PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Bijna jarig!

16 november 2014

We leven er al weken naartoe, mede door het project ‘Baby’s 1st Birthday Bash’. Maar komende week is het dan echt zover: Lise wordt 1 jaar! De afgelopen week stond daarom voor een groot deel in het teken van de voorbereidingen van de grote dag. Lees je mee wat we allemaal gedaan hebben?

snap1

Zondag was een heel relaxed dagje. ’s Ochtends bakten M en ik een gezonde worteltaart als proef voor het babytaartje dat ik voor Lise wil maken voor haar verjaardag. Wij vonden hem overheerlijk, maar zij moest er niet zoveel van hebben. Er zaten speculaaskruiden in, dus misschien dat dat het geweest is. Inmiddels hebben we besloten toch maar een bananenbrood te bakken.

Maandag was het zover en moest de Mamaswap worden verzonden. Inmiddels weet ik dat mijn swapmama Sandra helemaal blij is met het pakket en dat geeft een goed gevoel.

snap2

Dinsdag kwam mijn pakket van de mamaswap aan. Mooi op tijd, maar dat betekende wel dat ik vier hele dagen moest wachten voordat ik het open mocht maken. Vandaag (zaterdag) was het dan zover en Lise en ik hebben hele leuke dingen gekregen!

Woensdag had M een thuiswerkdag. Zo kon hij dus even knuffelen met Lise terwijl hij aan het werk was. Aan het eind van de middag bracht ik Lise naar mijn ouders voor een logeerpartijtje. Zelf ging ik die avond met M uit eten bij Umami. Daarna liepen we de route van Glow, het lichtfestival dat elk jaar hier in Eindhoven wordt gehouden. Het was erg mooi!

snap3

Ondanks dat Lise niet thuis sliep, moest ik belachelijk vroeg op. Om 6.30 uur ging de wekker al. Maar, voor een goed doel! Voor mijn blog was ik namelijk uitgenodigd voor de opening van Primark Rotterdam Zuidplein! Bloggers en pers mochten voor het grote publiek de winkel in om hem te bekijken en natuurlijk te shoppen. Heel leuk om mee te maken! Ik moest daarna voor mijn moeder nog even langs de Bijenkorf, alleen was dat bijna niet te doen met zo’n zware Primarktas. Daarna ben ik dus maar snel in de trein terug naar huis gestapt.

Toen M donderdag uit zijn werk kwam had hij een verrassing: hij had vrijdag vrij genomen en had dus al weekend! Niet alleen heel gezellig, maar ook heel praktisch aangezien we nog 1001 dingen moesten doen voor Lise’s feest van a.s. zondag. Lise ging zoals elke vrijdag naar de gastouder en wij hebben boodschappen gedaan en zijn nog even naar de stad geweest. ’s Avonds bedacht M zich dat we nog ergens een Sinterklaassetje van Little People hadden liggen en besloten dat met het oog op de intocht van zaterdag, alvast aan haar te geven. Ze vond het meteen geweldig!

snap4

Zaterdag was een bijzondere dag, want Lise ging voor de allereerste keer naar de intocht van Sinterklaas! Ondanks het koude en natte weer, was het heel leuk om even te gaan kijken. Ze mocht in de draagzak bij papa, zodat ze lekker veel kon zien. Ze vond de pietenband wel een beetje erg hard muziek maken, maar keek haar ogen uit!

En nu is het zaterdag, of eigenlijk al zondag, want ik zit dit artikel veel te laat te schrijven. We zijn druk bezig met het decoreren van de woonkamer. Gelukkig hebben we morgenochtend ook nog even tijd, want het bezoek komt pas vanaf 14.00 uur. Een uitgebreid verslag van Lise’s verjaardagsfeest volgt!

Ik hoop dat jouw week net zo fijn was als die van mij. Een hele fijne zondag nog!

6 Comments

 • Reply Miranda 16 november 2014 at 09:05

  Fijn dat je man zo meedenkt anders was het Sinterklaassetje misschien wel blijven liggen. Hele fijne dag gewenst vandaag! En van harte!

  • Reply Monique 18 november 2014 at 17:10

   Inderdaad ja! En bedankt nog 🙂

 • Reply Marina 16 november 2014 at 09:27

  De worteltaart zag er erg lekker uit, jammer dat Lise het niets vond. Ik ben erg benieuwd naar je primarkaankoopjes en naar het verslag van Lise’s eerste verjaardag.

  Liefs, Marina

  • Reply Monique 18 november 2014 at 17:10

   De Primark-shoplog komt er ook aan. Weet alleen nog niet precies wanneer 😉

 • Reply Nadine 16 november 2014 at 14:02

  Ik wens jullie een heel mooi verjaardagsfeest en alvast van harte gefeliciteerd!! Liefs Nadine en Elena

  • Reply Monique 18 november 2014 at 17:11

   Dankjewel nog. Lief van jullie!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.