nog wat outfitfoto’s van Lise moesten maken, lieten we haar lekker even in de zandbak spelen. ’s Middags ging Lise naar bed en kwam mijn moeder oppassen. M en ik gingen naar het Spellenspektakel, een spellenbeurs die dit weekend in Eindhoven georganiseerd wordt. We maakten kennis met een hoop leuke nieuwe spellen en ik ging voor mijn blog op onderzoek uit naar leuke spellen voor peuters en kleuters. Binnenkort meer daarover!

Hoe was jouw afgelopen week?

2 Comments

 • Reply Wilmaaa 9 november 2015 at 09:47

  Leuke outfit voor de Hot mama challenge! Leuk om te lezen wat je allemaal gedaan hebt! Ik heb veel verjaardagen van familie achter de rug 😉

  • Reply moonoloog 9 november 2015 at 23:40

   Dankjewel! Hier ook echt zo’n verjaardagenperiode 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.