PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – badkamer, nieuwe bikini en lunch

22 juni 2014

Afgelopen week was een fijne maar drukke week. Ik heb weer wat fotootjes gemaakt, zodat jullie kunnen meekijken. Dit was mijn week!

week25

Vorige week zondag ging ik met M en Lise naar de FeelGood Market in Eindhoven. Dat is een maandelijks terugkerende markt waar allerlei kraampjes staan met design, art, fashion, streekproducten, (bio) food en nog veel meer. Ik was er nog nooit geweest, maar had er wel al veel goede verhalen over gehoord. En nu weet ik dat we vast en zeker vaker zullen gaan. Het was heel leuk!

Maandag kregen we te horen dat de aannemer die onze badkamer gaat verbouwen, volgende week maandag al kan beginnen. Daar hadden we niet helemaal op gerekend, dus moesten we flink aan het meten slaan en besloot M woensdag een vrije dag te nemen zodat we spullen konden uitzoeken en bestellen.

Dinsdag kwam de bikini die ik vorige week via internet bestelde binnen. Ik heb een wat grotere cupmaat en daarmee is het vinden van een leuke, goed passende bikini meestal een ramp. Van het merk Freya heb ik er inmiddels al een aantal en dit jaar zocht ik deze blauwe uit. Staat vooral heel mooi als je bruin bent! Nu hopen dat het in Zeeland mooi weer is als we daar zijn, zodat ik ‘m vaak aan kan!

Woensdag had M dus een vrije dag en besloten we Lise ’s ochtends voor het eerst pap uit een bordje te geven. Ze vond het in het begin wel prima, maar even later raakte ze toch wat overstuur omdat het haar niet snel genoeg ging. Eerlijk gezegd miste ik ook wel het gezellige van de fles in bed… De dagen daarna heb ik de helft in een bordje en de helft in een fles gegeven en dat ging een stuk beter. Ze moet er gewoon even aan wennen denk ik.

Die dag gingen we dus ook badkamershoppen en gelukkig vonden we vloertegels naar onze smaak en een badkamermeubel. Op de foto zie je de grijze versie, wij hebben het meubel volledig in het wit besteld. Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat! Uiteraard zal ik de voor- en na-foto’s met jullie delen.

Woensdagavond speelde Nederland tegen Australië. De ouders van M kwamen bij ons eten en daarna keken we met z’n allen de wedstrijd. Omdat ze al om 18.00 uur speelden, was Lise er gezellig bij. Ze vond het leuker om gekke bekken te trekken dan voetbal te kijken.

Vrijdagmiddag ging ik lunchen met mijn tante in de stad en Lise ging natuurlijk gezellig mee. Ik had mijn tante al een tijdje niet gezien, dus het was fijn weer even bij te kletsen en zij kon Lise lekker weer even knuffelen. Na de lunch ging ik langs het stadskantoor om mijn nieuwe rijbewijs op te halen. Eindelijk heb ik nu ook een pasje! Dat scheelt een hoop ruimte in mijn portemonnee.

Hoe was jouw afgelopen week? Heb je ook genoten van de overwinning van het Nederlands elftal?

4 Comments

 • Reply Mieke 22 juni 2014 at 21:30

  Wat een fijne week weer!
  En een mooie bikini heb je gescoord.
  Die feel good market lijkt me erg leuk! Hoog tijd dat ze hier ook eens zoiets gaan doen.

  • Reply Monique 23 juni 2014 at 21:43

   Dankjewel, was blij dat ik een leuke had gevonden die ook nog eens fijn zit en leuk staat. Ja die markt is super. Je kunt ook een keer naar Eindhoven komen! 😉

 • Reply Nicole 22 juni 2014 at 23:07

  Leuke kleur bikini, ben benieuwd naar de badkamer!
  En fijn zeg dat Lise geen voetbal keek, bij ons is de tv nu al erg leuk volgens Fay! Moeten hem echt uitzetten anders kijkt ze!

  • Reply Monique 23 juni 2014 at 21:44

   Dankje! Ja ik ben ook benieuwd! Dag 1 is nu voorbij en de ruimte is nu helemaal kaal. Als dat maar goed komt… Haha ze is ook wel snel gefocust op de tv als die aan staat hoor. Maar toen toevallig even niet 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.